Sari la conținut

Indisciplinat? 0760 886 113

Postări Recomandate

Postat

Daca zici asta la modul serios si nu doar ca asa este "politically correct", te aplaud cu sinceritate. Daca este doar de genul "eu nu beau, nu fumez, nu vorbesc urat....ptiu sa-mi bag pula, iar mi-a cazut tigarea in bere", nu sunt eu in masura sa judec. Doar ca nu e bine.

Daca si asta este subiect de gluma...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Credibilitatea vine cand faci ceea ce spui. Nu-mi spune mie ca eu sunt de vina ca la capitolul asta sageata arata in jos.

Eu ti-am ridicat atunci mingea la fileu dar tu ai dat pe langa minge. Daca nu intelegi la ce ma refer imi pare rau. Si sorry ca m-am bagat si eu ca musca in rahat pe aici.

Postat

Credibilitatea vine cand faci ceea ce spui. Nu-mi spune mie ca eu sunt de vina ca la capitolul asta sageata arata in jos.

Eu ti-am ridicat atunci mingea la fileu dar tu ai dat pe langa minge. Daca nu intelegi la ce ma refer imi pare rau. Si sorry ca m-am bagat si eu ca musca in rahat pe aici.

Imi pare rau hormi dar nu inteleg. Vrei sa dau adresa si nr de telefon de acolo? Asta ar fi culmea, parca si vad mare articol in CANCAN, astia de pe nimfomane.com s-au apucat sa stranga jucarii de plus pentru copii saraci. De unde stiu de locul acesta chiar nu cred ca are relevanta.

Cum am spus, daca este cineva doritor sa cheltuie bani si nu stie cum, ma ofer eu sa merg cu el, sa cumpere haine, jucarii, carti, rechizite si le ducem impreuna.

Postat

Nu la asta m-am referit, nici pe departe.

Poate ca cei care pot citi printre randuri au inteles. Nu doresc sa creez cadrul pt discutii contradictorii.

Postat

Nu la asta m-am referit, nici pe departe.

Poate ca cei care pot citi printre randuri au inteles. Nu doresc sa creez cadrul pt discutii contradictorii.

De ce nu, oricum s-a ales praful si de topicul asta!

Vrei sa spui ca am reputaie de persoana neserioasa si ca ceea ce scriu despre acest subiect nu poate fi luat in serios din cauza aceasta? 

Neserioasa de ce? Pentru ca la un moment dat manata de n motive am ales sa primesc numai clienti pentru BDSM si dupa aceea m-am razgandit?

Daca tu crezi ca acesta este un motiv sa ma cataloghezi drept neserioasa atunci sincer nu am ce sa-ti mai spun/scriu.

Postat

Karla, eu nu te cataloghez in niciun fel. Concluziile le trage fiecare separat, pe baza informatiilor pe care le are. In functie de cum si cat de antrenate sunt sinapsele proprii, fiecare va extrage si rationa in maniera proprie.

Crede-ma ca am scris asta fara pic de rautate si sincer imi esti simpatica. De restul te prinzi tu ca esti fata desteapta.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mooaamaaa ... K1!  :laugh2

Acuma, sincer ... nu mi te inchipui pe post de Morosanu ( bine, nici nu vreau sa aflu, io mi-s mai plapand).  :laugh2  :laugh2

:hug1

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat

Ce ma fac eu cu voi golanilor? Imi sunteti dragi dar ati facut praf topicul asta! 

Pana una alta iti tinem topicul up chiar daca mai strecuram si cate o caterinca.

Deschide si tu usa mai larg si pune o povestire frumoasa sa-ti vedem cam pe unde iti umbla imaginatia.

Sunt sigur ca vei starni mai multe curiozitati si nu vei mai fi nevoita sa raspunzi la intrebari timide si anoste.

:hihat

Postat

Ce ma fac eu cu voi golanilor? Imi sunteti dragi dar ati facut praf topicul asta! 

Pana una alta iti tinem topicul up chiar daca mai strecuram si cate o caterinca.

Deschide si tu usa mai larg si pune o povestire frumoasa sa-ti vedem cam pe unde iti umbla imaginatia.

Sunt sigur ca vei starni mai multe curiozitati si nu vei mai fi nevoita sa raspunzi la intrebari timide si anoste.

:hihat

Nu pera am eu talent la povestit dar... sigur o sa vin aici cu cateva experiente interesante.

Totusi, inca astept primul curajos care sa sparga gheata si sa scrie prima recenzie pe acest topic.

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Mooaamaaa ... K1!  :laugh2

Acuma, sincer ... nu mi te inchipui pe post de Morosanu ( bine, nici nu vreau sa aflu, io mi-s mai plapand).  :laugh2  :laugh2

plapand sigur esti  :laugh2 ,mai ales de inger....

Postat

Karla ne faci si faceslapping sa ne spargi buza sa ne faci de sange?

Postat

sarutmana, pot sa va deranjez si eu cu o fantezie pe care as dori-o pusa in practica alaturi de dumneavoastra? tot incerc sa va contactez pe mail dar nu reusesc :(, sau mai bine zis nu primesc raspuns

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

sarutmana, pot sa va deranjez si eu cu o fantezie pe care as dori-o pusa in practica alaturi de dumneavoastra? tot incerc sa va contactez pe mail dar nu reusesc :(, sau mai bine zis nu primesc raspuns

incearca telefonu poate asa reusesti colegu!

:)

:)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

mai greu cu povestitul mult la telefon..( un job mai strict din acest punct de vedere)

o sa povestesc aici in mare restul detaliilor in privat

as dori sa stiu daca se poate efectua un execution role play in car dumneavoastra sa fiti calau si eu victima. eu dezbracat cu mainile legate la spate, in genunchi in fata dumneavoastra, iar exectuia sa aiba loc prin breathplay( ca e sugrumare cu mainile, cu talpile sau cu o sfoara am stabilii la fata locului) si de asemenea stabilim si durata sugramarii( eu rezist destul de bine intrucat sunt scafandru(poate de aici si fetishul meu pentru breathplay)

Postat

mai greu cu povestitul mult la telefon..( un job mai strict din acest punct de vedere)

o sa povestesc aici in mare restul detaliilor in privat

as dori sa stiu daca se poate efectua un execution role play in car dumneavoastra sa fiti calau si eu victima. eu dezbracat cu mainile legate la spate, in genunchi in fata dumneavoastra, iar exectuia sa aiba loc prin breathplay( ca e sugrumare cu mainile, cu talpile sau cu o sfoara am stabilii la fata locului) si de asemenea stabilim si durata sugramarii( eu rezist destul de bine intrucat sunt scafandru(poate de aici si fetishul meu pentru breathplay)

Cu cea mai mare placere!

• Like 1
Postat

astazi as putea dupa ora 21. in mare cam cat ar dura sesiunea si ce pret trebuie platit? va multumesc anticipat pentru informatii

Postat

o ora dau un semn pe telefon ( o sa fie un sms de confirmare) in 20 de minute. banuiesc ca si adresa o primesc tot prin telefon.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...