Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

NUUUUU era nu e la craciun, numara lunile prostule..... vii ca miilogu ba ceri futai, ba nu-ti convine oaa futut. ce plm daca de la craciun nu te mai vreau crezi ca vii tu si stau cu gurraa in pl ta? tristule

get a fuckin life si dupa ce ai frecat pe cineevaa atat consierata norocos ca inca iti ofera prietenie maidanezule

ai avut prietenia mea, acum nu o mai ai.latra singura matrita, copie de mana a zecea ce esti

http://i64.tinypic.com/28861xc.jpg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cu ce? Că eu nu eram lângă tine =))

Tu ma neglijezi,Picon e ocupat cu curvele,motanu a trecut la mature.....cred ca o sa imi caut jumatatea la matrimoniale! :(

• Like 2
Postat

Tu ma neglijezi,Picon e ocupat cu curvele,motanu a trecut la mature.....cred ca o sa imi caut jumatatea la matrimoniale! :(

picon nu e ocupat cu curvele, curvele sunt ocupate cu el =))

motanu are fetiș cu milfe, știam mai demult de când a futut o vecină de-a mea trecută bine de 45 de primăveri.

eu nu te-am neglijat dar am fost puțin ocupat cu rozpulameakendra care s-a simțit ofensată că am făcut referire la apă și săpun ;)

Vizitator
Postat

picon nu e ocupat cu curvele, curvele sunt ocupate cu el =))

motanu are fetiș cu milfe, știam mai demult de când a futut o vecină de-a mea trecută bine de 45 de primăveri.

eu nu te-am neglijat dar am fost puțin ocupat cu rozpulameakendra care s-a simțit ofensată că am făcut referire la apă și săpun ;)

:laugh2

post-124552-0-06124600-1459866177_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator
Postat

Ai belit-o, să vezi ce-ți face dominatoarea după ce vede asta.

:laugh2 De aia nu mai pot eu...

Postat

:laugh2 De aia nu mai pot eu...

Ai grijă că e periculoasă. Odată a spart un balon și altădată a omorât un țânțar de pe tavan.

Vizitator
Postat

Ai grijă că e periculoasă. Odată a spart un balon și altădată a omorât un țânțar de pe tavan.

Noi sa fim sanatosi si ea pe langa!  :girly

Sa schimbam subiectul....

• Like 2
Vizitator
Postat

attachicon.gifimage.jpeg

2 lei la Mega Image si cateva minute la microunde. Ca sa nu se mai screama curyna.

Tu a cui clona  mai esti? :laugh2

Postat

nu folosesc sapun lichid pe fata,apa in abundenta insa.iarasi incepi sa fii o mizerie de  om.pe dinauntru cin' te spala taran ofticos? dupa sms  din weekendu asta cu te mariti si dupa explicatiile mele esti un gainat.in primu rand ca nu vrei futut doar de la mine,ci cu totul.au trecut vreo 6 luni de la sansa n mia.daca nu ma balacaresti cand nu iti iese cum vrei nu te simti bine,nu?

ia marsh tu la ignore obositule.

Mamiiiiii...stii am vazut la colegii mei ca folosesc sapun.Noi de ce nu folosim acasa?

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Mamiiiiii...stii am vazut la colegii mei ca folosesc sapun.Noi de ce nu folosim acasa?

A citit pă net, cică e toxic...

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Apa vă curge la robinet? 

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:sud
Postat

Iesplicăi tu căe folositor !

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

Apa?mami foloseste apa pentru spirt .Sa nu fie asa tare cand bea.

pisa-m-as pe gatu lu ma-ta aia reala daywalker. un sg sms in  gatii ma-tii vreodata de la   mine si s-ar putea sa ma cunosti pt prima oara. si iti jur pe tarfa de ma-ta sagetatoare pesemne ca mine ca iti voi suta capu asa slabuta si cum ma stii daca te dau de tine ca pe popice. tampitu dracu ai terminat cu sms incepi online?! roaga toti sfiinti crestini ori non sau pe Thor sa nu dau de tine. te scuip si te te styrivesc. lasa-ma dracu' in pace idiotule, ce plm esti noul diam,ond sa ma hartuiesti?!? nu mai am rabdarea aia, las ca vezi tu........ primu sms pe nr tau politie direct. asa ca sa am de ce sa ma apar pe viitor. mortii ma-tii de odios. esti 1% din pisicuts btw chit ca-s ori nu cu el. esti scuipatu de la un metru pe trotuaru din fata lui cand paseste.

tu'ti gatu ma-tii,las ca vezi tu, ma lasi pe smsuri pe iei pe net pe nicku tau alternativ? intrazneste sa zici ceva, eu tot voi da de tine. stii cum e what goes around turns around si B e practic un sat mai mare. dar iti jur ca eu personal si neajutata te bag la reanimare. poti sa o iei nca pe o amenintare scrisa daca iti asumi identitatea

Postat

pisa-m-as pe gatu lu ma-ta aia reala daywalker. un sg sms in  gatii ma-tii vreodata de la   mine si s-ar putea sa ma cunosti pt prima oara. si iti jur pe tarfa de ma-ta sagetatoare pesemne ca mine ca iti voi suta capu asa slabuta si cum ma stii daca te dau de tine ca pe popice. tampitu dracu ai terminat cu sms incepi online?! roaga toti sfiinti crestini ori non sau pe Thor sa nu dau de tine. te scuip si te te styrivesc. lasa-ma dracu' in pace idiotule, ce plm esti noul diam,ond sa ma hartuiesti?!? nu mai am rabdarea aia, las ca vezi tu........ primu sms pe nr tau politie direct. asa ca sa am de ce sa ma apar pe viitor. mortii ma-tii de odios. esti 1% din pisicuts btw chit ca-s ori nu cu el. esti scuipatu de la un metru pe trotuaru din fata lui cand paseste.

tu'ti gatu ma-tii,las ca vezi tu, ma lasi pe smsuri pe iei pe net pe nicku tau alternativ? intrazneste sa zici ceva, eu tot voi da de tine. stii cum e what goes around turns around si B e practic un sat mai mare. dar iti jur ca eu personal si neajutata te bag la reanimare. poti sa o iei nca pe o amenintare scrisa daca iti asumi identitatea

Mamiiii...pastilele,repede!!!!!

Hai cu votca cum iti place tie!

Asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Mamiiii...pastilele,repede!!!!!

Hai cu votca cum iti place tie!

Asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

taci tu-ti gatu ma-tii,n'auzi? sa vezi ce picioare in cap iti iei tu de la ma-ta virtuala

ce plm , daca te-ai logat dupa 2 conturi ce ceva inedit? bine :)

Postat

Te iubesc! :)

Calm mami ,calm!

Gata a trecut inca un pic si gata.

Pleaca nenea uratu cu halatu :laugh2

bine :)

Postat

Fă muia dracu, făi bolnavă sifilitică, pe cine morții tăi ameninți tu fă schizofrenico? Fă buboasa dracu, făăăăăi nespălato pe cine morții mă-tii în gât ameninți tu făi centuristo?

M-aș pișa pe tine dar te curăț de jeg și nu meriți, futu-ți maieul ăla jegos să-ți fut.

Ești atât de paranoică încât mă vezi peste tot, inclusiv cu alte conturi. Băi vierme leșinat, chiar nu sunt eu ăla dar dacă tu vrei, ok, sunt eu copilul mă-tii.

A dracu paranoica dracu face spume la gură ca ăia la Bălăceanca, futuți gâtu mă-tii să îți fut. Huuuoooooooooooo!!!!

=)) =))

Postat

Staţi uMpic . Cobor jos ( nu sus ) dupe bere şi seminţe , dacă mai au d"alea ( cineva ştie ce zic )

• Like 1
Postat

Fă muia dracu, făi bolnavă sifilitică, pe cine morții tăi ameninți tu fă schizofrenico? Fă buboasa dracu, făăăăăi nespălato pe cine morții mă-tii în gât ameninți tu făi centuristo?

M-aș pișa pe tine dar te curăț de jeg și nu meriți, futu-ți maieul ăla jegos să-ți fut.

Ești atât de paranoică încât mă vezi peste tot, inclusiv cu alte conturi. Băi vierme leșinat, chiar nu sunt eu ăla dar dacă tu vrei, ok, sunt eu copilul mă-tii.

A dracu paranoica dracu face spume la gură ca ăia la Bălăceanca, futuți gâtu mă-tii să îți fut. Huuuoooooooooooo!!!!

=)) =))

ma pis pe tine si pe tarfa de ma-ta care a fatat asa ceva ca tine. sagetatoarele ca ma-ta , ca mine , ori sunt f curve , ori sunt pe treaba lor. judecand dupa tine si tarfa de ma-ta cred ca nbu stiib daca esti fiu din tata sau caine. pfuuuuuu

sa nu ma mai cauti vreodata ca iti fut la picioare in cap de nu ai vazut sportivi tripli ca mine lovind asa

ma pis pe natia ta. TOATA

Postat

ma pis pe tine si pe tarfa de ma-ta care a fatat asa ceva ca tine. sagetatoarele ca ma-ta , ca mine , ori sunt f curve , ori sunt pe treaba lor. judecand dupa tine si tarfa de ma-ta cred ca nbu stiib daca esti fiu din tata sau caine. pfuuuuuu

sa nu ma mai cauti vreodata ca iti fut la picioare in cap de nu ai vazut sportivi tripli ca mine lovind asa

ma pis pe natia ta. TOATA

http://i66.tinypic.com/dn2brl.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...