koningdaniel Reputație: 967 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 Stai numai sa merg in baie sa-mi trag niste selfie Suntem cu ochii pe topic, se arata interesant.
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 Xoxo mortu măti
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 Nu stiu cine a mai aparut pe aici si de ce.Da,doare faptul ca am fost inselata si ma vait in public,pentru ca numai aici ma pot vaita.Stii vorba aia,nu pot sa spun la nimeni,deci spun la toti.Si dintre cunostintele mele nimeni nu stie,la fel cum aici nu stie nimeni cine sunt.eu stiu cine esti...dar păztrez secretul.baga-mi puncte si nu spun
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 Rabdare,acum e la baie sa faca poze
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 eu stiu cine esti...dar păztrez secretul.baga-mi puncte si nu spunIti dau eu puncte :daca spui cine este:
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 Și de ce vrei să devii una, atunci? Să le bagi tu pe alea imposibile, care au rămas? Povestea asta e cusută cu ață albă, mai ceva ca fermoarul de la șliț. Ești matură sexy, fănică tinerică sau cumătra vulpe?esti magician ? 1
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 Iti dau eu puncte :daca spui cine este: bagă puncte si zic
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 bagă puncte si zicZi si pe urma yeditSa nu te incurci in conturi 1
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2014 Postat Noiembrie 25, 2014 Buna si bine v-am gasit!Sunt femeie,dar nu fac sex pe bani.Atunci ce caut aici?RAZBUNARE!Hai sa va spun de ce.Sunt casatorita cu un barbat minunat,de ceva ani.El a fost sufletul meu,pana acum cateva zile,cand mi-a zdrobit sufletul.Am aflat de forum,datorita lui.E si el membru aici,cu cateva recenzii la activ.Asa ca,am avut ocazia sa citesc cu lux de amanunte cum le fute el pe altele.Culmea e ca nu face nimic diferit,decat cu mine.Atunci de ce ma inseala?Poate stiti voi,barbatii,care fac la fel sa-mi raspundeti.Sau poate imi raspunde chiar el.Nu vreau sa dau detalii,pentru ca s-ar recunoaste si nu vreau sa stie,ca am aflat tot despre ce face el,cand e in delegatii sau la bere cu baietii sau alte motive prostesti bagate.Va afla si el totul la momentul potrivit,cum am aflat si eu.Vreau sa ma razbun si nu stiu cum.Sa gasesc pe cineva aici cu care sa ma fut si sa-i povestesc pe urma?Sa ma fut pe bani,ca si cele pe care le arde el,sa astept recenzii,pe care sa i le arat?Si sa-l intreb,daca ma place mai mult,daca ma fute oricine are pula si bani in buzunar.Sau sa merg sa platesc eu pe cineva sa mi-o traga,cum face el?Sau toate 3?Care doare mai rau??? divort!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 25, 2014 Buna si bine v-am gasit!Sunt femeie,dar nu fac sex pe bani.Atunci ce caut aici?RAZBUNARE!Hai sa va spun de ce.Sunt casatorita cu un barbat minunat,de ceva ani.El a fost sufletul meu,pana acum cateva zile,cand mi-a zdrobit sufletul.Am aflat de forum,datorita lui.E si el membru aici,cu cateva recenzii la activ.Asa ca,am avut ocazia sa citesc cu lux de amanunte cum le fute el pe altele.Culmea e ca nu face nimic diferit,decat cu mine.Atunci de ce ma inseala?Poate stiti voi,barbatii,care fac la fel sa-mi raspundeti.Sau poate imi raspunde chiar el.Nu vreau sa dau detalii,pentru ca s-ar recunoaste si nu vreau sa stie,ca am aflat tot despre ce face el,cand e in delegatii sau la bere cu baietii sau alte motive prostesti bagate.Va afla si el totul la momentul potrivit,cum am aflat si eu.Vreau sa ma razbun si nu stiu cum.Sa gasesc pe cineva aici cu care sa ma fut si sa-i povestesc pe urma?Sa ma fut pe bani,ca si cele pe care le arde el,sa astept recenzii,pe care sa i le arat?Si sa-l intreb,daca ma place mai mult,daca ma fute oricine are pula si bani in buzunar.Sau sa merg sa platesc eu pe cineva sa mi-o traga,cum face el?Sau toate 3?Care doare mai rau??? Io zic sa organizezi un mega-gangbang, se vor gasi 15-20 de doritori si sa filmezi totul. Cacarea lumii ar fi ca printre aia sa fie si barbac'tu 11 14
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 Stefanio,lasa dreaq fazanul si baga poze 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 Hai pariaza,daca esti asa sigur!Poate tii tu evidenta in casa mea.Eu pun lejer 1000 de eur,ca aduc mai multi bani ca el.Si iete ca si aici ma mai fac cu 1000 de eur,care tot in casa ii bag.Bine,de data asta rup si ptr mine vreo 200,ca au venit prea usor Unele femei se marita din dragoste,nu pentru bani si ne doare exact in fata pizdii de cat castiga el.Am pus totul la comun,dar nu pentru a-i intretine lui femeile! 2 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 25, 2014 Zii pe net ca esti o floare sexi, matura, care cauta "fotosinteza" cu-n cactus , si se vor gasi o groaza de botanisti care sa o admire. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2014 Postat Noiembrie 25, 2014 credeam ca ai mail [email protected] De ce mi-ai facut publica adresa personala?
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 De ce mi-ai facut publica adresa personala? te pot deranja si eu?
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Noiembrie 25, 2014 Au mai fost in trecut neveste ce au aparut pe forum dupa ce au ginit contu la barbat?Astea mai vechi? 2 3
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Noiembrie 25, 2014 Au mai fost in trecut neveste ce au aparut pe forum dupa ce au ginit contu la barbat?Astea mai vechi?Nu, au fost doar glume proaste.Banuiesc ca ultimul lucru pe care l-ar face o femeie care tocmai a descoperit ce poama de barbat are in casa e sa stea pe DG sa socializeze.
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 Au mai fost in trecut neveste ce au aparut pe forum dupa ce au ginit contu la barbat?Astea mai vechi?si ce sa întîmplat? 1
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Noiembrie 25, 2014 si ce sa întîmplat?nu s-a intamplat nimic .pisco fa o plimbare ceva lasa forumul. 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2014 Postat Noiembrie 25, 2014 te pot deranja si eu? Da, esti fan "Puie Monta", deci da
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 25, 2014 Si femeie si barbat!Imi dai idei Se pomeneste deja a 2-a oara ca am legaturi cu persoane vechi de pe forum.De ce?Singurul pe care-l cunosc de aici,este "iubitul meu sot" futu-l in gura,de mincinos.Dar el nu stie ca sunt si eu activa aici.Nici nu-si imagineaza ca as putea sti de asa ceva.Am fost aproape o sfanta,pana acum,dar s-a terminat! Buna si bine v-am gasit!Sunt femeie,dar nu fac sex pe bani.Atunci ce caut aici?RAZBUNARE!Hai sa va spun de ce.Sunt casatorita cu un barbat minunat,de ceva ani.El a fost sufletul meu,pana acum cateva zile,cand mi-a zdrobit sufletul.Am aflat de forum,datorita lui.E si el membru aici,cu cateva recenzii la activ.Asa ca,am avut ocazia sa citesc cu lux de amanunte cum le fute el pe altele.Culmea e ca nu face nimic diferit,decat cu mine.Atunci de ce ma inseala?Poate stiti voi,barbatii,care fac la fel sa-mi raspundeti.Sau poate imi raspunde chiar el.Nu vreau sa dau detalii,pentru ca s-ar recunoaste si nu vreau sa stie,ca am aflat tot despre ce face el,cand e in delegatii sau la bere cu baietii sau alte motive prostesti bagate.Va afla si el totul la momentul potrivit,cum am aflat si eu.Vreau sa ma razbun si nu stiu cum.Sa gasesc pe cineva aici cu care sa ma fut si sa-i povestesc pe urma?Sa ma fut pe bani,ca si cele pe care le arde el,sa astept recenzii,pe care sa i le arat?Si sa-l intreb,daca ma place mai mult,daca ma fute oricine are pula si bani in buzunar.Sau sa merg sa platesc eu pe cineva sa mi-o traga,cum face el?Sau toate 3?Care doare mai rau??? Alt topic .... aceeasi reteta. P.S. Pai daca ai aflat la momentul potrivit e clar ca te-a dat in parasire. P.S.2 Tocmai de aceea umbla pe aici, el vrea stabilitate.... la tine e totul diferit. P.S. 3 Daca topicul face 1000 de postari , inseamna ca a mai ramas destula nostalgie-n noi. P.S. 4 Apropo aia credibilii alege-i de data asta din provincie. L.E P.S. 5 Razzzzzbuuuuuunareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 1
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 nu s-a intamplat nimic .pisco fa o plimbare ceva lasa forumul.eu dau plus nu sunt răutăcioasă ca tine..te pup 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 25, 2014 si ce sa întîmplat? Cum au venit asa au si plecat. P.S. nici tu nu spera la mai mult de pe site-ul asta.
quietly_brillliant Reputație: 7 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=BbJ3oFAVMJ0 Daca esti si inteligenta, in afara de faptul ca esti intre matura si tinerica 1
charny Reputație: -386 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Noiembrie 25, 2014 Ceva noutati ????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum