bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 19, 2015 Nu stii mah de gluma? Voiam doar sa scot in evidenta faptul ca ai asentimentul multora. Offff ... suparaciosi mai sunt unii!Stie lumea ca nu sunt big si ar fi pacat sa mint 6 1
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 Nu stii mah de gluma? Voiam doar sa scot in evidenta faptul ca ai asentimentul multora. Offff ... suparaciosi mai sunt unii http://sunaj-home.org/photos/galleries/lol_cats/funny-pictures-dog-says-that-cat-is-evil-when-you-are-not-watching.jpg
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 19, 2015 mi-o sugiSa ma pupi in cur )) umblati amandoi acum ?)))) Bine,va rezolv pe amandoi )), dar invers ))) 1 3
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 19, 2015 PS- Sau ati incurcat conturile )))
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 19, 2015 bic, vezi ca oly te vrea, oral!Eu asa am inteles din mesajul lui... 2
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 ...............
bic.c Reputație: -1560 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:. Oras:. Autor Postat Ianuarie 19, 2015 bic, vezi ca oly te vrea, oral!Eu asa am inteles din mesajul lui... E gretos da-l in pula mea , a vazut ca nu mai tine cu linsul fetelor in cur si vrea sa fie "baietas" ,da' n-are talent . 4 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 19, 2015 E gretos da-l in pula mea , a vazut ca nu mai tine cu linsul fetelor in cur si vrea sa fie "baietas" ,da' n-are talent .Da, dar are masina! E.T: si bicicleta! 2
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 19, 2015 Da ))))
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2015 Postat Ianuarie 19, 2015 Nu te-ai saturat frate de voma inginerului care a invadat tot forumul ? Mai da-i frate o pauza ca ne-a terorizat baga-mi-as pula-n creierii lui de bolnav .Sa-mi bag pula , zici ca l-ai primit cadou de Mos Craciun si nu mai vrei sa-i dai drumu din brate . Da-l in sloboz , ajunge !Pisicuts nu-l baneaza! Ingineru'+ Pisicuts = Love Li se trage de la Nebunia lui Salam. Amandoi nu se mai satura dă salam. Alta explicatie nu exista. 2
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 19, 2015 Pisicuts nu-l baneaza! Ingineru'+ Pisicuts = Love Li se trage de la Nebunia lui Salam. Amandoi nu se mai satura dă salam. Alta explicatie nu exista.Ba exista alta explicatie! Lui Pisicuts ii merg la inima toate postarile @indibitabilui si ale celorlalti care se angreneaza in jocul lui! De ce?
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 19, 2015 Pai s-a mai discutat: omul are un asemenea "spor", incat daca, prin absurd, maine ne-am retrage TOTI, ramanand pe aici doar el si pisicuts, forumul tot ar mai merge, din inertie, cateva saptamani bune, fiind cotat OK la trafic, doar din postarile lui. Cei care nu agreem situatia, bag seama ca avem de ales... intre o manea sau un mix de o ora cu psy-trance. 3
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 Psy trance sa traiasca
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 19, 2015 Psy trance sa traiasca See here for details... 1
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 See here for details... Pai stai bre pisoiule!!!!! Ai DAT De ales intre manele si psy trance Eu as asculta un Schumacher, dar na.. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 19, 2015 Pai stai bre pisoiule!!!!! Ai DAT De ales intre manele si psy trance Eu as asculta un Schumacher, dar na.. Fair enough...
sorina4u Reputație: 80 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2015 IGNORE, as simple as that
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 19, 2015 IGNORE, as simple as that Tu vrei sa-l enervam? Nu stiu ce va invata pe voi acolo...
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 19, 2015 Da fuck?
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2015 Mai oameni buni, acuma si cu noi ...Pai daca il baneaza, noi de cine sa ne batem pula? De Javrier, Cristi222222 sau Alexge? Ingineru' asta, asa nebun cum e, mai are cate ceva in cap si uneori (rar, e drept), e chiar simpatic.Parerea mea!
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 19, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 19, 2015 De la el nu mai avem nici o pretenție și nici de la @pisic...) deh ci'n se aseamănă se adună...)
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 19, 2015 Nu mai dau citate, dar am observat din nou ideea gresita ca inginerul=mult traffic pt. ca scrie non-stop. Traficul unui web site, adica numarul de persoane care intra pe site intr-un anumit interval (sa zicem zilnic), este alcatuit in proportie de 99.99% din cei care doar citesc. Cu alte cuvinte, cei care scriu pe aici sunt vreo 20-30, in timp ce probabil undeva la 2000-3000 pe zi intra sa citeasca.Deci simplu fapt ca personajul scrie, nu e sufficient, daca nu are si audienta.Singura concluzie pe care pot sa o trag in lipsa de date statistice, este ca individul are, de fapt, audienta, altfel zbura deja. P.S. aseara am intrat pe forum, 4 sau 5 fazane, alte 5-6 topice diverse unde ultimul post ii apartinea inginerului ...si cam atat...am inchis in maxim 5 secunde dupa logare. 2
guacamole Reputație: 232 Postat Ianuarie 19, 2015 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat Ianuarie 19, 2015 Chiar daca sunt numai tampenii, este totusi continut nou. Asta se indexeaza si contribuie la rating. Plus ca cititorii, avizi de can-can dau in general click daca apare ceva nou, click-and-bait se numeste. 5
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Postat Ianuarie 20, 2015 Nu te-ai saturat frate de voma inginerului care a invadat tot forumul ? Mai da-i frate o pauza ca ne-a terorizat baga-mi-as pula-n creierii lui de bolnav .Sa-mi bag pula , zici ca l-ai primit cadou de Mos Craciun si nu mai vrei sa-i dai drumu din brate . Da-l in sloboz , ajunge !Dati-i raport la pisic dupa fiecare postare tampita a lu ingineru! Asa precis o sa fie cazul rezolvat! Care? Hat....de maine n-o sa mai avem functia raport 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum