nichollas25 Reputație: 2 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Vor venii si poze noi in curând.Multumesc Marcel pentru aprecieri!Va astept cu drag pe la mine.Inna esti foarte frumoasa.O sa te vizitez curand. Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2016 De regula lucrez sambata, nu si duminica. In cazuri exceptionale când stabilesc de vineri sau sambata cu un client vechi, lucrez si duminica.Multumesc pentru compliment, nichollas! Abia astept sa ne cunoastemla fel cum va astept si pe voi, ceilalti, caa venit primvara, baietii! Urla hormoneii... 2 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2016 pozee Ina poze noi..??? Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2016 vor urma si poze in curând...Dar nu mai bine sa ma priviti live? 3 Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2016 Sunat si eu la doamna cu pricina pentru a vedea cum sta treaba, foarte amabila la telefon,glumeata,voce placuta,facut programare pentru 20:45(ma asteapta cu drag), sunat la 20:15 pentru confirmare la care doamna " hai mai bine sa o lasam pe maine".Esti profi pana peste cap,multa bafta. 2 Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2016 Dragul meu, iti cer mii de scuze!Problemele femeiesti lunare m-au napadit foarte brusc si neasteptat!Promit sa ma revansez data viitoare...Te astept alta data. 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Dacă erau probleme femeiești de ce l-ai chemat a doua zi? Foloseai dop legat cu ață? 4 3 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2016 Dacă erau probleme femeiești de ce l-ai chemat a doua zi? Foloseai dop legat cu ață?Poate avea programare la coafor, solar sau la manichiura! Ce, astea nu-s tot ”probleme femeiesti”? 3 3 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Poate avea programare la coafor, solar sau la manichiura! Ce, astea nu-s tot ”probleme femeiesti”? citeste atent ' Probleme lunare' adica ciclu Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2016 citeste atent ' Probleme lunare' adica cicluScuze, am citit doar postarea ta. Si acolo se spunea de ”probleme femeiesti”. Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Scuze, am citit doar postarea ta. Si acolo se spunea de ”probleme femeiesti”. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2016 :laugh2 :laugh2 :laugh2Iar astea au o arie mai larga de acoperire. Poti intelege mai multe chestii cand te referi la termenul ”femeiesti” fata de cel ”lunare”. Asta e, am fost neatent. Mea culpa! Link spre comentariu
alex_m Reputație: 503 Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 vor urma si poze in curând...Dar nu mai bine sa ma priviti live? Nu, mai bine nu te vedem live, pentru ca poate venim degeaba ... asa daca vedem poze (recente) poate nu mai venim de la inceput, si nu mai pierdem timpul pe drum. Asa ca nu e in interesul nimanui sa te vada live, pentru prima oara, fara sa te vada in poze. (reale, recente si reprezentative) Dragul meu, iti cer mii de scuze!Problemele femeiesti lunare m-au napadit foarte brusc si neasteptat!Promit sa ma revansez data viitoare...Te astept alta data.Ce inseamna "ma revansez data viitoare" ... de cele mai multe ori inseamna nimic E doar un text pentru a ameliora situatia penibila in care te-ai bagat, si pentru a avea in continuare clienti pe viitor. Link spre comentariu
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2016 De obicei sunt foarte curios din fire si nu renunt asa usor cand vreau ceva.Am sunat-o din nou astazi,de pe alt numar de tel,facut programare pentru ora 16:00,sunat la 15:30 pt confirmare(de data asta sa confirmat)am ajuns la locatia cu pricina(dorobanti,vis a vis de i.l. Caragiale).Intru facem cunostina,ma serveste cu un pahar de suculete,repeta serviciile,prosop(mare,curat,pufos)si la dush cu mine,revenut in camera de scandal,se scuza 2 minute(merge pana la baie)revine si ne apucam de treaba,fk placut si sustinut de aman2,ma joc putin cu sanii ei care sunt mari dar putin lasati datorita varstei(nu mai e o vrabiuta),ajung la piersucuta(epilata,curata,nema mirosuri) imi fac eu treaba acolo(sper ca bine,cel putin asa parea)dupa care se apuca si ea de oral(bine spre foarte bine executat,umed cu multa saliva spre bucuria mea,cand mai hard cand mai soft,mie mia placut foarte mult)si finalizat in cavitatea bucala,mers la dushulete pentru igienizarea de riguare(pe rand ca aia micii,nu am intrebat daca se poate aman2 odata dar nu cred ca ar fi fost problema)fumam o tigare si ne apucam de actul 2 care a fost cu ceva mai mult preludiu,iaeasi oral parca mai bun decat prima data,punem anvelopa si trece ea deasupra se uda natural destul de mult,mai trec si eu deasupra dupa care ma cer la finalizare orala ca parca-mi place mai mult,finalizat oral si plecat la dus ca deja se dusase ora cu putin,mai stam de vorba la o tigare moment in care ai spun ca sunt cel pe care cu o seara in urma la programat si la cam uitat pe afara,sa rusinat (nu ma asteptam) sa scuzat spunandu-mi ca sa simti bine,nici astazi nu era refacuta total(a jucat putin accidentata)in fine una peste alta e o persoana placuta,glumeata,deschisa,vorbeste foarte frumos si se comporta foarte frumos(cel putin cu mine asa a fost,si ma facut sa ma simt foarte bine)una peste alta asa pentru incheiere bine am facut ca nu am renuntat si am mers la ea pentru ca pierdeam o experienta foarte frumoasa si placuta,inmanat 100 ron la plecare pentru putin peste o ora de timp petrecut in compania titularei.multa bafta doamna.Notele pentru innaLocatie 10 central,curat,baie curata,papuci,prosop,tot ce vrei.Aspect 8-8,5 Acctiune 10 a fost cu sare si piper(mi-a placut)GFE 10 daca se putea mai mult dadeam maxim.( posibil sa fi fost si eu compatibil)Cotizatie 100 leusteni dati cu mare dragRaport calitate pret foarte corect.De revenit,Da cu sigurant si relativ repede din partea mea.Bafta multa si o seara placuta sa aveti. 6 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 19, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Deci se poate "adevărul este cea mai mare minciună" puteai sa- i spui ca nu mai ai chef și era mai ok Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2016 Fotografiile mele de pe forum nu sunt foarte vechi si nici eu nu m-am schimbat de atunci. Cand voi putea, voi pune poze noi.Cine isi doreste sa ma viziteze, o poate face oricum. Si daca nu iti place de mine, pleci fara nici o opreliste sau conditie din partea mea.Scuzele pe care mi le-am cerut de la putzache sunt to o revansa, nu?..App, putzache, multumesc pentru cuvintele frumoase! Sper sa ne revedem cat de curand!Cu ceva medicamente, si problemele femeiesti pot trece mult mai repede, dar nu cat ai clipi, adica pe loc. Link spre comentariu
mro Reputație: 41 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 21, 2016 Salutari! Am vizitato si eu pe dna Inna. Am sunat cu o zi inainte (raspuns prompt pe un ton ft amabil) pt a-mi comunica cand e de gasit sambata. Sunat sambata, planificat intalnirea. Ajuns aproape de locatie, ca si punct de reper, Telekomul de pe Dorobanti. Ajuns la usa imi deschide o dna ft ft bine pt categoria milf. Avea o rochie neagra care ii scotea ft bine in evidenta unul dintre atuurile ei, fundul bombat si bun de prins in palme.Invitat la un pahar cu apa/suc, foarte comunicativa, alt plus major. Am scos banul la intentia mea. Mera la dus cu prisop mare si curat. La baie geluri de dus si baie curata. Intors in camera dna se dezbraca. Pt categoria milf sta ft bime, ma repet. Sanii mari, moi si buni de pupat. Iar la fund sta mai bine ca unele de 20 si ceva de ani. Incep eu cu un masaj la care ne aprindem amandoi, invepem cu sarutari pe corp (putin FK din cauza mea, nu sunt mare amator. Tipei ii place asa ca daca vreti mozoale ca in liceu aveti unde).Incepe un oral bun, umed si mai soft. Incepe actiunea la care am cam prestat dezamagitor, nereusind sa termin ce am inceput si sa ajung la operativitate optima. A naibii Kristal .... Nu am fost grabit de doamna deloc, ba chiar am intrebat cat e ceasul. Mai aveam 2 minute din ora scursa rapid. Asa ca m-am dus la dusul de final. In timp ce m-am imbracat am mai stat la taclale, am mai baut un pahar de apa si am fost dus cu gandul de a reveni.Note:Locatie: 8.5 Daca veniti cu masina straduta e cu sens unic deci trebuie sa gasiti loc pe Dorobantilor, va descurcati. In rest apt curat, pat suficient de mare ....Doamna: Milf +9 Igiena: 10 Epilata, piele fina si gura proaspata.Gfe: +101 ora/ 100 leiDe revenit? Subiectiv, da. 4 Link spre comentariu
marcel turda Reputație: 148 Postat Februarie 22, 2016 Oras:europa Oras:europa Partajează Postat Februarie 22, 2016 Dupa calculele mele, domnisoara Ina are 10 recenzi pozitive de la membrii colorati...La top cu ea! Link spre comentariu
mr_fute_tot Reputație: 8 Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Niste poze noi ? aCEEASI locatie ? Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2016 Mutumesc pentru aprecieri, mro!Aceeasi locatie din Dorobanti, langa Telekom. 1 Link spre comentariu
brotacu Reputație: 233 Postat Februarie 27, 2016 Partajează Postat Februarie 27, 2016 pot sa confirm ca noile poze puse pe AT pe acelasi nr de telefon ca cel din titlu, nu au nici o legatura cu Inna; este mult mai corpolenta si mai "patrata"... Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2016 brotacel, faptul ca tu nu ai fost multumit de serviciile mele nu iti permite sa faci afirmatii mincinoase! E dreptul tau sa iti spui parerea subiectiva privind modul cum te-ai simtit cu mine, dar nu mai dezinfroma baietii! Sau cumpara-ti niste ochelari! 1 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 762 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2016 inna_01.jpginna_02.jpg pot sa confirm ca noile poze puse pe AT pe acelasi nr de telefon ca cel din titlu, nu au nici o legatura cu Inna; este mult mai corpolenta si mai "patrata"...Chiar patrata nu e,poate dreptnghiulara dar nici eu nu cred ca ar fi pozele ei.Ma bate gandu sa ii mai fac o vizita si poate ma lasa sai fac niste poze pe care sa le postez.Salutare si ciocane tari! Link spre comentariu
inna38 Reputație: 201 Postat Februarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2016 Vad ca chiar se exagereaza.Probabil a deranjat pe cineva propunerea de a fi trecuta la top.Si asta e tot poza falsa? E facuta acum cateva zile 7 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 28, 2016 Inna, nu te lua dupa toti neavenitii.Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii. Stiam ca nu lucrezi duminica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum