Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Din prea multa nerabdare de a impartasi lumii intregi ca a descoperit "adevarul absolut"  :slap2  (fapt care se traduce doar printr-o psihoza referitoare la Picon, respira si traieste Picon), datorita multor idei (prea multe!!!) ce se perindau prin mintea deschizatorului topicului, a facut o greseala in redactarea titlului. Acuzatia este ca Picon are o alta clona, Kazanustiucum ;)

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm

Nu-mi vine sa cred ca am reusit aseara in final sa ma enervez din cauza unui topic...

Ce lupte crancene sa ramana pe forum niste personaje care se bat cu pumnul in piept ca nu le pasa de acest loc...

Nici brotacelu nu a fost depistat la inceput, s-au mai dus ceva discutii pana a fost totusi banat, acum poate Oly a fost mai atent la setari... :)

In ce priveste "eroul" principal, am avut si raman cu aceeasi opinie neclintita, nu mai e cazul sa o dezvolt, dar se pare ca s-a imprietenit aici cu cine trebuie...

Nu-mi mai consum nervii si timpul pe asta.

PS. Oly, orice taran stie sa injure, dar nu prea stie sa vorbeasca, mai incearca, poate iti iese.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila

Picoane, sunt suparata pe matale

in primul rand: mie de ce nu mi-ai dat fasole cu ciolan? pe mine m-ai servit cu niste mancaruri straineze.

:angry

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nu-mi vine sa cred ca am reusit aseara in final sa ma enervez din cauza unui topic...

Ce lupte crancene sa ramana pe forum niste personaje care se bat cu pumnul in piept ca nu le pasa de acest loc...

Nici brotacelu nu a fost depistat la inceput, s-au mai dus ceva discutii pana a fost totusi banat, acum poate Oly a fost mai atent la setari... :)

In ce priveste "eroul" principal, am avut si raman cu aceeasi opinie neclintita, nu mai e cazul sa o dezvolt, dar se pare ca s-a imprietenit aici cu cine trebuie...

PS. Oly, orice taran stie sa injure, dar nu prea stie sa vorbeasca, mai incearca, poate iti iese.

Iti doresc multa sanatate!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Ce suparata e ca nu a iesit haipiul clonat. =))

Picoane, esti eroul meu. :X Vreau de la Mos Craciun un piconas de jucarie. =)) (pentru Amada :D )

Si eu injur frumos, dar nu sunt tara. :(

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Cand imi dadeam eu hashtag pe facebook, in #amnesia #ibiza band #belvedere, tu lingeai o bere, pe caiet, la bodega. =))

ba, lingeam berea aia pe caiet dar macar o faceam for real, nu fabulam in fata calculatorului,amnezic fiind, dandu-mi in cap (laba) si crezand ca ma aflu in Ibiza. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...