Sari la conținut

Je suis Charlie

Postări Recomandate

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Rasist esti, bah Oly! Zii drept, nu-ti plac nici negresele?? :D

Pai nu-i plac pt. k sunt urate si neatractive pt.el probabil)))

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

..

Si cu cetatenia, nu e doar cum spui tu. Cei mai multi sunt cetateni francezi prin nastere, din parinti maghrebieni stabiliti in Franta, unii chiar deveniti cetateni francezi. ..

Generatia asta de acum DA. dar cum s-a format Franta? Nu au primit cetateni pe baza de " declaratie" ?

Daca mergeai si declarai ca "  tata este francez, s-a futut mama cu el" , primeai cetatenie franceza.

Gyorye, la femei nu se pune :)))) As fute si omusulmanca :)))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Adicavreau sa spun :" unde a mers iulya ebony, merge orice"  :))   daca intelegi :)))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Oly, scuza-ma ca iti spun....las-o! Crede-ma ca stiu mult mai multe decat tine despre Franta, despre istoria ei despre problemele ei. Si nu sunt informatii de pe google.

Postat

Ma uit acum pe France 24 (un fel de Realitatea). O reporterita transmite aproape de magazinul unde pretenarul celor doi frati a luat ostatici niste cumparatori. Actiunea s-a terminat, ala impuscat ... Stiti cum o cheama pe reporterita? Mouna ben Aissa.  :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Picoane se pare ca iar nu m.am făcut înțeles...Am spus ca nu.mi pare rău de jurnalistii ăia pentru faptul ca și.au căutat-o nu ca ar fi francezi, însă îmi pare rău pentru victimele colaterale, polițiștii, receptionerul etc. Ce nu înțeleg de ce trebuie sa sufăr și eu alături de netalentatul coleg ? Ar fi de bun simt sa încerce sa scrie în limba română...dar probabil el se crede superior

Postat

Si sa fie luat la pula ca Taki pentru ca face greseli.

Nasule, n-am nicio vina ca iar nu te faci bine inteles. Sau sunt io mai natang! Trebuie sa-ti para rau de orice om care moare asasinat cu sange rece pentru niste caricaturi, sau pentru ca ... Nu caricaturile au fost motivul, ci pretextul.  Se poate intampla si la noi!  Trebuie sa gandim mai profund, trebuie sa ne informam mai bine, trebuie sa fim mai putin cinici. Sa spui ca nu-ti pare rau ca au fost omorati pentru ca si-au cautat-o ... Ma abtin din respectul pe care ti-l port!

• Like 7
  • Minus 2
Postat

Nea Picoane, poti sa ne explici de ce in nicio tara din lume nu au fost preluate pozele din acea revista? Asta incepand cu primele caricaturi, in 2005. Aud ceva de la tine? Oare nemtii au fost nebuni? Oare englezii nu ausimtul umorului? Oare romanii nu voiau si ei sa preia acele caricaturi? ( Apropo, a aparut azi CTP si a zis ca l-a sunat Basescu sa nu cumva sa apara in presa din RO acele caricaturi- stiu sigur pentru ca am vazut cu ochii mei cand a zis asta). Asadar...

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Je suis Charlie.

JA SUIS GUZGAN...... =)) 

:X 

Postat

Nea Picoane, poti sa ne explici de ce in nicio tara din lume nu au fost preluate pozele din acea revista? Asta incepand cu primele caricaturi, in 2005. Aud ceva de la tine? Oare nemtii au fost nebuni? Oare englezii nu ausimtul umorului? Oare romanii nu voiau si ei sa preia acele caricaturi? ( Apropo, a aparut azi CTP si a zis ca l-a sunat Basescu sa nu cumva sa apara in presa din RO acele caricaturi- stiu sigur pentru ca am vazut cu ochii mei cand a zis asta). Asadar...

N-AM STIUT CA AI TV ....

IN CANAL!!!!

Postat

Da maestre și eu te respect, dar ăsta nu înseamnă că sunt de acord cu părerea ta.Caricaturistii aia și.au băgat pula în ceva sacru pentru ei, nu veni și ne spune că sunt simple desene. Iar faptul ca ei sunt îndoctrinați este vina toat a așa ziselor țări civilizate (care s.au dus peste ei și i.au răscolit ca să le ia petrolul și gazele naturale)...ura ăsta de și dintre rase provine și este începută de către albi, de când i.au luat drept sclavi pe negri și alte rase considerate inferioare...Week-end plăcut !!!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Si sa fie luat la pula ca Taki pentru ca face greseli.

Nasule, n-am nicio vina ca iar nu te faci bine inteles. Sau sunt io mai natang! Trebuie sa-ti para rau de orice om care moare asasinat cu sange rece pentru niste caricaturi, sau pentru ca ... Nu caricaturile au fost motivul, ci pretextul.  Se poate intampla si la noi!  Trebuie sa gandim mai profund, trebuie sa ne informam mai bine, trebuie sa fim mai putin cinici. Sa spui ca nu-ti pare rau ca au fost omorati pentru ca si-au cautat-o ... Ma abtin din respectul pe care ti-l port!

GUZGAN ...

CE SA INTAMPLAT LA PARIS...

ESTE O LECTIE DATA DE LUMEA ARABA...

PRESEI INTERNATIONALE! :clap2 

Postat

Da ma, si? Ce spun eu si ce spui tu? Nici in Franta nu face mare tiraj, pentru ca fac misto ( de multe ori de prost gust) , pe orice tema, inclusiv despre crestinism.  Si pentru asta trebuie impuscati nu?  Da, au fost imprudenti, au fost inconstienti, iresponsabili si de prost gust. Dar ... 

Ok, sa te vad, sa va vad daca doamne fereste se intampla si la noi! Intr-un mall. intr-o scoala, intr-un bloc de locuinte!

Postat

Oly, scuza-ma ca iti spun....las-o! Crede-ma ca stiu mult mai multe decat tine despre Franta, despre istoria ei despre problemele ei. Si nu sunt informatii de pe google.

NORMAL...

DACA AI SPALAT

PARBRIZE I N FRANTA!!!!!

Postat

O declaratie data astazi schimba total sistemul de referinta al actiunilor din ultimele zile. Se pare ca redactorii au fost niste simpli acari Paun.

"Am început cu Franţa operaţiunea, pentru care ne asigurăm responsabilitatea", a declarat Abu Saad al-Ansari, în timpul predicii de vineri în oraşul irakian Mosul, aflat sub controlul SI.

"Mâine vor avea loc (atacuri) în (Marea) Britanie, America şi alte ţări", a adăugat predicatorul."

"Acesta este un mesaj adresat tuturor ţărilor care participă la coaliţia (condusă de către Statele Unite), care a ucis membri ai grupării Statul Islamic", a subliniat el, citat de DPA.

Pista terorismului islamic, urmărită foarte rapid în momentul în care s-a dovedit că ucigaşii au strigat "Allah Akbar", a fost confirmată după descoperirea unui drapel jihadist în maşina abandonată la Paris, miercuri, de suspecţi.

Nouă persoane din anturajul suspecţilor au fost plasate în arest preventiv, a anunţat ministrul de Interne Bernard Cazeneuve, afirmând că Said Kouachi a fost "recunoscut oficial pe o fotografie ca fiind agresorul".

Fratele lui, Cherif, a fost condamnat în 2008 pentru participare la o filieră ce urmărea să trimită combatanţi în rândurile organizaţiei irakiene a Al-Qaida.

Fraţii Cherif erau "pe lista noastră de supraveghere de mai mulţi ani", a dezvăluit un oficial american din cadrul forţelor de ordine, sub acoperirea anonimatului.

Cei doi bărbaţi figurează în bazele de date americane cu persoane suspectate de teorism, inclusiv în celebra "No Fly List", care le interzice celor trecuţi nominalizaţi să zboare către sau dinspre Statele Unite.

În plus, cel mai mare dintre fraţi, Said, a petrecut "câteva luni" în Yemen în 2011 pentru a se antrena în mânuirea armelor împreună cu un membru Al-Qaida, înainte de a se întoarce în Franţa, a declarat un alt oficial american, confirmând o informaţie din New York Times.

Climatul de tensiune extremă care domneşte în Franţa de la atentat - unii editorialişti şi oameni politici neezitând să vorbească despre "război" şi cotidianul Le Monde titrând despre un "11 septembrie francez" - a fost exacerbat de un nou atentat joi dimineaţă la Montrouge, în apropiere de Paris. Acest atac s-a soldat cu moartea unei tinere poliţiste stagiare, în timp ce un agent municipal a fost rănit.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/isis-revendica-atentatul-de-la-paris-cleric-isis-urmeaza-marea-britanie-si-sua_1606321.html#ixzz3OLiY1RMW 
Follow us: @realitatea on Twitter

Postat

Cam asta am zis si eu ceva mai sus Gabriele: au fost pretextul, nu cauza, un fel de Sarajevo!

Postat

NORMAL...

DACA AI SPALAT

PARBRIZE I N FRANTA!!!!!

Du-te ma in pula mea! Hai sictir si Foarte Multa Muie!

Postat

Nea Picoane, poti sa ne explici de ce in nicio tara din lume nu au fost preluate pozele din acea revista

AU FACUT ...BLAT!!

DA-TE DREAQ DĂ ...PROST!!!!

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

20 de morti. Nu au nici o scuza. Autoritatile franceze la pamant.La fel nici ei nu au nici o scuza.Nepregatiti total si ca servicii si ca interventie.Trist dar adevarat.

• Like 2
Postat

Cam asta am zis si eu ceva mai sus Gabriele: au fost pretextul, nu cauza, un fel de Sarajevo!

JE SUGI PULA.....GUZGAN!!!! 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Fa, da' proasta esti, 'mi-as pula-n cresterea ta!  Bine ca recunoasti!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Hai mars!

Lasa topicul

BYE!

Postat

Pe site-uri apar tot felul de informatii, care mai de care mai interesante. Unul dintre atacatori se pare ca s-a intalnit cu presedintele Frantei in 2009. :)  Acesta astazi a luat ostatici intr-un magazin. Deja incepe sa nu mai aiba nici o legatura cu atacul de la ziar. Se trece la atacuri teroriste clasice si asta inseamna pregatire si plan de rezerva. Pentru mine incepe sa fie foarte clar ca nu razbunarea profetului Mohamed a fost telul final . De fapt se pare ca asta e inceputul unui razboi de gherila in Europa.N-am prea inteles eu de ce francezii si-au masat fortele catre granita cu Belgia, cand era destul de clar ca singura portita realizabila era pe mare. 

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Da bre nea Oly, hai sa-i omoram pe toti!

Si cu cetatenia, nu e doar cum spui tu. Cei mai multi sunt cetateni francezi prin nastere, din parinti maghrebieni stabiliti in Franta, unii chiar deveniti cetateni francezi. Ei nu au nevoie sa invete decat la scoala, ca orice copil francez si gramatica si istorie etc.

Coane picoane, ai avut dreptate, problema este al dracu' de complicata. Este greu sa acuzi o parte sau alta,cert este ca sa iei o viață (12 vieți si 11 răniți) este mult prea mult. Nimic nu justifica asta, nimic nu justifica intoleranta si totul ar trebuii sa plece de la lucruri elementare. Mai exact, bunul simt de a nu provoca, bunul simt de a nu raspunde la provocări si mai ales, bunul simt de a nu depășii măsură in orice situație. Admir Franța, lucrez cu francezi, vizitez foarte des aceasta tara. Nu as putea spune ca sunt un fan al modului lor de a fii dar nici nu pot fii de acord cu riposata ce a depășit masura. Calea de mijloc este cea mai potrivita.
  • Like 4
  • Minus 2

Postat

Du-te ma in pula mea! Hai sictir si Foarte Multa Muie!

TETE- E- TETE :laugh2  :laugh2  :laugh2 

:boob 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...