Sari la conținut

PARFUM

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

acum port opium e my all tim fav

cand e f cald nu-l suport nici macar eu,desi pe pielea mea e altfel si pun chloe, sau black diamond  si cand e f f cald sau eu vreau a fi light carolina herrera,orice de la ea e soft,dar tine

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

up

m-ar interesa și info despre parfumuri bune, pentru dame.

Mie imi place mult Lancome....il folosesc de ceva timp!

• Like 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ie bine! Daca ajung pe la tine nu se prinde nevasta. Il foloseste si ea.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 11
Vizitator ade_adelina
Postat

Daaa Cori...Super.

Vizitator
Postat

Ie bine! Daca ajung pe la tine nu se prinde nevasta. Il foloseste si ea.  :laugh2

:) :girly ce hot esti

• Like 3
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

up

Daca dama e verde,posibil sa-i placa asta. :)

post-120339-0-08516700-1459852720_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 4
Postat

specific ca la cerruti il folosesc eu insami pe cel verde de barbati. parfumuful se personifica pe piele si pe a mea merge cerruti in versiune masculina.cel putin pe timpu zilei

• Oras:graveyard
Postat

up

In primul rand trebuie sa ti cont ce fel de esenta prefera doamna sau domnisoara: dulce, fresh sau tare! 

Dulce si tare sunt diametral opuse ca preferinte la femei, cel putin asta am observat eu. 

Personal, ofer cadou, parfumuri fine (fara sa ma uit la bani) la doua persoane feminine care sunt cele mai importante din viata mea: mama si matusa (sora ei), care, vorba aia, ma iubesc de cand eram cat lingura. Amandoua sunt la extreme, una prefera dulce, alta esenta tare. Am mare grija sa nu incurc borcanele, Ultima data le-am daruit silver rain (tare) si midnight rain (dulce), ambele de la "la prairie".

post-168894-0-47502800-1459854620_thumb.jpg

post-168894-0-63643100-1459854621_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Și mie, preferatul meu e Hypnose, dar e bun seara, fiind mai intens.

Pentru zi îmi place Bright Crystal de la Versace.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

In primul rand trebuie sa ti cont ce fel de esenta prefera doamna sau domnisoara: dulce, fresh sau tare! 

Dulce si tare sunt diametral opuse ca preferinte la femei, cel putin asta am observat eu. 

Personal, ofer cadou, parfumuri fine (fara sa ma uit la bani) la doua persoane feminine care sunt cele mai importante din viata mea: mama si matusa (sora ei), care, vorba aia, ma iubesc de cand eram cat lingura. Amandoua sunt la extreme, una prefera dulce, alta esenta tare. Am mare grija sa nu incurc borcanele, Ultima data le-am daruit silver rain (tare) si midnight rain (dulce), ambele de la "la prairie".

Incearca asta:

http://eutopie-parfums.com/wp-content/uploads/2015/03/eutopie-7.png

Daca nu te uiti la bani, s-ar putea sa-ti placa. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Incearca asta:

http://eutopie-parfums.com/wp-content/uploads/2015/03/eutopie-7.png

Daca nu te uiti la bani, s-ar putea sa-ti placa. 

O sa tin cont, multumesc! Nu cumpar des fineturi, si nu pt. oricine, dar cand o fac sa fie cu stil.

Postat

eu , ca femeie, pot spune ca daca intalnirea e planuita a fi romantica folosesc de 7 ani acelasi parfum :) era relativ popular cand l-am intalnit,acu' se gaseste mai rar.nu-l pot numi ca e ca si cum ai descrie cum faci dragoste versus agatat/futut,efectiv imi starneste delicatetea si e f feminin. si,desi e la fel de bun ca trade markul meu ysl opium,ei bine,sunt opuse

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai bine te-ai spăla! 

• Like 8
  • Minus 2
Vizitator ade_adelina
Postat

"Angel" de la Thierry Mugler miroase fantastic..

Postat

Cine nu se uită la bani când e vorba de parfumuri, ar trebui să încerce orice parfum de la Kilian. Acolo s-a terminat șmecheria.

• Like 2
Vizitator ade_adelina
Postat

Printre preferatele mela mai este "Euphoria"-Calvin Klein

Postat

Cine nu se uită la bani când e vorba de parfumuri, ar trebui să încerce orice parfum de la Kilian. Acolo s-a terminat șmecheria.

baby boy cine nu se uita la bani risca un kilian,un...x,y...,cumpara ape florale,amesteca,combina,se joaca de-a chimia acas' :)

eu nu port niciodata ceva pur,ori stric si atunci ma botez si arunc , ori combin cu ce iau de mai jos si imi place...sa fac puf,pt mine inseamna graba maxima 

http://www.elemental.eu/ro/

Postat

baby boy cine nu se uita la bani risca un kilian,un...x,y...,cumpara ape florale,amesteca,combina,se joaca de-a chimia acas' :)

eu nu port niciodata ceva pur,ori stric si atunci ma botez si arunc , ori combin cu ce iau de mai jos si imi place...sa fac puf,pt mine inseamna graba maxima 

http://www.elemental.eu/ro/

Aaaaa? Am citit de 2 ori ce ai scris, habar n-am ce ai vrut sa zici, sorry. :hihat

• Like 1
Vizitator
Postat

Mai bine te-ai spăla! 

:laugh2 m-am inecat

Postat

Printre preferatele mela mai este "Euphoria"-Calvin Klein

Miroase foarte bine dar nu ține prea mult pe piele.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...