indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Ianuarie 18, 2015 Asta e frumos la tine?Stii ca nu e.In ce priveste ursitul/nasul nu s-a nascut ca sa-l cunosc, deci mor sa ajung in pat la film.Acum chiar inchid. corect http://1.bp.blogspot.com/-6X3sqBeEFdo/VKhkrYEGSMI/AAAAAAAACPc/n-jeM3MQQpY/s1600/1.jpg
gabrogabro Reputație: 2357 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 18, 2015 Ma tot suna cineva sa-mi spuna ca ma iubeste... as banui cine e, dar totusi poate fi oricine. Deci daca recunoaste aici ca el ma suna, ii ofer o sansa....Curaj, s-ar putea sa merite... Oferi o sansa ? Nici nu pui posibilitatea, ca si tu l-ai putea iubi ? 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Ianuarie 18, 2015 Oferi o sansa ? Nici nu pui posibilitatea, ca si tu l-ai putea iubi ? cati au sechela asta in România, bibliotecile pline de carti de psihologie, in special femeile, tot acolo sfarsesc, la animăluțe de companie sau cu un copil, singure, numa alea, religioasele de frica iadului ... "iubesc" da tot spre titilești merg toți incolonati
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:Liber Oras:Liber Postat Ianuarie 18, 2015 Baga si ceva frumos ca m-ai intristat... http://media.giphy.com/media/y6dftdJIgpxsY/giphy.gif 5
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 18, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Ianuarie 18, 2015 Baga si ceva frumos ca m-ai intristat... http://media.giphy.com/media/y6dftdJIgpxsY/giphy.gif spune-le adevaru oamenilor sa vezi cum o taie din loc rapid (ca sa nu li se strice somnu....) deaia a zis Gizăz, vegheați vegheați (la final), că știa ca multi vor afla finalul la final si nu vor mai dormi deloc (poate cu benzina de drujba)
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 19, 2015 Pana la urma cum e Amada?A recunoscut cineva sau topicul asta este 'ceva inventat',gen advertising, marketing, and shit?
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 19, 2015 Mie imi pare cam asa:
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 19, 2015 Ahahaha!Cine o mai supara pe Amada ii declara razboi Inginerului.Sunt curios ce va urma...Predator invins de Printesa Razboinica!...la sentiment!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2015 Nea Picoaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , ai ceva de declarat ? =)) =)) Ce sa mai comentez bre? Imi vine sa-mi tai venele ca Amada se poate indragosti de altcineva. 11 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2015 Postat Ianuarie 19, 2015 Ce sa mai comentez bre? Imi vine sa-mi tai venele ca Amada se poate indragosti de altcineva. pei da vezi ca e relatia naibii aici.. Amada suspicioneaza un inginer (Indubitabil) indragostit de ea ...iti dai seama ce iese de aici: copilul lor direct Terminator 3 4
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3k7WH8epzbI&feature=player_detailpage 7 2
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 19, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2015 Oferi o sansa ? Nici nu pui posibilitatea, ca si tu l-ai putea iubi ? Nu ai vazut titlul topicului? cati au sechela asta in România, bibliotecile pline de carti de psihologie, in special femeile, tot acolo sfarsesc, la animăluțe de companie sau cu un copil, singure, numa alea, religioasele de frica iadului ... "iubesc" da tot spre titilești merg toți incolonati Sechele? Experiente proaste mai bine spus, dupa care nu te mai arunci la primul venit... Pana la urma cum e Amada?A recunoscut cineva sau topicul asta este 'ceva inventat',gen advertising, marketing, and shit? Nu a fost marketing, chiar ma tot suna cineva. Topicul l-am deschis cam aiurea, dar nu-mi pare rau, am dormit foarte bine aseara...
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 Ma tot suna cineva sa-mi spuna ca ma iubeste... as banui cine e, dar totusi poate fi oricine. Deci daca recunoaste aici ca el ma suna, ii ofer o sansa....Curaj, s-ar putea sa merite... http://static.fjcdn.com/comments/Gt+hobbits+gt+assassin+creed+gt+isengard+_6a05f45dfff4e718d3cce2290d937952.jpg 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 19, 2015 daca eram la usa ta nu ma lasai tu sa plec asa usor, sint chiar dragut, seman putin cu george clooney [ la betie] ma imbrac cu haine curate si ma spal pe dinti inainte sa merg in vizita.ca semn distinctiv , port mereu cel putin 2 aparate de fotografiat cu mine, si am o alunita mica deasupra buzei. George Clooney zici ? Mie din descriere mi s-a parut ca-i vorba de Eva Mendez. 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 19, 2015 Prajiturico......
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Ianuarie 20, 2015 asa ,tam-nesam?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 20, 2015 George Clooney zici ? Mie din descriere mi s-a parut ca-i vorba de Eva Mendez. asa arata ba uritule eva mendez?semana sau nu seamana cu mine? 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2015 In concluzie; 7 2
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 20, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2015 2 libidinosi... daca norocul meu e in pizda, sa ma fut pana ii cad flocii fara epilare!Am vorbit la fel cum va merge mintea perversa la batranete...In concluzie, m-as fute cu oricine in afara de acesti 2.Platiti unde se poate si scutiti-ma de slia si probleme la ficat, e simplu.
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2015 http://media.rtv.net/image/201401/w620/fete_bete_57333800.jpg
titilescu Reputație: 5166 Postat Ianuarie 20, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Ianuarie 20, 2015 Amada, nu fi supărată! Face rău la bilă, zău! Bravo ție ca te-ai hotărît sa te îndrăgostești. Nu vad nimic rău in asta. Sa poți sa s-o duci e mai greu...dar asta doar tu știi.Pentru multi de pe-aici sentimentul este total necunoscut și irelevant. O fii frigul de afara, poate? Don't mock a pain that you haven't endured....ar fi răspunsul celor care toooot o ard la rece pe aici. TT frate cu GG
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 20, 2015 http://media.rtv.net/image/201401/w620/fete_bete_57333800.jpg http://media.rtv.net/image/201401/w620/fete_bete_57333800.jpgneaa picoane ,ai incurcat fetele ,bre, in poza de mai sus e anonna , de dimineata cind iesea de la saormerie. 1
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 neaa picoane ,ai incurcat fetele ,bre, in poza de mai sus e anonna , de dimineata cind iesea de la saormerie....dupa ce a dormit acolo
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 20, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 20, 2015 Amada, nu fi supărată! Face rău la bilă, zău! Bravo ție ca te-ai hotărît sa te îndrăgostești. Nu vad nimic rău in asta. Sa poți sa s-o duci e mai greu...dar asta doar tu știi.Pentru multi de pe-aici sentimentul este total necunoscut și irelevant. O fii frigul de afara, poate? Don't mock a pain that you haven't endured....ar fi răspunsul celor care toooot o ard la rece pe aici. TT frate cu GG Sunt o mare sufletista, care a suferit destul la viata ei, a simtit durerea in toata splendoarea ei...Acum domin barbatii care vor sa ma respecte sau sa si suporte durere pentru ca ii excita...Nu-mi bat joc de nimeni, nu as face asta cuiva care vad ca sufera si are nevoie de un sprijin, ii ofer un umar, nu biciul, renunt la bani.Dar facerea de bine, stii foarte bine ca e futere de mama, deci unele specimene iti urca in cap, te fac in tot felul, apoi se chinuie sa demonstreze lumii ce rea si neintelegatoare esti pentru ca nu donezi sange oricarei lipitori...Ca sa ma indragostesc eu, adica sa las garda jos, respectivul ar trebui sa treaca prin multe ca sa-mi demonstreze ca poseda rezistenta mea cel putin...Putin probabil. 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2015 Cateodata cele 12 munci ale lui Hercule sunt pistol cu apa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum