sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Din prea multa nerabdare de a impartasi lumii intregi ca a descoperit "adevarul absolut" (fapt care se traduce doar printr-o psihoza referitoare la Picon, respira si traieste Picon), datorita multor idei (prea multe!!!) ce se perindau prin mintea deschizatorului topicului, a facut o greseala in redactarea titlului. Acuzatia este ca Picon are o alta clona, Kazanustiucum Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Decembrie 20, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Nu-mi vine sa cred ca am reusit aseara in final sa ma enervez din cauza unui topic...Ce lupte crancene sa ramana pe forum niste personaje care se bat cu pumnul in piept ca nu le pasa de acest loc...Nici brotacelu nu a fost depistat la inceput, s-au mai dus ceva discutii pana a fost totusi banat, acum poate Oly a fost mai atent la setari... In ce priveste "eroul" principal, am avut si raman cu aceeasi opinie neclintita, nu mai e cazul sa o dezvolt, dar se pare ca s-a imprietenit aici cu cine trebuie...Nu-mi mai consum nervii si timpul pe asta. PS. Oly, orice taran stie sa injure, dar nu prea stie sa vorbeasca, mai incearca, poate iti iese. 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Decembrie 20, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Picoane, sunt suparata pe matalein primul rand: mie de ce nu mi-ai dat fasole cu ciolan? pe mine m-ai servit cu niste mancaruri straineze. 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Buna dimineața si tie. Te ai trezit din beție? 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Nu-mi vine sa cred ca am reusit aseara in final sa ma enervez din cauza unui topic...Ce lupte crancene sa ramana pe forum niste personaje care se bat cu pumnul in piept ca nu le pasa de acest loc...Nici brotacelu nu a fost depistat la inceput, s-au mai dus ceva discutii pana a fost totusi banat, acum poate Oly a fost mai atent la setari... In ce priveste "eroul" principal, am avut si raman cu aceeasi opinie neclintita, nu mai e cazul sa o dezvolt, dar se pare ca s-a imprietenit aici cu cine trebuie...Nu-mi mai consum nervii si timpul pe asta. PS. Oly, orice taran stie sa injure, dar nu prea stie sa vorbeasca, mai incearca, poate iti iese. Iti doresc multa sanatate! 1 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Nu-mi vine sa cred ca am reusit aseara in final sa ma enervez din cauza unui topic...Ce lupte crancene sa ramana pe forum niste personaje care se bat cu pumnul in piept ca nu le pasa de acest loc...Nici brotacelu nu a fost depistat la inceput, s-au mai dus ceva discutii pana a fost totusi banat, acum poate Oly a fost mai atent la setari... In ce priveste "eroul" principal, am avut si raman cu aceeasi opinie neclintita, nu mai e cazul sa o dezvolt, dar se pare ca s-a imprietenit aici cu cine trebuie...Nu-mi mai consum nervii si timpul pe asta. PS. Oly, orice taran stie sa injure, dar nu prea stie sa vorbeasca, mai incearca, poate iti iese.Ce suparata e ca nu a iesit haipiul clonat. Picoane, esti eroul meu. Vreau de la Mos Craciun un piconas de jucarie. (pentru Amada )Si eu injur frumos, dar nu sunt tara. 1 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Lasati ma astea...picoane, esti viu...respiri? 2 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Lasati ma astea...picoane, esti viu...respiri? E damful de rachie distilata dimineata prea naucitor. =)) Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Sa fie trasa macar de 2-3 ori Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 #futelsipeecedcaemareprostofticos haaaa, nataraule ! ai vazut de mi-ai dat minus. nu esti chiar prostanac =)) Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Decembrie 20, 2014 haaaa, nataraule ! ai vazut de mi-ai dat minus. nu esti chiar prostanac =))Scriai ca esti user vechi?2009-2010? Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Scriai ca esti user vechi?2009-2010?2008 chiar, pentru necunos ca torivorbeam cu tine sau te deranjeaza cu ceva? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 20, 2014 #futelsipeecedcaemareprostofticos hastagnumaiimitalumeasaracie )) 1 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 hastagnumaiimitalumeasaracie ))Cand imi dadeam eu hashtag pe facebook, in #amnesia #ibiza band #belvedere, tu lingeai o bere, pe caiet, la bodega. Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Decembrie 20, 2014 2008 chiar, pentru necunos ca torivorbeam cu tine sau te deranjeaza cu ceva?Eram curios!Iar te ataci fara rost?Sau MA ataci fara rost? Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Eram curios!Iar te ataci fara rost?Sau MA ataci fara rost?Ma panichez cand ma abordeaza necunoscutii. Scuuuzeee Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Ma panichez cand ma abordeaza necunoscutii. Scuuuzeee Nu este absolut nici o problema!Cred ca a fost vina mea!Nu trebuia sa fiu atat de criptic!Iti inteleg reactia! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Cand imi dadeam eu hashtag pe facebook, in #amnesia #ibiza band #belvedere, tu lingeai o bere, pe caiet, la bodega. ba, lingeam berea aia pe caiet dar macar o faceam for real, nu fabulam in fata calculatorului,amnezic fiind, dandu-mi in cap (laba) si crezand ca ma aflu in Ibiza. Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 ba, lingeam berea aia pe caiet dar macar o faceam for real, nu fabulam in fata calculatorului,amnezic fiind, dandu-mi in cap (laba) si crezand ca ma aflu in Ibiza. iti trimit niste poze? duce chipset-ul grafic la rasnita aia a ta 20.7MP? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Lasati ma astea...picoane, esti viu...respiri? Da bre, ma pregatesc sa fac carnatii. Merg cu fasole. 8 2 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Da bre, ma pregatesc sa fac carnatii. Merg cu fasole. Posteaza cu clona ca sa fii credibil... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Am uitat parola... deh... batran si cu nevoi, vorba tropicanului! 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 20, 2014 iti trimit niste poze? duce chipset-ul grafic la rasnita aia a ta 20.7MP? O dai in replici lipsite de seva ...daca tot il imiti pe xoxo, imita-l cum trebuie, in pula mea! Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 20, 2014 O dai in replici lipsite de seva ...daca tot il imiti pe xoxo, imita-l cum trebuie, in pula mea! ba da' prost esti Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 20, 2014 ba da' prost esti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum