Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie

A....incaceva, ca merg la tv.

Eu aici ma distrez, pe cand tu...te compatimesc, sincer iti spun, oricine ai fi tu, prafuit, picpoc,plm...nu conteaza ce user ai avut, compatimesc omul din spatele userului.

Ai grija de viata ta, glumeste, razi, fa sport, mananca, bea, fute, fa laba, mergi pe jos....fa orice altceva decefaci acum :(

Pacat de tine ca din ce am citit, in afara defaptul ca NU articulezi corect cuvintele, esti baiat destept/ sau fata ( pana la proba contrarie) :P

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ce trist trebuie sa fie sa nu ai o viata a ta, sa nu ai prieteni, sa nu ai iubit(a), nu mai zic de sot/sotie, sa nu ai pe nimeni sa iti dea un sms de sarbatori....sau sa te intrebe unde petreci....sau sa-ti deschida usa sa vada daca mai esti viu/vie....sa nu ai nici macar un animal care sa se bucure cand te vede...

Nu pot si nici nu vreau sa imi imaginez cum este o asa o viata, sa stai sa dezvolti psihoze pentru x sau y, sa irosesti atat de mult timp aiurea, alergand dupa NIMIC, cand viata este atat de frumoasa....si atat de scurta....iar unii efectiv isi bat joc de ea dand vina pe soarta.

Asta ma intristeaza tare mult :(

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Africa
  • Oras:Africa

Ce trist trebuie sa fie sa nu ai o viata a ta, sa nu ai prieteni, sa nu ai iubit(a), nu mai zic de sot/sotie, sa nu ai pe nimeni sa iti dea un sms de sarbatori....sau sa te intrebe unde petreci....sau sa-ti deschida usa sa vada daca mai esti viu/vie....sa nu ai nici macar un animal care sa se bucure cand te vede...

Nu pot si nici nu vreau sa imi imaginez cum este o asa o viata, sa stai sa dezvolti psihoze pentru x sau y, sa irosesti atat de mult timp aiurea, alergand dupa NIMIC, cand viata este atat de frumoasa....si atat de scurta....iar unii efectiv isi bat joc de ea dand vina pe soarta.

Asta ma intristeaza tare mult :(

De unde stii tu doamna ca nu are o viata a lui,prieteni,iubita etc?

• Like 1
Link spre comentariu

De unde stii tu doamna ca nu are o viata a lui,prieteni,iubita etc?

Pai nu mai are timp de ele. Pe detectivul lui peste cand mai face daca are gagica,prieteni...etc   :)))

Numai documentarea ( comparatii recenzii, urmariri cand se logheaza picon, cand face piata, cand ...cand...) la acest topic i-a luat 3 luni.... :(

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ce penibil...indiferent de cat as citi, indiferent cat m-as documenta, NU pot intelege anumite demonstratii de prostie si penibil...ma straduiesc din toti rarunchii sa pot face asta, vreau sa ajung sa inteleg si asta ;)

Oamenii nu realizeaza ca aceste demonstratii de penibil fac vizibile de la o posta mari frustrari, ce trist trebuie sa fie, nu? :(

Link spre comentariu

Nu vei reusi.  

Eu sper sa ajung sa inteleg la un moment dat..."Priveste-l pe om ca si cum ar fi diavolul si niciodata nu-i vei intelege motivele"​. De cele mai multe ori sub MASCA prostiei se ascund mari traume, socuri si frustrari adanci inradacinate ;)

Link spre comentariu

.... De cele mai multe ori sub MASCA prostiei se ascund mari traume, socuri si frustrari adanci inradacinate ;)

Ioi ce le zici. Asta ai invatat la faculate ?:)))) Trebuie sa merg  si eu:P Sau mai bine imi predai tu lectia asta:))

Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Eu sper sa ajung sa inteleg la un moment dat..."Priveste-l pe om ca si cum ar fi diavolul si niciodata nu-i vei intelege motivele"​. De cele mai multe ori sub MASCA prostiei se ascund mari traume, socuri si frustrari adanci inradacinate ;)

http://1.bp.blogspot.com/_uD6bOXlMx_g/RpWglmYXRJI/AAAAAAAABxA/pLoBc4bYHqo/s400/Hysteria%2B-%2BHaunted%2BBy%2BWords%2BOf%2BGods.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...