Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 minute, vistantric a spus:

Dacă aia sau ăla de care zici e chiar asa atunci ce mai căutați aici și nu sunteți pe topicul ei să o ridicați din prostia în care se adâncește?

Măcar în aparență, încăpățânarea ei nu este un semn de inteligență...

Dați-i o poveste, să-și poată rezolva problema de validare.

Așteaptă să se întoarcă, să își găsească un sens...

Renunțați la mine, sunt 7 ani în care mi-ați cautat în coarne și nu v-am dat nimic.

Sunt mai multe de spus, dar toate la timpul lor...😈

De ea nu pot sa rad , ea arată ca  o diva , tu ca o vaca 😂😂😂 

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hm, mie îmi pare un corp normal, am filmat cu fix o oră înainte ca tu să te pronunți...

Probabil ca obsesia ta a făcut o punte de legătură și m-ai simțit cum mă admir.

Îți dai seama cum clipa poate diferenția 2 realități?

https://www.erome.com/a/KBlFhKdN

E pe erome, se încarcă mai rapid decât dacă l-as transforma în gif.

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, radu308 a spus:

De ea nu pot sa rad , ea arată ca  o diva , tu ca o vaca 😂😂😂 

PS.

Ma doare în pix de experientele avute cu vacile întâlnite de voi, dar constat că sunt mai om decât omul care poate numi o femeie ca fiind o vaca.

În concluzie, îmi permit în continuare sa zic ca esti un dobitoc!

• Like 2
  • Minus 1
Postat
Acum 11 minute, vistantric a spus:

PS.

Ma doare în pix de experientele avute cu vacile întâlnite de voi, dar constat că sunt mai om decât omul care poate numi o femeie ca fiind o vaca.

În concluzie, îmi permit în continuare sa zic ca esti un dobitoc!

Păcat de tine..te-a stricat alcoolul și viața tristă pe care o duci și fără nici un viitor ! 

• Like 1
  • Oras:Pă Tir
Postat

Nu există unul în cei 7 ani de activitate care să facă altfel decât vreau eu...

Te fortezi sa uiti da' tovarasu @laury ti-a dat guriță cremoasa fara numar..

Vad in ultimu clip urme dă varicela-maimuței pă spinarea gioarsei.. aveti grija ca ne umple dă ciuperci scumpetea asta.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 56 minute, radu308 a spus:

Păcat de tine..te-a stricat alcoolul și viața tristă pe care o duci și fără nici un viitor ! 

Mă, nici nu mă cunoști și nimicurile tale, îți recomand să le păstrezi pentru proastele cu care te futi tu.

Observ o chestie ciudată, comună trollilor care vegeteaza pe topicul meu...

Aveți toți ceva în comun!

Un skill al negației dus la extrem.

Ție de exemplu îți plac jivinele umflate, fără nici o linie armonioasă a corpului.

Țărăncile!

Dar...

Tocmai aici e confuzia ta.

Cauți ceva inferior tie, care să explice suta de roni dată lor.

Altfel imaginea nu s-ar potrivi.

Dacă ai găsi ceva de calitate...practic ar trebui să îți accepți slăbiciunea și adevărul.

Adevărul tău e mai dureros decât al acelei jivine, meriți pedepsit și ti-e frică.

Întrebarea ta este următoarea!

Dacă cea care-ti va domina frica și ea chiar este superioară în realitate, totul nu mai este o fantezie?

Este chiar realitatea și curvele sunt ființe parșive.

Restul nu îți mai spun, desfășor în practică că teoria observ că va face și mai urâți.

Înțelegi ce spun?

Că dacă vei ajunge la mine...ai grijă să fie doar o data, ca majoritatea "vocalilor" de pe forum.

Nu mă feresc de un scurt moment de placere, cu asta mă ocup de fapt...

Nu doresc ca această curiozitate a voastră care mă plictisește...să treacă dincolo de monitor și în realitate.

Nu vreau să concretizez aceste nimicuri, nu îmi e specific.

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 49 minute, Salamu a spus:

Te fortezi sa uiti da' tovarasu @laury ti-a dat guriță cremoasa fara numar..

Vad in ultimu clip urme dă varicela-maimuței pă spinarea gioarsei.. aveti grija ca ne umple dă ciuperci scumpetea asta.

Ești amicul aluilalt, va lingeți în cur unul pe altul sau ești același dar cu alt cont?

Intr-o oră 1000 de vizualizări spun contrariul, deci minți, pentru că ești bolnav cu capul!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 53 minute, Salamu a spus:

Daca mint atuncia asta ce-i ?

Asta ce, numeste-o și descrie, nu mai vorbi doar pentru a-ți da importanță.

Numai un bărbat care m-a întâlnit de mai multe ori ar putea sa iti răspundă ce punctulet se vedea pe umărul meu în timp ce mă lua pe la spate.

Dacă tu te gândești la ceva rău e strict problema ta, probabil că starea bolii mentale îți dă ție impulsul, excitarea.

Nu te judec, dar intri în contrast cu preocuparea mea pentru frumos.

Îți înțeleg fantezia, dar nu ma pot manifesta altfel decât distrugând ce e în mintea ta.

Asa că...nu mă plictisi și tu cu alte tâmpenii.

PS.Nu am semnalmente în zona intima, pizdă și cur.

PPS.Dar în ultima vreme am folosit ulei de cocos prea mult pentru hidratare și am un punct de grăsime minuscul pe buza dreaptă a pisdii.

PPPS.Nu cred că ești util tu, să mi-l scoți. 😄

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

PS.

Vizualizarile s-au triplat după încă oră!!!!🤨

Ce pixu meu ați făcut iarăși?

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, vistantric a spus:

PS.

Vizualizarile s-au triplat după încă oră!!!!🤨

Ce pixu meu ați făcut iarăși?

Eu recunosc că m-am uitat.Sunt la regim și speram să pui o poza sau video cu gaoaza aia mare și nasoala , sa nu mai mănânc trei zile după ce mă uit.

Ai îmbătrânit , ai dictai gaoaza, ești  și bețivă și nebuna ! Mi-e mila de tine ! Ești bătută rău de soartă 😩

• Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Inesuka cerseste atentie pe toate topicurile. Asta inseamna sa fii mafiot 😀😀 ...si ei ii ghiorlaie matele de se aude de pe strada 😀😀

Vai steaua ei de flamânda....

• Like 1
Postat

Vizualizarile s-au triplat după încă oră!!!!

Pai se tripleaza ca proaste ca tine care bubuie nu intalnesti.. si lumea vrea sa stie de ce trebie sa te feresti. 😄

Hai mai zi ce bube ai pă tine.. ca de la atata guriță-cu-smîntână te umpli toata dă.. ciuperci

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Salamu a spus:

Pai se tripleaza ca proaste ca tine care bubuie nu intalnesti.. si lumea vrea sa stie de ce trebie sa te feresti. 😄

Hai mai zi ce bube ai pă tine.. ca de la atata guriță-cu-smîntână te umpli toata dă.. ciuperci

Handicapatule, mă plictisesti!

Nu înțelegi că boala aia ce o proiectezi in mod imaginar pe pielea mea e de fapt în capul tău!

Pe mine mă pasionează nebunii doar în captivitate.

Știi de ce?

Handicapatule!

• Like 2
Postat
Acum 46 minute, vistantric a spus:

Handicapatule, mă plictisesti!

Nu înțelegi că boala aia ce o proiectezi in mod imaginar pe pielea mea e de fapt în capul tău!

Pe mine mă pasionează nebunii doar în captivitate.

Știi de ce?

Handicapatule!

Am și eu câteva curiozități. Filmulețele care le postezi..faci bani cu ele sau le postezi pentru posteritate? Și nu pari o femeie bătută în cap, nu te ai săturat de viața asta , sa tot sugi pula?

Postat
14 minutes ago, JoeRW said:

Am și eu câteva curiozități. Filmulețele care le postezi..faci bani cu ele sau le postezi pentru posteritate? Și nu pari o femeie bătută în cap, nu te-ai săturat de viață asta , sa tot sugi pula?

Stimabile 

foarte buna intrebarea DAR ,ar trebui pusa tuturor prestatoarelor . Nu crezi ?

Si atunci ce am face ?

Ia sa vedem ,te tine sa pui intrebarea la toate  ? 

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, JoeRW a spus:

Am și eu câteva curiozități. Filmulețele care le postezi..faci bani cu ele sau le postezi pentru posteritate? Și nu pari o femeie bătută în cap, nu te ai săturat de viața asta , sa tot sugi pula?

Pff, am și eu o întrebare.

Care e scopul întrebărilor tale?

După mai multe puli urmează doar una, iar eu nu sunt interesată, nu m-a pasionat niciodată și îmi place singurătatea.

• Like 1
Postat
Acum 17 minute, vistantric a spus:

Pff, am și eu o întrebare.

Care e scopul întrebărilor tale?

După mai multe puli urmează doar una, iar eu nu sunt interesată, nu m-a pasionat niciodată și îmi place singurătatea.

Eu știam că meseria asta se practica in discreție. Munca era muncă și viata personala era viața personală. Dar la unele va place să vă știe tot poporul că sunteți curve? Daca câștigi bani mai înțeleg.. daca nu , rău a decăzut lumea asta.

• Like 1
Postat
Acum 24 minute, sf.Duch a spus:

Stimabile 

foarte buna intrebarea DAR ,ar trebui pusa tuturor prestatoarelor . Nu crezi ?

Si atunci ce am face ?

Ia sa vedem ,te tine sa pui intrebarea la toate  ? 

Știu ce isterice sunt pe aici, nu trebuie să mai pun întrebări. Cu mici excepții. Ca să sugi pula nu trebuie mult creier. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 42 minute, JoeRW a spus:

Eu știam că meseria asta se practica in discreție. Munca era muncă și viata personala era viața personală. Dar la unele va place să vă știe tot poporul că sunteți curve? Daca câștigi bani mai înțeleg.. daca nu , rău a decăzut lumea asta.

Acum 36 minute, JoeRW a spus:

Știu ce isterice sunt pe aici, nu trebuie să mai pun întrebări. Cu mici excepții. Ca să sugi pula nu trebuie mult creier. 

Tot nu înțeleg, trebuie să te mai scremi, la fel ca ceilalți proști care comenteaza aiurea pe acest topic!

E greu de înțeles ca mă plictisiți cu toată drama asta?

Nu îmi pasă de problemele voastre existențiale, practic îmi condiționați prezența aici și va trebui să plătiți pentru asta.

Postat
34 minutes ago, JoeRW said:

multumesc pentru raspuns 

de multe ori ma intreb care ar fii reactia daca intr-o zi ne-am trezi ca superoirul ierarhic este tocmai o astfel de persoana pe care ,aici , uni dintre noi le blamam , spurcam si , culmea sa-ti cunoasca si pseudonimul  

uitam ca unele dintre ele mai au si studii superioare dar , parca vine recompensa mai repede si mai valoraoasa asa 

in legatura cu suptul ,te contrazic .Citind recenziile ,conform cu logica expusa avem o mare problema cu creierele .

Ca acuma am ajuns sa ne fie teama de istericale aici , vad eu problema 

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 29 minute, sf.Duch a spus:

multumesc pentru raspuns 

de multe ori ma intreb care ar fii reactia daca intr-o zi ne-am trezi ca superoirul ierarhic este tocmai o astfel de persoana pe care ,aici , uni dintre noi le blamam , spurcam si , culmea sa-ti cunoasca si pseudonimul  

uitam ca unele dintre ele mai au si studii superioare dar , parca vine recompensa mai repede si mai valoraoasa asa 

in legatura cu suptul ,te contrazic .Citind recenziile ,conform cu logica expusa avem o mare problema cu creierele .

Ca acuma am ajuns sa ne fie teama de istericale aici , vad eu problema 

Istericale doar în teorie...

Eu sunt sigur cea mai înțelegătoare persoană dintre toți cei care au interacționat cu mine pe forumul acesta.

Mă amuză atâta prostie și totuși reușesc să le înțeleg drama.

Ei cred că se amuză pe seama mea, dar n-are nici o logică.

Sunt 7 ani în care am fost jignita în mod constant și fiecare va plăti pentru asta.

Viața le va arăta ce înseamnă să lovești intr-un om bun, care nu ti-a făcut nici un rău, o necunoscută.

Atâția care au avut o întâlnire reușită cu mine și ăștia nu au curaj....

Oare de ce nu au curaj, ce fel de oameni sunt ei?

Eu cred că sunt niște oameni urâți și n-ar suporta să...

Să mai zic?

Nu, e bine că asemenea oameni își recunosc condiția, dar marea bizarerie este că in fața...unei curve.

Practic sunt obligată să îi văd cât de urâți sunt, ca și cum vor o acceptare din partea mea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hm
Bun, sa reluam dialogul!
Cred ca ideea trebuie sa continue în alta direcție.
Un tip ma suna ieri seara și după obișnuitul alo, mă întreabă brusc dacă îmi plac limbutele și dacă pot rămâne intr-o conversație la telefon.
M-am jucat un pic cu ale mele cuvinte pentru că vocea respectivului promitea și brusc i-am răsucit mintea să îl văd dacă renunță la intenția sa.
Sau...
Să știu dacă intentia sa e reală și dacă am cu cine vorbi.
Bineînțeles că jocul se ducea înspre laba, dar n-avea inteligenta necesară pentru o astfel de satisfacție mentală.
Fără inteligență, clar că nici banii necesari nu avea cum să îi aibă pentru o astfel de distracție.
Nu a fost în stare să mă scutească de întâlnirea ce urma sa o am...
Blabla, vă dați seama că nu e singurul care a încercat stupiditatea asta!
Mă oamenilor, în cei 7 ani chiar nu v-ati dat seama de ce e în stare un singur om ca mine?
Voi nu aveți de unde să știți cum să luați problema, va limitează ceva din sfera personala în primul rand!
Iar eu nu sunt o problemă, în plus nu aveți cum să mă cunoașteți...
Dar eu pe voi, da!
Voi sunteți cei care îmi dați direcția în care să caut răspunsuri și este imposibil sa-mi treacă ceva neobservat.
De fapt eu nici nu caut răspunsuri, ele vin singure.
Sunt 2 posibilități.
Prin aceste discuții generați un anume interes a celor care ma caută și voi credeți că asta e totul.
Sau anumiți din cei care ma caută au un anume interes.
Dacă ma sună mai mulți care vor sa își facă laba vă gândiți voi ca intru în confuzie și iau lucrurile că atare, dar îmi ignorați voința.
Ea este cea care dictează totul!
Și survine o întrebare simplă...
De ce as vrea eu sa iau bani de la romani pentru un video când ei au o minte asa de încuiată?
Să mă las privată de oportunități...asta ar însemna banii romanilor.
Banii romanilor, în vremurile astea, sunt bani murdari cu care nu as avea ce face.
Eu sunt omul care e conștient că banii nu ajută cu nimic, la nimic!
Întâlnirile sunt ceva fizic și oricum nu se scriu recenzii, deci nimeni nu știe ce fac.
Videourile sunt doar imagini care nu arată substratul, ele doar transmit ceva...dar putini vor știi ce anume.
Totul trebuie să rămână în sfera controlată de acei bănuți, voi vă asigurați că veți avea plăcere și eu pe a mea.
V-am zis-o la mulți că eu am trăit în străinătate, a fost o altfel de călătorie, am iubit locurile unde am stat.
Am trăit acolo, m-am simțit ca acasă.
Nu am avut această activitate, dar am cunoscut viața lor mai mult decât a românilor.
Eu îi critic pe străini în general, dar uneori am îndoieli și încep să înțeleg că noi suntem în urma lor...
Un lucru bun la romani este că noi avem mai multe șanse decât ei, asta o știam de la început...
Ok, am scris destul...dar sunt sigură că cineva va ghici care e ideea din textul acesta lung.
Oh, stați așa...voi afla de ce videoul a avut 11k de vizualizări intr-o singură noapte!
Răspunsul va veni de la sine... 😇

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, vistantric a spus:

Hm
Bun, sa reluam dialogul!
Cred ca ideea trebuie sa continue în alta direcție.
Un tip ma suna ieri seara și după obișnuitul alo, mă întreabă brusc dacă îmi plac limbutele și dacă pot rămâne intr-o conversație la telefon.
M-am jucat un pic cu ale mele cuvinte pentru că vocea respectivului promitea și brusc i-am răsucit mintea să îl văd dacă renunță la intenția sa.
Sau...
Să știu dacă intentia sa e reală și dacă am cu cine vorbi.
Bineînțeles că jocul se ducea înspre laba, dar n-avea inteligenta necesară pentru o astfel de satisfacție mentală.
Fără inteligență, clar că nici banii necesari nu avea cum să îi aibă pentru o astfel de distracție.
Nu a fost în stare să mă scutească de întâlnirea ce urma sa o am...
Blabla, vă dați seama că nu e singurul care a încercat stupiditatea asta!
Mă oamenilor, în cei 7 ani chiar nu v-ati dat seama de ce e în stare un singur om ca mine?
Voi nu aveți de unde să știți cum să luați problema, va limitează ceva din sfera personala în primul rand!
Iar eu nu sunt o problemă, în plus nu aveți cum să mă cunoașteți...
Dar eu pe voi, da!
Voi sunteți cei care îmi dați direcția în care să caut răspunsuri și este imposibil sa-mi treacă ceva neobservat.
De fapt eu nici nu caut răspunsuri, ele vin singure.
Sunt 2 posibilități.
Prin aceste discuții generați un anume interes a celor care ma caută și voi credeți că asta e totul.
Sau anumiți din cei care ma caută au un anume interes.
Dacă ma sună mai mulți care vor sa își facă laba vă gândiți voi ca intru în confuzie și iau lucrurile că atare, dar îmi ignorați voința.
Ea este cea care dictează totul!
Și survine o întrebare simplă...
De ce as vrea eu sa iau bani de la romani pentru un video când ei au o minte asa de încuiată?
Să mă las privată de oportunități...asta ar însemna banii romanilor.
Banii romanilor, în vremurile astea, sunt bani murdari cu care nu as avea ce face.
Eu sunt omul care e conștient că banii nu ajută cu nimic, la nimic!
Întâlnirile sunt ceva fizic și oricum nu se scriu recenzii, deci nimeni nu știe ce fac.
Videourile sunt doar imagini care nu arată substratul, ele doar transmit ceva...dar putini vor știi ce anume.
Totul trebuie să rămână în sfera controlată de acei bănuți, voi vă asigurați că veți avea plăcere și eu pe a mea.
V-am zis-o la mulți că eu am trăit în străinătate, a fost o altfel de călătorie, am iubit locurile unde am stat.
Am trăit acolo, m-am simțit ca acasă.
Nu am avut această activitate, dar am cunoscut viața lor mai mult decât a românilor.
Eu îi critic pe străini în general, dar uneori am îndoieli și încep să înțeleg că noi suntem în urma lor...
Un lucru bun la romani este că noi avem mai multe șanse decât ei, asta o știam de la început...
Ok, am scris destul...dar sunt sigură că cineva va ghici care e ideea din textul acesta lung.
Oh, stați așa...voi afla de ce videoul a avut 11k de vizualizări intr-o singură noapte!
Răspunsul va veni de la sine... 😇

Ai vorbit mult despre nimic. Daca rezumam simplu ce faci, rezulta că te vinzi pentru bani. Daca erai așa un intelect superior făceai ceva pe baza intelectului. Nu sugeai pula pentru bani specimenelor astea jalnice care sunt bărbații. Și apropo..nu am nimic cu tine, nici nu as putea sa am. Doar discutam. Probabil că în creierul tau e o alta viziune, o alta lume. Dar realitatea e asta. 

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, JoeRW a spus:

Ai vorbit mult despre nimic. Daca rezumam simplu ce faci, rezulta că te vinzi pentru bani. Daca erai așa un intelect superior făceai ceva pe baza intelectului. Nu sugeai pula pentru bani specimenelor astea jalnice care sunt bărbații. Și apropo..nu am nimic cu tine, nici nu as putea sa am. Doar discutam. Probabil că în creierul tau e o alta viziune, o alta lume. Dar realitatea e asta. 

Vino tu să mă cumperi și să vezi dacă reușești!

...Dar nu azi, că nu am timp de experimente idioate!

Caută vreo senilă sau vreuna la marginea drumului care să îți creeze impresia asta mai exact.

Spuneam in textul respectiv că trecutul istoric va urmărește și românii nu sunt pregatiti inca să invete ceva din el.

Mai gândește și tu, pixu meu...

Nu le arunca așa ca o țață, pusă pe bârfe.

Mă doare în pix de ceea ce numești tu ca fiind realitate, trăiește tu cu ea pentru că ești un om slab și ignorant, ai nevoie de asa ceva...dar nu impune și altora, că s-ar putea să ti-o frâng cu tot cu tine dacă insisti!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...