Sari la conținut

CEA MAI FUTACIOASA

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca a vrut sa spuna ca i se rupe de username, conteaza OMUL pe care il are acasa  ;) 

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Africa
Postat

eu nu traiesc cu userul Roberto dragule... ;)

Dar,mai mult ca sigur,iti "impartaseste" toate ideile pe care le ai pe forum!Fie bune fie rele!USERUL Roberto!

Postat

Ea a spus bine ce a spus: nu traieste cu userul Roberto. 

Cand pica netul, ei tot impreuna sunt ;) 

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Stiu ce a vrut sa spuna dar i-a iesit altceva. De aceea apelam la Roberto cand e vorba de logica.

Sigur nu apelezi degeaba?Daca generalizam,cum se intampla in 99% dintre cazuri,factorul decizional intr-o casnicie nu este barbatul!

Postat

Poate ca ideile mele sunt putine dar macar sunt clare. Tu realizezi ce ai spus in finalul postarii (nu ce ai vrut sa spui ci ceea ce ai afirmat) ? Poate reprezinta chiar realitatea si te-a luat gura pe dinainte.

Eu cand am zis ca tu ai idei putine dar fixe, am avut mare dreptate. Care parte nu ai priceput-o din "Eu NU traiesc cu USERUL Roberto" ??? Eu NU traiesc in virtual.Mie imi este foarte clar ce am spus, mintea ta le percepe doar cum ii convine ei...sau cum i-ar placea ei sa fie ca sa ai ce motive sa dai la lume de barfa, sa starnesti tu la putin scandal. Nu-i asa?!?!

Nu oare asa ai facut si pe topicul Ikai?! Oare nu asa faci de fiecare data?!?!

De ce oare mintea ta intortocheata vede complicat acolo unde este atat de simplu?!?! Nu poate lipsa de ocupatie, esti un om foarte ocupat din cate stiu...dar este o lipsa undeva... ;)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

:slap2 Ai stat mult sa te gandesti? 

Si eu  votez pentru SORINA. Faza cu portocala imi place si mie. :rax2 . Sorina , vreau sa "cumpar" franciza sexului oral cu portocala/mandarina...Nu am mai auzit la nimeni de pe forum de tehnica aceasta. Deci, tie iti cer franciza! :hug1 .

Johny 23, in locul meu eu as fi propus pe Michelle . Pentru energia pozitiva debordanta si tot ceea ce stie sa faca. Am dreptate? :pepsi  Si Mona, ultimiile poze ... cu fundul ala...nu ? :snap .  

Era o intrebare doar pentru barbati? :blushing2  Asta e... oricum mie imi place sa si privesc...de pe margine. Johny 23 , modifica...scoate-ma din  concurs :boob 

Eliza, vin eu portocale la drum de zi. Ok?  :hug1

Postat

Nu te linistesti...te vad pana la urma la stirile de la ora 5 cum te ia SMURD-ul de la vreo doamna/domnisoara din locatie =))

• Like 1
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Nu te linistesti...te vad pana la urma la stirile de la ora 5 cum te ia SMURD-ul de la vreo doamna/domnisoara din locatie =))

daca vine smurd-ul fara lautari , degeaba mai vine, nu-i primeste conul picon nici mort.

• Like 3
Postat

Gluma, gluma ... imteleg...pentru noi astia normali, chestia cu portocalele e ok si pentru noi si pentru fete. Dar daca vine unul cu un pepene? A ...? :slap2  :laugh2

Nea Roberto, nu stii bre ca io mi-s "nemuriciu' "?  :laugh2

• Like 10
  • Minus 2
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
  • Telefon: telefonic, sms /whattap 0720409064
  • Oras:Rin Grand Residence, singura...totul elegant si discret , la fel ca toate locatiile pe care le-am avut
Postat

Da, te astept...  :boob

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...