Sari la conținut

PM cu picon

NEI_U

Postări Recomandate

• Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°

Nesimtitule

picon

NEMURICIU'

• photo-thumb-18947.jpg?_r=1376985968
  • Platinum Member
  • leet.png
  • 3,882 Postari:
  • Inscris la:

07 November 2011

• Reputatie:2,721

Trimis Astazi, 17:43

Mai nesimtitule, cum iti permiti tu ma sa ma injuri? Parintii mei sunt morti, nu ti-e rusine? Poti zice ce vrei tu de mine, dar lasa-mi parintii in pace!

SA  FUTETI  BINE!

NEI_U

ישוע בן יוסף

• Reputatie:320

Trimis Astazi, 17:44

iti fut tot neamul in cap gaozarule

desfid curvele moraliste

picon

NEMURICIU'

• Platinum Member
  • leet.png
  • 3,882 Postari:
  • Inscris la:

07 November 2011

Trimis Astazi, 17:47

Te rog sa te potolesti.

SA  FUTETI  BINE!

NEI_U

ישוע בן יוסף

• Reputatie:320

Trimis Astazi, 17:49

te fut in cap, suge-i pula avocatului, cacati cu ochi jegosi si libidinosi, zdrente impotente, mincinosi patologici, da-mi PM ca sa-ti innoiesc vocabularul dardaitule

desfid curvele moraliste

picon

NEMURICIU'

• Platinum Member
  • leet.png
  • 3,882 Postari:
  • Inscris la:

07 November 2011

Trimis Astazi, 17:51

Nu am nevoie sa-mi imbunatesc acest fel de vocabular.

SA  FUTETI  BINE!

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Inca odată ai dovedit ca ești psihopat! Omul te-a rugat frumos sa ii lași morții in pace. Eu te rog frumos, daca ai ceva cu mine sa îmi spui dar nu îmi baga părinții in gunoiul pe care il reprezinti. Sincer, daca am fi face to face, ți-ai manca limba scârbă libidinoasa. Îți promit ca ți-o sugi singur. Nu ai ce raspopitule, dar de nu te fut in gura pana n: mai poți. Aici ești tare", in realitate ești un gunoi si se vede asta. Frustratule, centuristetele te-au dat afara, ai liber la laba da tâmpește si ești exemplul elocvent!

Link spre comentariu
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila

Domino aveam o parere buna despre tine, dar mi-am schimbat-o total dupa ultimile tale actiuni. Crezi ca jignind in dreapta si in stanga rezolvi ceva? Urat , f urat din partea ta. :(

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

in alta parte Stefania spune ca are si acest cont, asa ca plm.

Daca te referi la ce cred eu, Stefania nu spunea ca are acest cont, ci ca a fost anterior Nellu_76 din TM, pe forum.

Then again, Stefania spunea multe, spunea si ca este cioban, handbalista, mos afemeiat, camatar, gigolo, femeie de servici la morga, iubita lui Pisicuts, fiica lui Pisicuts... ce mi-a scapat?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Daca te referi la ce cred eu, Stefania nu spunea ca are acest cont, ci ca a fost anterior Nellu_76 din TM, pe forum.

Then again, Stefania spunea multe, spunea si ca este cioban, handbalista, mos afemeiat, camatar, gigolo, femeie de servici la morga, iubita lui Pisicuts, fiica lui Pisicuts... ce mi-a scapat?

Of, si tu Brutus?! Am modificat...

Initial chestia era atat de lacrimogena incat parea sa fie facuta chiar de Picon, apoi mi-am amintit ca mi-a spus cineva ca, contul apartine Stefaniei, in final eu nu cred nici una, nici cealalta.

E tarziu, imi bag ceva in gura lui si ma bag la somn.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Amada, iar te bagi unde nu-ti fierbe oala? Ce plm te tot mananca in cur? Nu ti-e clar?  NEI_U m-a tot balacarit pentru ca in cateva randuri i-am dat puncte lui Advanced, apoi m-a injurat si ai mai sus schimbul de PM-uti, pe care el le-a postat ca narodul, incriminandu-se si mai mult.  Totul e foarte clar. 

Ce tot cauti lucruri ascunse, chestii lacrimogene sau ce plm iti trece tie prin mintea aia a ta tulbure?  Nu ai alta treaba decat sa te impiedici de mine?

Vezi-ti fata de treburile tale, ca esti foarte aproape sa ajungi nebuna forumului. 

• Like 7
Link spre comentariu

Amada, iar te bagi unde nu-ti fierbe oala? Ce plm te tot mananca in cur? Nu ti-e clar?  NEI_U m-a tot balacarit pentru ca in cateva randuri i-am dat puncte lui Advanced, apoi m-a injurat si ai mai sus schimbul de PM-uti, pe care el le-a postat ca narodul, incriminandu-se si mai mult.  Totul e foarte clar. 

Ce tot cauti lucruri ascunse, chestii lacrimogene sau ce plm iti trece tie prin mintea aia a ta tulbure?  Nu ai alta treaba decat sa te impiedici de mine?

Vezi-ti fata de treburile tale, ca esti foarte aproape sa ajungi nebuna forumului. 

Ok, printesa ametita si extrem de sensibila, am vazut un topic pe DG, un loc public evident, in care mi-am exprimat parerea, nu negativ fata de tine.

Faptul ca am spus ca-ti bag ceva in gura (pizda) ar trebui daca nu sa te bucure, sa te lase indiferent.

Sunt pe cale sa ajung nebuna forumului? Sunt demult! :)

Picon, cand o sa vad ca reusesti sa lasi ciocul mic si sa nu te mai certi cu mine dupa tot ce a facut fiinta ta mizera, o sa ramanem amici.

Dar pana acolo se pare ca e cale lunga...

Eu duc foarte mult, tu?

• Like 2
Link spre comentariu

Amada, intr-adevar vad ca tii cu indarjire sa devii nebuna forumului ( nu esti inca, sunt altii inaintea ta). O dai acum cu "loc public" si alte tangouri in lipsa de alte argumente, pentru ca te-ai bagat iar unde nu ai treaba, unde nu stii despre ce este vorba ... pentru ca ai dat iar cu mucii in vodca. Tu ma tot mentionezi prin postarile tale si tot tu te ofuschezi cand iti raspund si spui apoi ca eu m-am bagat in seama. Amada, nu-ti dai seama ca devii din ce in ce mai ridicola? Nu vezi ca te-ai certat cam cu tot ce misca pe forum? Nu vezi ca si cu cei care ti-au aratat amicitie si intelegere te-ai certat?  Mania pesecutiei, idei fixe, agresivitate, supraevaluarea propiilor calitati, mizantropia ... astea cam ce nume poarta?  Sa las ciocul mic si sa nu ma mai cert cu tine? Pai cine incepe fato? Nu tu?  Postarea ta nu a fost una negativa?  Cea a facut fiinta mea mizera?  Hummm... eu imi aduc aminte doar de ce a facut fiinta ta sublima!

Iar chestia aia cu bagatul in gura, ce sa zic !  In virtual, nu se pune, ramane doar ce a fost in real. Si apoi scriai ca bagi ceva in gura si te culci! Nu stiu ce ai bagat tu in gura, dar de culcat nu te-ai culcat ...

Sa ramanem amici? Am fost candva, apoi ai declansat jihadul si din pacate amicititia aia s-a dus pulii de suflet. Voiai poate sa spui sa "redevenim amici". Din pacate, e cam tarziu, nu prea tarziu, dar tarziu.  Pacat de calitatile pe care le ai ( si nu ma refer la cele sexuale, sau nu numai la ele), care te fac o persoana extrem de interesanta. Ele dispar pur si simplu datorita caracterului tau dificil, pentru a folosi un eufemism.

De dus, o duc si eu, sunt o persoana rezistenta.  Nu am timp insa si nici chef de pierdut cu nimiciri. Am o viata suficient de plina si profesional si personal, incat sa imi fac probleme cu forumul. Daca maine dispare, nu va fi chiar o drama pentru mine.  Dar pentru tine?

O zi buna sa ai si ... gandeste-te un pic la ce ti-am scris aici!

• Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

Acelasi stil... :)

In ce priveste "nebunia" mea si viata sociala, este alegerea mea sa am cat mai putini prieteni, mai ales pe un site de curvasareala...

Cu multi m-am inteles bine o perioada pana au dat-o ca si tine cu mucii in fasole (nu vb virtual), deci prieteni din astia sa ai tu cat mai multi.

Nu caut amicitie cu tine, am scris cuvantul doar pentru ca a intervenit cineva pentru tine la un moment dat s-o dam la pace.

Legat de caracterul meu :), unii ma adora, altii nu ma suporta, nici nu am incercat sa multumesc toata lumea, din contra.

Acum ce facem, ne comparam? Nu ai cum sa te compari cu mine, eu spun totul omului in fata, ce nu-mi convine, imi recunosc si defectele, deci "supraevaluarea propriilor calitati"... Este o calitate sa fii mitoman? Atunci tu esti pe locul intai.

Iti este indiferent, dar vad ca te roade maxim cand iti vezi numele pe undeva, vorbesti iar ipocrit.

• Like 1
Link spre comentariu

Gabriele, ti-au pus gand rau fetele  :laugh2

Mai sa fie, un thread care evolueaza de la paruiala spre glume civilizate! What do you know, se poate si asa, nu doar invers... :)

• Like 2
Link spre comentariu

Gabriele, ti-au pus gand rau fetele  :laugh2

Mai sa fie, un thread care evolueaza de la paruiala spre glume civilizate! What do you know, se poate si asa, nu doar invers... :)

Sint ferm convins. :D  Una ma vrea in catuse si alta vrea sa foloseasca lupa, cea nou cumparata.  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Si pentru ca vad ca Pisicul nu este pe faza. am sa fac eu dedicatia de rigoare. :D 

Din partea lui Picon Salam si G2br13l Susanu, hitul anului 2014 inspirat de Amada.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...