Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 continuam ..Ierea sa zic..... Hai sictir Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Mai 3, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 3, 2015 continuam ..Pot sa ma cert cu tine? Nah am continuat 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 4, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 4, 2015 Ha ha! Cat de repede le afla pitik 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Mai 4, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Mai 4, 2015 Cat de repede se propaga sifilisul in Europa... 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Cat de repede se propaga sifilisul in Europa... Asa e in Jermania, Nania, Talia, si tarile astea pe unde se plimba in voie "sifi" Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2015 Cine se cearta?! Eu sigur nu...pana mea, nu am cu cine. Cand doua persoane se cearta si a treia vrea sa le impace se spune asa: "nu va mai certati. Aveti-va ca fratii, mancati-va ... carnatii' Sorinaaaaa vs Irina Pitikaaaaa. meci in 12 runde ca avanpremiera la partida Paquaio vs Mayweather)))) Dupa 12 runde Sorina a fost proclamata invingatoare la puncte pentru ca a stiyt in 90% din cazuri unde se pune cratima)))) Unde? In gura prezervativului... Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2015 irina pitika, on 30 Apr 2015 - 13:33, said: ba, sa-mi fie cu iertare, eu cu facultate, masterat si doctorat sug pula la patron.voi, curvilii, faceti sex oral Zi mersi ca ti-am dat de munca futaciosule, ca fara mine si acum erai in somaj))) Macar de ai suge-o bine, aiurea....nu inveti nimic))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Zi mersi ca ti-am dat de munca futaciosule, ca fara mine si acum erai in somaj))) Macar de ai suge-o bine, aiurea....nu inveti nimic)))Hai sictir ! 1 Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Mai 4, 2015 Sa revenim la recenzii. Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2015 Hai sictir ! Mareane pustiule, scuze ca te intreb dar m-ai facut curios: tu esti cumva valetul lui Futacios si il aperi ca parte a job-description (fisha postului, ca probabil nu stii engleza si ai nevoie de traducere)? Ca prea sari imediat ca ars....)))) Hai...culca-te ca e tarziu si ti se inchid pleoapele))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2015 Partajează Postat Mai 4, 2015 Mareane pustiule, scuze ca te intreb dar m-ai facut curios: tu esti cumva valetul lui Futacios si il aperi ca parte a job-description (fisha postului, ca probabil nu stii engleza si ai nevoie de traducere)? Ca prea sari imediat ca ars....)))) Hai...culca-te ca e tarziu si ti se inchid pleoapele))) Taci si suge 4 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 4, 2015 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 4, 2015 a trecut week-endul, a aparut si bolnavul. e naspa in casa, te tine ma-ta din scurt, este? mocacasin?ia pulah, ma! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Mai 4, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 4, 2015 2 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Mai 4, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Mai 4, 2015 continuam .. Ce?sa ti dam la cioc..... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 4, 2015 ... Link spre comentariu
roamer Reputație: -441 Postat Mai 4, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Mai 4, 2015 Topicul asta e ca o camera plina de voma, in care e foarte greu sa te tii pe picioare si sa nu te manjesti. Te misti putin, aluneci si cazi in voma, printre sticle aruncate. 4 6 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 6, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Mai 6, 2015 + Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 6, 2015 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 6, 2015 Topicul asta e ca o camera plina de voma, in care e foarte greu sa te tii pe picioare si sa nu te manjesti. Te misti putin, aluneci si cazi in voma, printre sticle aruncate. )cin-te pune sa intrii? 1 Link spre comentariu
sanducul Reputație: 60 Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 asa, ca fapt divers... cum va explicati ca o sifilitica lucreaza intr-un club din jermania, acolo unde fetele trebuie sa-si faca saptamanal analizele? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 asa, ca fapt divers... cum va explicati ca o sifilitica lucreaza intr-un club din jermania, acolo unde fetele trebuie sa-si faca saptamanal analizele?Nu iegzista esplicatie 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2015 asa, ca fapt divers... cum va explicati ca o sifilitica lucreaza intr-un club din jermania, acolo unde fetele trebuie sa-si faca saptamanal analizele?Pai tu de unde stii? ..Ca lucreaza acolo? Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2015 asa, ca fapt divers... cum va explicati ca o sifilitica lucreaza intr-un club din jermania, acolo unde fetele trebuie sa-si faca saptamanal analizele?Probabil ca s-a tratat inainte. Link spre comentariu
sanducul Reputație: 60 Postat Mai 6, 2015 Partajează Postat Mai 6, 2015 nu stiu, doar ca pe pagina anterioare cineva a postat o poza din care reiese ca lucreaza intr-un club din germania. aceeasi persoana care a prezentat analizele. credeti ca s-a putut trata asa de repede? intreb si eu, nu dau cu bata... ce stiu sigur este ca nu prea are cum sa fenteze controalele medicale pe acolo, sunt foarte stricti in privinta asta. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2015 Analizele postate aici in dinamica aratau o scadere de 4 ori a titrului VDRL ceea ce inseamna vindecare. Deci cand a izbucnit scandalul ea era deja vindecata. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum