Sari la conținut

New! Jacqueline - outcall 0720487133

Postări Recomandate

Nu aveai unde rămâne ca fac doar outcall și nu țin minte sa ne fi cunoscut

Auzi, da' mai spui povești ? Te mai întinzi tu la vorbă cu întâmplări de la '48 încoace, să treacă timpul și să se facă ora ? După care, pac, luat bănuțul și plecat. Așa faci, este ?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Bună. Sunt disponibila. Poze am noi, făcute vara asta, le ofer la cerere pe whatsapp deoarece topicul meu a fost descoperit de lume cunoscuta mie.

Fac doar outcall, o ora este 400 ron, doua ore 600, trei ore 800. Oral neprotejat in funcție de igiena, DT, normal protejat, fk, gfe, masaj

A dat ex iuby topicul lu mami si tati?
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Avand in vedere ca ai dat de doua ori acelasi comentariu pe doua pagini diferite si cat timp eu stiu ca toate intalnirile mele din ultimul timp au fost placute, plus ca nu m a refuzat nimeni de vreo 4 ani, imi e clar ca esti un troll. Bine ca e pisicutz pe faza si ii baneaza pe prosti

Link spre comentariu
  • Oras:cazanul cu smoala
  • Oras:cazanul cu smoala

Ceva timp de cand m-am intalnim cu Jacqueline dar imi aduc aminte foarte bine tot. Fata 8 cu indulgenta putin grasuta nu deranjant sani misto mari

Actiune Oral 9 se pricepe atentie la imprejurimi

Normal7 cam plictisita poate ca era numarul 2 si nu se astepta ca vreau si a douafinalizare

Gfe 6 cam multe bullshituri sa treaca timpul incearca sa amane cat mai mult actiunea

Acum vad ca a marit putin pretul pe ora. Dupa parerea mea este o fata de 200ora cu indulgenta,nu400 astea sunt avioane.

De revenit nu.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ilfov
  • Oras:ilfov

Având puțin timp liber am zis să chem si eu pe domnisoara la mine. Nu sunt un bun narator asa ca o sa va spun pe scurt : sunat, intrebat meniu trimis adresa pe whatsapp si venit in 15-20 min. Pozele nu o avantajeaza, ea fiind mai feminina in realitate: buze carnoase si o privire inocenta de scolarita ce vrea sa fie pedepsita.

sanii mari si fundul mare , pentru mine este ok ! miroase frumos si epilata.

Oral 10 dupa cum bine stim cu totii chiar se pricepe

Normal 9

Aspect 9 este frumusica la fata

Igiena 10 a facut dus inainte , miroase frumos

Gfe 10 are un stil care te face sa tr simti liber si relaxat, sa uiti de cotidian.

Cadou 400 ron pentru 1 ora

Minusuri: Nu este punctuala, răspunde greu

Sper sa va ajute recenzia mea.

Salut

• Like 3
Link spre comentariu

Multumesc pt recenzie, Razvan. Hellboy un singur lucru am de punctat... Daca trageam de timp pe banii tai mai intelegeam sa te plângi dar cred ca am stat cu mult peste timpul plătit. Iar acea a doua finalizare a fost tot... Etern prima. Daca pt tine 10 min cat am baut un pahar de apa ti se pare amanare... Încercam si eu sa ma simt mai in largul meu pt ca mi-am dat seama din start ca am de-a face cu o persoana rautacioasa, drept dovada recenzia lasata dupa ce chiar mi-am dat silinta sa te fac sa te simti ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...