Sari la conținut

Banarea definitiva a inginerului

Vizitator

36 membri au votat

1. 1. Sa fie banat nebunul?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sincer mă doare fix în pulă dacă este banat inginerul sau nu. Pentru mine este ca un cățel idiot care vine și te deranjează când ai altceva de făcut, care se pișă sub bradul tău de Crăciun, care îți rupe papucii dar care uneori te și mai amuză puțin prin faptul că își linge coaiele singur.

Și oricum chiar dacă îl banează, apare el sub ală formă sau oricum, tot apare alt maidanez care să latre ca prostul p-aici.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Eu sunt contra banarii... nu injura...

Injura, destul de mult ,actually! Daca nu ai avut ocazia sa ii vezi anumite postari, asta nu inseamna ca ingineru' nu doreste moartea fiecarui atom de pe planeta asta (si altele), sau ca nu injura ca un descreierat schizofrenic. :)...Este, intr-adevar , ok sa fii un anume ciudat, diferit de restul rasei umane, dar cand incepi sa o dai in moarte nucleara si inghet global,constant, over and over again :), devine asa, un pic plictisitor, as putea spune macabru de plictisitor. :)

Vizionare placuta!

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Eu sunt contra banarii... indiferent de obsesiile lui, gramatical scrie corect, nu injura... faptul ca nu-l inteleg nu inseamna ca trebuie sa-i doresc mazilirea, este loc pentru toti.

Sa va duceti in pula mea, si tu, si el, ca aveti loc toti ratatii.

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Sa va duceti in pula mea, si tu, si el, ca aveti loc toti ratatii.

Uite asa isi manifesta unii tendintele homosexuale. EU SUNT HETEROSEXUAL CONVINS ASA CA-TI REFUZ OFERTA!!!!

Anunta ca esti nimfoman si poate vei gasi doritori!

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

banarea definitivă a bosului mare care are boașele stafidite  :laugh2

Dacă stârpești o buruiană, apar altele zece în locul ei. Chiar nu aveți loc destul de el...Apropo, how the ...is the Mr. Engenier?

Postat

Sa te duci in pula mea si tu si el, ca aveti loc toti ratatii.

Uite asa isi manifesta unii tendintele homosexuale. EU SUNT HETEROSEXUAL CONVINS ASA CA-TI REFUZ OFERTA!!!!

Anunta ca esti nimfoman si poate vei gasi doritori!

stiu pr'etenii ca esti prostan? :(

• Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau
Postat

nu cred ca are sens banarea, poate cel mult limitarea numarului de posari pe zi. Omul, excepand nebunia lui , exprima niste idei clare pe care uneori le sustine argumentat.Ar fi fost bun in campania electorala sau poate intr-o echipa de marketing, cati dintre voi nu-i cunoasteti crezul?

Perseverenta lui sau obsesia lui da roade.E centrul atentiei, convingerile lui sunt dezbatute,deci nu poate decat sa fie fericit.Pe langa micile sau marile derapaje e un om ca noi toti care spre surprinderea unora are momente cand e foarte coerent.

Nu sustin banarea.

• Oras:-----------
Postat

a zis bine ion iliescu la mineriada din 1990, "lasă-i să crape în sânge propriu"  :laugh2

Ion Iliescu n-a facut copii, nu si-a prelungit propriul ego prin propriile progenituri, i-a lăsat pe parintii vostri să fure, să-și depună banii la Caritas, SAFI, etc.   :laugh2

crăpare plăcută! (canibalizare plăcută!)

http://3.bp.blogspot.com/-oihr4N2jY2E/VJJnbf3IC2I/AAAAAAAAKDU/4IstSTTa0Vo/s1600/canibalizare%2Bplacuta.jpg

• Like 1
Postat

Greul XXL are fantezii erotice imposibil de realizat! Adică, ar vrea să intre de unde a ieșit dar nu mai poate nici dacă ar slăbi 90 de kile! Așa că vrea să-și schimbe domiciliul....în pulitehnica unde zac maidanezii lu Oprescu  :laugh2

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

MOTTO: Bancul cu profesorul scotian

Lectie de chimie intr-o scoala din Scotia:

Profesorul scotian McGregor: ...si acum copii, ce se intampla daca las sa cada aceasta moneda de o lira in paharul cu acid concentrat?

<...forfota, murmur, unii zic ca se dizolva, unii zic ca isi schimba culoarea... ma rog, pareri.>

Micul Johnny: ...nu se intampla nimic, d-le profesor.

Profesorul: Cum adica, nimic??

Micul Johnny: Stati linistit ca nu-i pericol sa se-ntample ceva, doar n-o sa aruncati Dvs. o lira in acid...

Asa si aici. Noi putem dezbate pana incepe paruiala si se mai scriu 100 de pagini. Ce sa baneze, fratilor, ca omul asta e o mina de aur pentru forum, cel putin pentru sectiunea DG. Uitati-va in ultimele saptamani si o sa vedeti:

- jumate din threadurile deschise sunt deschise de el

- nu stiu ce procent din nr total de postari, dar unul semnificativ oricum... e al lui

- traficul GENERAT (prin faptul ca lumea il ia la misto, il injura, se mira de el, ii cere banarea etc etc) cred ca e comparabil cu traficul generat de Randunica, Siana si Ioana la un loc :)

A, ca nu e un trafic bazat pe calitate, ca e enervant, ca se plictisesc, le ajunge si sunt tentati de retragere cativa useri vechi si seriosi? Cu siguranta... dar mi-e teama ca n-am vrea sa stim la cati metri in spatele cozii il doare pe Motan :)

Asa ca eu zic, mai degraba, pregatiti-va de o trainica si lunga convietuire cu ingineru'...

(LE - daca mai avea cineva vreun dubiu despre motivatii... evident, deoarece din seria psih-ologilor si pentru ca Merkava!  :ylsuper )

• Like 3
Postat

Eu sunt de parere ca nu este vina lui, a Inginerului. Dupa cum am mai discutat, acest om este om bolnav, bolnav din punct de vedere mintal. Daca noi, care pretindem ca suntem oameni sanatosi, radem de el, il provocam doar pentru a ne vaita ulterior de atacurile lui, ne hazardam in a-l intelege si ii dam atat de multa importanta, dati-mi voie sa ma intreb "cine este mai nebun, "nebunul", sau noi, "sanatosii", care asteptam ca un om bolnav cu capul sa se comporte ca si un om perfect sanatos?!?!

Ii deschidem topice, ne isterizam ca nu-l mai suportam....pana mea, ce o fi atat de greu sa fie ignorat?!? Cu cat i se acorda mai multa atentie, cu atat mai rau va fi ... ;)

• Like 5
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Dacă stârpești o buruiană, apar altele zece în locul ei. Chiar nu aveți loc destul de el...Apropo, how the ...is the Mr. Engenier?

Ceva de genul:

"This is a true story from the Japanese Embassy in US!!!

A few days ago, Prime Minister Mori was given some basic English conversation training before he visits Washington and meets President Barack Obama ...

The instructor told Prime Minister Mori, "When you shake hand with President Obama, please say 'How are you?' Then Mr. Obama should say, 'I am fine, and you?' Now, you should say 'Me too.' Afterwards, we translators will do the work for you."

It looks quite simple, but the truth is ...

When Mori met Obama, he mistakenly said 'Who are you?' (instead of 'How are you?').

Mr. Obama was a bit shocked but still managed to react with humor: 'Well, I'm Michelle's husband, ha-ha ...'

Then Mori replied, 'Me too, ha-ha ....'

Then there was a long silence in the meeting room."

• Oras:coffeeshop
Postat

Ceva de genul:

"This is a true story from the Japanese Embassy in US!!!

A few days ago, Prime Minister Mori was given some basic English conversation training before he visits Washington and meets President Barack Obama ...

The instructor told Prime Minister Mori, "When you shake hand with President Obama, please say 'How are you?' Then Mr. Obama should say, 'I am fine, and you?' Now, you should say 'Me too.' Afterwards, we translators will do the work for you."

It looks quite simple, but the truth is ...

When Mori met Obama, he mistakenly said 'Who are you?' (instead of 'How are you?').

Mr. Obama was a bit shocked but still managed to react with humor: 'Well, I'm Michelle's husband, ha-ha ...'

Then Mori replied, 'Me too, ha-ha ....'

Then there was a long silence in the meeting room."

no f words?

Postat

Frumoasa semnatura Ymkjen!Poate-l gasesti cand vei avea mesagerie personala activata!Nu dispera! :D

Mersi. Sper.

Postat

Esti cea mai inteligenta fata de pe forum!Sigur nu am sanse la tine?

Iar "vorbesti" prea mult

Postat

M-ar ajuta enorm daca n-ai mai face pe proasta!

gandesti negativ si te exprimi cu semne de exclamare, asta denota un caracter violent si nesigur, imi pare rau dar ma sperii cu chestiile astea

• Oras:Africa
  • Oras:Africa
Postat

gandesti negativ si te exprimi cu semne de exclamare, asta denota un caracter violent si nesigur, imi pare rau dar ma sperii cu chestiile astea

M-ar ajuta enorm daca n-ai mai face pe proasta!

Ignora afirmatia de mai sus!Clar nu era cazul! 

• Like 1

Postat

Eu sunt de parere ca nu este vina lui, a Inginerului. Dupa cum am mai discutat, acest om este om bolnav, bolnav din punct de vedere mintal. Daca noi, care pretindem ca suntem oameni sanatosi, radem de el, il provocam doar pentru a ne vaita ulterior de atacurile lui, ne hazardam in a-l intelege si ii dam atat de multa importanta, dati-mi voie sa ma intreb "cine este mai nebun, "nebunul", sau noi, "sanatosii", care asteptam ca un om bolnav cu capul sa se comporte ca si un om perfect sanatos?!?!

Ii deschidem topice, ne isterizam ca nu-l mai suportam....pana mea, ce o fi atat de greu sa fie ignorat?!? Cu cat i se acorda mai multa atentie, cu atat mai rau va fi ... ;)

Eu recunosc ca m-am gandit indelung la chestia asta. Am mai scris prin alte locuri si in trecut: daca e intr-adevar bolnav, nu ma simt deloc OK facand misto de el. Treaba e ca, o buna bucata de vreme, mi-a tot lasat impresia (nu stiu de ce), ca n-are nici pe dracu' dpdv psihiatric, doar ca fumeaza / prizeaza / isi injecteaza etc, diverse substante... care-i dau starile astea. Probabil ca nici aia n-ar fi o chestie de care sa radem, dar ma rog... 

In ultima vreme insa, nu mai stiu ce sa zic, ma indoiesc din ce in ce mai mult de concluziile mele anterioare... :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...