Sari la conținut

M-am hotarat sa ma indragostesc... :)

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

Asta e frumos la tine?

Stii ca nu e.

In ce priveste ursitul/nasul nu s-a nascut ca sa-l cunosc, deci mor sa ajung in pat la film.

Acum chiar inchid.

corect   :laugh2

http://1.bp.blogspot.com/-6X3sqBeEFdo/VKhkrYEGSMI/AAAAAAAACPc/n-jeM3MQQpY/s1600/1.jpg

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ma tot suna cineva sa-mi spuna ca ma iubeste... as banui cine e, dar totusi poate fi oricine. :)

Deci daca recunoaste aici ca el ma suna, ii ofer o sansa....

Curaj, s-ar putea sa merite... :)

Oferi o sansa ? Nici nu pui posibilitatea, ca si tu l-ai putea iubi ?

• Like 1
Postat

cati au sechela asta in România, bibliotecile pline de carti de psihologie, in special femeile, tot acolo sfarsesc, la animăluțe de companie sau cu un copil, singure, numa alea, religioasele de frica iadului ... "iubesc" da tot spre titilești merg toți incolonati

Postat

Baga si ceva frumos ca m-ai intristat...

http://media.giphy.com/media/y6dftdJIgpxsY/giphy.gif

spune-le adevaru oamenilor sa vezi cum o taie din loc rapid (ca sa nu li se strice somnu....)

deaia a zis Gizăz, vegheați vegheați (la final), că știa ca multi vor afla finalul la final si nu vor mai dormi deloc (poate cu benzina de drujba)

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Pana la urma cum e Amada?

A recunoscut cineva sau topicul asta este 'ceva inventat',gen advertising, marketing, and shit? :)

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Ahahaha!Cine o mai supara pe Amada ii declara razboi Inginerului.Sunt curios ce va urma...Predator invins de Printesa Razboinica!...la sentiment!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Picoaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , ai ceva de declarat ? =)) =)) =)) =))

Ce sa mai comentez bre?  Imi vine sa-mi tai venele ca Amada se poate indragosti de altcineva.   :laugh2

• Like 11
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce sa mai comentez bre?  Imi vine sa-mi tai venele ca Amada se poate indragosti de altcineva.   :laugh2

pei da vezi ca e relatia naibii aici..:) Amada suspicioneaza un inginer (Indubitabil) indragostit de ea :) ...iti dai seama ce iese de aici: copilul lor direct Terminator :)

• Like 3
  • Minus 4
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu ai vazut titlul topicului? :)

cati au sechela asta in România, bibliotecile pline de carti de psihologie, in special femeile, tot acolo sfarsesc, la animăluțe de companie sau cu un copil, singure, numa alea, religioasele de frica iadului ... "iubesc" da tot spre titilești merg toți incolonati

:laugh2

Sechele? Experiente proaste mai bine spus, dupa care nu te mai arunci la primul venit... :D

Pana la urma cum e Amada?

A recunoscut cineva sau topicul asta este 'ceva inventat',gen advertising, marketing, and shit? :)

Nu a fost marketing, chiar ma tot suna cineva. :)

Topicul l-am deschis cam aiurea, dar nu-mi pare rau, am dormit foarte bine aseara... :D

• Oras:Ici,Colo!
  • Oras:Ici,Colo!
Postat

Ma tot suna cineva sa-mi spuna ca ma iubeste... as banui cine e, dar totusi poate fi oricine. :)

Deci daca recunoaste aici ca el ma suna, ii ofer o sansa....

Curaj, s-ar putea sa merite... :)

http://static.fjcdn.com/comments/Gt+hobbits+gt+assassin+creed+gt+isengard+_6a05f45dfff4e718d3cce2290d937952.jpg

• Like 2
Postat

daca eram la usa ta nu ma lasai tu sa plec asa usor, sint chiar dragut, seman putin cu george clooney [ la betie] ma imbrac cu haine curate si ma spal pe dinti inainte sa merg in vizita.

ca semn distinctiv , port mereu cel putin 2 aparate de fotografiat cu mine, si am o alunita  mica deasupra buzei.

George Clooney zici ?  Mie din descriere mi s-a parut ca-i vorba de Eva Mendez.  :laugh2

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

George Clooney zici ?  Mie din descriere mi s-a parut ca-i vorba de Eva Mendez.  :laugh2

asa arata ba uritule eva mendez?

semana sau nu seamana cu mine?

post-58400-0-50339900-1421780825_thumb.jpg

• Like 1
Postat

2 libidinosi... daca norocul meu e in pizda, sa ma fut pana ii cad flocii fara epilare!

Am vorbit la fel cum va merge mintea perversa la batranete...

In concluzie, m-as fute cu oricine in afara de acesti 2.

Platiti unde se poate si scutiti-ma de slia si probleme la ficat, e simplu.

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Amada, nu fi supărată!

Face rău la bilă, zău! :cry2

Bravo ție ca te-ai hotărît sa te îndrăgostești. :flowers2  Nu vad nimic rău in asta. Sa poți sa s-o duci e mai greu...dar asta doar tu știi.

Pentru multi de pe-aici sentimentul este total necunoscut și irelevant. O fii frigul de afara, poate? :hmmm

Don't mock a pain that you haven't endured....ar fi răspunsul celor care toooot o ard la rece pe aici.

TT frate cu GG :hihat

Postat

http://media.rtv.net/image/201401/w620/fete_bete_57333800.jpg

http://media.rtv.net/image/201401/w620/fete_bete_57333800.jpg

neaa picoane ,ai incurcat fetele ,bre, in poza de mai sus e anonna , de dimineata cind iesea de la saormerie.

• Like 1
Postat

neaa picoane ,ai incurcat fetele ,bre, in poza de mai sus e anonna , de dimineata cind iesea de la saormerie.

...dupa ce a dormit acolo =))

Postat

Amada, nu fi supărată!

Face rău la bilă, zău! :cry2

Bravo ție ca te-ai hotărît sa te îndrăgostești. :flowers2  Nu vad nimic rău in asta. Sa poți sa s-o duci e mai greu...dar asta doar tu știi.

Pentru multi de pe-aici sentimentul este total necunoscut și irelevant. O fii frigul de afara, poate? :hmmm

Don't mock a pain that you haven't endured....ar fi răspunsul celor care toooot o ard la rece pe aici.

TT frate cu GG :hihat

Sunt o mare sufletista, care a suferit destul la viata ei, a simtit durerea in toata splendoarea ei...

Acum domin barbatii care vor sa ma respecte sau sa si suporte durere pentru ca ii excita...

Nu-mi bat joc de nimeni, nu as face asta cuiva care vad ca sufera si are nevoie de un sprijin, ii ofer un umar, nu biciul, renunt la bani.

Dar facerea de bine, stii foarte bine ca e futere de mama, deci unele specimene iti urca in cap, te fac in tot felul, apoi se chinuie sa demonstreze lumii ce rea si neintelegatoare esti pentru ca nu donezi sange oricarei lipitori...

Ca sa ma indragostesc eu, adica sa las garda jos, respectivul ar trebui sa treaca prin multe ca sa-mi demonstreze ca poseda rezistenta mea cel putin...

Putin probabil. :)

:hug1

• Like 1

Postat

Cateodata cele 12 munci ale lui Hercule sunt pistol cu apa. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...