picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2015 Parca noi ce plm am avut de impartit? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2015 Am futut o bagaboantă cca 45 dă minute și am dat jos aproximativ 750 dă grame...pe bune zău Să mai mă duc și la sală? Mai are vreun rost?
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Ce am inteles io din topingu' asta e ca Johnny este barbat bine. Felicitari!-Multumesc nea Picoane! Asa cum am postat dif fotografii,in functie de topic,animalul de companie,cadouri de Craciun,asa am postat si aici,pt ca asa am crezut de cuviinta!Cum un arhitect se mandreste cu ceea ce a iesit in urma muncii lui,asa ma mandresc si eu cu rezultatele orelor petrecute in sala de sport.Dar sa primesc PM si sa-mi zica un fraier ca mi-a stricat planurile,ca eu vroiam sa "agat" fete de pe forum...Or mai fi vazut si fetele de aici barbati la bustul gol? Pai,nea Picoane,nu-ti vine sa le-o dai deep,sa le rupi esofagul si sa fie si cu swallow cand vezi asemenea minti bolnave? 4 7
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Am futut o bagaboantă cca 45 dă minute și am dat jos aproximativ 750 dă grame...pe bune zău Să mai mă duc și la sală? Mai are vreun rost?-Daca ai o noapte furtunoasa...la perfuzii cu tine! :-)
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 -Daca ai o noapte furtunoasa...la perfuzii cu tine! :-)la mine toate noptile sunt furtunoase,ca e vorba de laba sau sex,tot aia este( satisfactia este garantata,difera costurile)P.S . lipsesc 5 min sa-mi injectez un spritz 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 20, 2015 -Multumesc nea Picoane! Asa cum am postat dif fotografii,in functie de topic,animalul de companie,cadouri de Craciun,asa am postat si aici,pt ca asa am crezut de cuviinta!Cum un arhitect se mandreste cu ceea ce a iesit in urma muncii lui,asa ma mandresc si eu cu rezultatele orelor petrecute in sala de sport.Dar sa primesc PM si sa-mi zica un fraier ca mi-a stricat planurile,ca eu vroiam sa "agat" fete de pe forum...Or mai fi vazut si fetele de aici barbati la bustul gol? Pai,nea Picoane,nu-ti vine sa le-o dai deep,sa le rupi esofagul si sa fie si cu swallow cand vezi asemenea minti bolnave? Ce sa zic bre? Fiecare ne mandrim cu ce am realizat. Cat priveste pe preopinentu' ... pe de o parte e mai bine ca ti-a dat PM; lipsea inca o balacareala pe forum! 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2015 -Daca ai o noapte furtunoasa...la perfuzii cu tine! :-)La varsta mea chiar nu mai imi permit astfel de arogante Plm, nu toti suntem XOXO
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2015 P.S . lipsesc 5 min sa-mi injectez un spritzInjecteaza-l in carotida direct,te 'invaluie' numai decat
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Injecteaza-l in carotida direct,te 'invaluie' numai decat Direct in esofag l-am injectat 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2015 Direct in esofag l-am injectatTe-a luat?
phoenix Reputație: -585 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2015 Te-a luat? Inca nu,sunt d'abia la inceput
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 20, 2015 Ce sa zic bre? Fiecare ne mandrim cu ce am realizat. Cat priveste pe preopinentu' ... pe de o parte e mai bine ca ti-a dat PM; lipsea inca o balacareala pe forum! -Corect!La mine e doar hobby nea Picoane.Cu realizarile nu ne mandrim,ne lauda altii ! Balacareala nu iesea...eu injuram si el citea! :-)Are dreptate Advanced cand imi zice : Ne enervam pt nimic ? ;-)
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Postat Ianuarie 21, 2015 Ai dreptate bre, așa ca nu are sens sa te enervezi. Si eu mai merg la sala, este adevărat ca ma cam lăsa suflul dar nu din cauza efortului ci datorita bunaciunilor care își etalează toate cele pe acolo. Haidi' si tu si marian dati-va mana si gata. Uite, il invit eu pe Marian o data la sala si ii punem o halterofila de mai sus in brațe. Ce zici Mariane? Nu ma enervez........ nu am ec ed 1
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Ianuarie 21, 2015 jonny23, on 20 Jan 2015 - 23:05, said:-Multumesc nea Picoane! Asa cum am postat dif fotografii,in functie de topic,animalul de companie,cadouri de Craciun,asa am postat si aici,pt ca asa am crezut de cuviinta!Cum un arhitect se mandreste cu ceea ce a iesit in urma muncii lui,asa ma mandresc si eu cu rezultatele orelor petrecute in sala de sport.Dar sa primesc PM si sa-mi zica un fraier ca mi-a stricat planurile,ca eu vroiam sa "agat" fete de pe forum...Or mai fi vazut si fetele de aici barbati la bustul gol? Pai,nea Picoane,nu-ti vine sa le-o dai deep,sa le rupi esofagul si sa fie si cu swallow cand vezi asemenea minti bolnave? Jonny, eu zic sa pui totusi si niste poze facute inainte sa te apuci de tras de fiare, ca sa putem vedea transformarea. Sa nu spuna lumea ca ne pacalesti, ca erai asa de la mama natura.
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Jonny, eu zic sa pui totusi si niste poze facute inainte sa te apuci de tras de fiare, ca sa putem vedea transformarea. Sa nu spuna lumea ca ne pacalesti, ca erai asa de la mama natura. Am o singura poza,de cand eram mic! 3 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2015 Postat Ianuarie 21, 2015 Am o singura poza,de cand eram mic! 1524588_595445273857866_1870207814_n.jpg acum ti-a mai crescut ? ) 3 4
jonny23 Reputație: -458 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Ianuarie 21, 2015 acum ti-a mai crescut ? ) numai nebuni! 2 7
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 21, 2015 Concluzia .... baieti, apucati-va de sport. Iata si recomandarea meahttps://www.youtube.com/watch?v=phCfrsiNwkE 3 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Ianuarie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 21, 2015 Advanced ne-a facut labagii
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 21, 2015 Advanced ne-a facut labagii ba nuuuuuuuu!!!!!!! Ideea era sa faceti ... sport cu ele 1 2
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Ianuarie 21, 2015 corect
notnott Reputație: 224 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Ianuarie 21, 2015 Cu acest topic vreau sa ma adresez tuturor practicantilor sportului, de ori ce fel, cat si persoanelor care ar dori sa inceapa sa practice un sport.Probabil din cauza vietii ( program incarcat si dezordonat, diverse probleme,job-ul obositor si stresant…etc) cel mai la indemana pt multi dintre noi este mersul la sala ,ori poate voi aveti alte activitati….. Acum aproximativ 2 ani am inceput sa merg la sala, determinat in mare parte de felul in care aratam,(depuneri de grasime, colacei…etc) cat si de starea de “leneveala” permanenta ce o aveam,dureri de spate …. Inceputul , recunosc , a fost foarte greu, cu febre musculare f. dureroase, cu miscari stangace si de ce sa nu o spun chiar rusinos…..Dar inca de la inceput am observant si beneficiile :am inceput sa dorm mult mai bine,treptat au disparut durerile de spate si starea aceea de leneveala…..Cu multa vointa , ambitie, si 3-5 antrenamente pe saptamana, dupa aproximativ 6 luni am inceput sa vad si rezultatele, ma simteam muuult mai bine, imi placea cum stau hainele pe mine, si la femei le place….) Eh partea proasta este faptul ca in acesti 2 ani ( din cauza vietii ) am fost nevoit sa fac pauze destul de lungi 3-4 luni, in care sa reusesc ‘’diminuez’’ rezultatele……dar de fiecare data am reinceput cu placere.Poate ajuta pe cineva “imnul” meu :)https://www.youtube.com/watch?v=8ocDMKPTDDw Sa faci si cardio daca te duci la tras de fiare! Este mult subestimat.
goti Reputație: 186 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Ianuarie 21, 2015 ati vazut noua piramida alimentara?cica trebuie sa consumam pita,pentru a avea energie
seamus Reputație: 47 Postat Februarie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 26, 2015 Bine, multumesc pentru info, chiar o sa tin cont de sfaturile tale! Presupun ca daca ti-ai dori sa fii platit, ai oferi consultatii contra-cost deja de mult.... ma bag si eu in seama, probabil ca in urma trenului....1) proteina este singurul nutrient care arde mai multa energie pe parcursul digestiei decit produce. deci proteina stricto-senso produce un deficit caloric. partea proasta e ca de cele mai multe ori vine cu "garnitura" de grasime care strica tot efectul. pe scurt seara un aport de proteine cu continut fff mic de grasime e benefic.2) smintina nu se va asimila niciodata "usor" datorita grasimilor care metabolizeaza cel mai greu. in nici un caz inainte de antrenament.....de preferat carbohidrati cu indice glicemic mai mic (care se vor elibera in timp mai lung si deci te vor ajuta in timpul antrenamentului), dupa, un mix de carbohidrati (indice mare si indice mic), care sa refaca glicogenul pierdut. si intr-un caz si in altul merge si ceva proteina, nofat, care sa protejeze masa musculara.in rest de preferat antrenamentele mai de forta care adreseaza masa musculara. din pacate cele cardio ataca in egala masura si grasimea si muschii (si nu ordinea asta!).... 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 3, 2016 Am gasit aici o exemplificare ampla asupra exercitiilor de body-building din sala: ce inseamna o postura corporala adecvata si o executare corecta a exercitiilor. https://www.youtube.com/watch?v=8L_aS-XeUkA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum