phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 La inceputul problemelor nu am fost,nu mi-a mai pasat apoi au trcut asa cativa ani si am devenit si eu vinovat...Deci esti vinovat,mergi mai departeP.S Nu se merita sa investesti intr-o relatie. Sa vezi ce-mi sar in cap acum toti/toate
gabrogabro Reputație: 2398 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 8, 2014 Deci esti vinovat,mergi mai departe P.S Nu se merita sa investesti intr-o relatie. Sa vezi ce-mi sar in cap acum toti/toateE prea tarziu eu am investit deja 30 de ani nu mai pot s-o iau de la capat. trenul acesta s-a dus. daca ar exista reincarnare poate ar mai fi o sansa.
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 E prea tarziu eu am investit deja 30 de ani nu mai pot s-o iau de la capat. trenul acesta s-a dus. daca ar exista reincarnare poate ar mai fi o sansa.Ai sa ramai surprins de cate ori poti s-o iei de la capat
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Decembrie 8, 2014 ok laury eu de la noul an imi doresc sa imi gasesc jumatatea ,si sa pot tine secret ''job.ul'' meu Mintea femeii...
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Uite,de ceva timp,am luat-o de la "capat",si nu am 20 si ceva de aniLucrurile stau in felul urmator: niciodata ,dar niciodata nu face comparatia intre ce a fost si ce esteIn rest,te adaptezi ,daca poti trece peste trecut
gabrogabro Reputație: 2398 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 8, 2014 Ai sa ramai surprins de cate ori poti s-o iei de la capat In cazul meu ar fi cam greu... Dar sigur, totul e posibil...
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 In cazul meu ar fi cam greu... Dar sigur, totul e posibil...Nu vorbesc de dragul de a vorbi,vorbesc din experientaP.S Mi-au trebuit 6 ani sa o iau de la capat,but who cares?
gabrogabro Reputație: 2398 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 8, 2014 Nu vorbesc de dragul de a vorbi,vorbesc din experienta P.S Mi-au trebuit 6 ani sa o iau de la capat,but who cares?Nici eu nu am douazeci si ceva...de ani ci cincizeci si ceva. Cu asta am spus tot
laury Reputație: 24079 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 8, 2014 Sa-ti fie bine Gabro! Pana la urma sanatatea, armonia conjugala si echilibrul in viata, sunt cele mai importante! Imi doresc ca la anul dar si in viitor, sa ne fie bine tuturor!
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Inchei aici,spunandu-ti,nu dispera,cand te astepti mai putin,iese soarele si pe strada taTe pupa Jean,ma retrag
gabrogabro Reputație: 2398 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 8, 2014 Inchei aici,spunandu-ti,nu dispera,cand te astepti mai putin,iese soarele si pe strada ta Te pupa Jean,ma retragDa soarele a iesit un pic si pentru mine... Fie ca in noul am sa straluceasca pentru toti cei de aici ! 1
gyorgye69 Reputație: 4025 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Llexusule, imbatranesti mah!
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Momentan nu imi doresc nimic altceva in afara de ce s-a mentionat ca ar veni de sus Ma consider o norocoasa, am tot ce mi-am dorit din toate punctele de vedere, pentru momentul actual. As putea spune ca mi-as dori ca totul sa ramana ca acum insa nu este bine, ne schimbam in fiecare zi, evoluam in fiecare zi Nu stiu daca mi-as dori (eu cand imi doresc ceva, mi doresc cu adevarat, nu ma incurc ) dar mi-ar placea tare mult ca oamenii sa fie mai buni si mai educati, totul ar fi mult mai frumos
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Ahahahahahaaa, postasem gresit. Imi pusesem dorinta pe un alt topic si mai si scrisesem on topic "All i want for Christmas is my brebe"
harleydavidson Reputație: 1093 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:aiurea și hai-hui Oras:aiurea și hai-hui Postat Decembrie 8, 2014 Dorințele ( doamnelor și domnișoarelor, asta ca să fiu rău ) sunt întotdeauna precum documentele arhivate...odată dezarhivate, trebuie să stai bine cu inima și cardul ... Sănatate cât cuprinde ar trebui să fie prima dorință și ultima...restul vine de la sine!
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 8, 2014 Ahahahahahaaa, postasem gresit. Imi pusesem dorinta pe un alt topic si mai si scrisesem on topic "All i want for Christmas is my brebe" Brebenelul Sorinei.jpgMie imi iese din boxeri, la erectie, de prin clasa a 8-a, a 9-a.
picon Reputație: 1045 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 8, 2014 Precocule
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Decembrie 8, 2014 Mie imi iese din boxeri, la erectie, de prin clasa a 8-a, a 9-a. pe unde? 1
deeana Reputație: -404 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Pentru 2015... Imi doresc sa-mi creasca ţâţele, dar nu chirurgical... Doar... Miraculos 2 5
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Eu vreau doua carduri american express - black - fara limita , daca s-ar putea...tragem si noi vreo 2-3 s-uri din astea noi )) 1
gyorgye69 Reputație: 4025 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2014 Si ce faci cu mararul: il mananci sau te freci pe sani?
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2014 Mie imi iese din boxeri, la erectie, de prin clasa a 8-a, a 9-a. Ce noroc pe tine, inseamna ca ti-o poti trage singur =)) Parca v-am povestit ca am avut un client care mi-a aratat ca si-o poate suge singur.nu? 1
Postări Recomandate