Sari la conținut

edit

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

La inceputul problemelor nu am fost,nu mi-a mai pasat apoi au trcut asa cativa ani si am devenit si eu vinovat...

Deci esti vinovat,mergi mai departe

P.S Nu se merita sa investesti intr-o relatie. Sa vezi ce-mi sar in cap acum toti/toate

• Oras:Timisoara
Postat

Deci esti vinovat,mergi mai departe

P.S Nu se merita sa investesti intr-o relatie. Sa vezi ce-mi sar in cap acum toti/toate

E prea tarziu eu am investit deja 30 de ani nu mai pot s-o iau de la capat. trenul acesta s-a dus. daca ar exista reincarnare poate ar mai fi o sansa.
Postat

E prea tarziu eu am investit deja 30 de ani nu mai pot s-o iau de la capat. trenul acesta s-a dus. daca ar exista reincarnare poate ar mai fi o sansa.

Ai sa ramai surprins de cate ori poti s-o iei de la capat :iagree

• Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala
Postat

ok laury eu de la noul an imi doresc sa imi gasesc jumatatea :X ,si sa pot tine secret ''job.ul'' meu :X

Mintea femeii...

Postat

Uite,de ceva timp,am luat-o de la "capat",si nu am 20 si ceva de ani

Lucrurile stau in felul urmator: niciodata ,dar niciodata nu face comparatia intre ce a fost si ce este

In rest,te adaptezi ,daca poti trece peste trecut

Postat

Ai sa ramai surprins de cate ori poti s-o iei de la capat :iagree

In cazul meu ar fi cam greu... Dar sigur, totul e posibil...
Postat

In cazul meu ar fi cam greu... Dar sigur, totul e posibil...

Nu vorbesc de dragul de a vorbi,vorbesc din experienta

P.S Mi-au trebuit 6 ani sa o iau de la capat,but who cares?

Postat

Nu vorbesc de dragul de a vorbi,vorbesc din experienta

P.S Mi-au trebuit 6 ani sa o iau de la capat,but who cares?

Nici eu nu am douazeci si ceva...de ani ci cincizeci si ceva. Cu asta am spus tot
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Sa-ti fie bine Gabro! Pana la urma sanatatea, armonia conjugala si echilibrul in viata, sunt cele mai importante! Imi doresc ca la anul dar si in viitor, sa ne fie bine tuturor!

:)

Postat

Inchei aici,spunandu-ti,nu dispera,cand te astepti mai putin,iese soarele si pe strada ta

Te pupa Jean,ma retrag

Postat

Inchei aici,spunandu-ti,nu dispera,cand te astepti mai putin,iese soarele si pe strada ta

Te pupa Jean,ma retrag

Da soarele a iesit un pic si pentru mine... Fie ca in noul am sa straluceasca pentru toti cei de aici !
  • Like 1
Postat

Momentan nu imi doresc nimic altceva in afara de ce s-a mentionat ca ar veni de sus :P

Ma consider o norocoasa, am tot ce mi-am dorit din toate punctele de vedere, pentru momentul actual. As putea spune ca mi-as dori ca totul sa ramana ca acum insa nu este bine, ne schimbam in fiecare zi, evoluam in fiecare zi ;)

Nu stiu daca mi-as dori (eu cand imi doresc ceva, mi doresc cu adevarat, nu ma incurc :D ) dar mi-ar placea tare mult ca oamenii sa fie mai buni si mai educati, totul ar fi mult mai frumos :)

Postat

Ahahahahahaaa, postasem gresit. Imi pusesem dorinta pe un alt topic si mai si scrisesem on topic  :laugh2  :laugh2  :laugh2

"All i want for Christmas is my brebe" =))

post-98579-0-75021000-1418066427_thumb.jpg

• Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

Dorințele ( doamnelor și domnișoarelor, asta ca să fiu rău  :laugh2 )  sunt întotdeauna precum documentele arhivate...odată dezarhivate, trebuie să stai bine cu inima și cardul ...

Sănatate cât cuprinde ar trebui să fie prima dorință și ultima...restul vine de la sine!

Postat

Pentru 2015... Imi doresc sa-mi creasca ţâţele, dar nu chirurgical... Doar... Miraculos :D 

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Eu vreau doua carduri american express - black - fara limita , daca s-ar putea...tragem si noi vreo 2-3 s-uri din astea noi :)))

• Like 1

Postat

Mie imi iese din boxeri, la erectie, de prin clasa a 8-a, a 9-a.  :blushing2

Ce noroc pe tine, inseamna ca ti-o poti trage singur =)) =))

Parca v-am povestit ca am avut un client care mi-a aratat ca si-o poate suge singur.nu?  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...