Sari la conținut

0764873898 - Alegerea perfecta

Postări Recomandate

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Frati..nu stiu care la cine ati foat dar eu tocmai am vizitat locatia cu pricina. Deci s a prezentat o cap'ista max care imbracata arata relativ acceptabil. Banii..150..dus.. prezentat in camera unde a aparut mumia care in momenntul in care si a dat jos prosopul au cazut si tatele pe covor.

Am zis na .. am platit sa golim. A pus prez din start dupa ce la tel zicea ca e neprotejat... a scos doua cuvinte moment in care din gura a venit un miros de cur si s a apucat de un oral jalnic..

Normal ca pula nu are cum sa se scoale la asa ceva ... dupa un min am dat o la o parte.. i am zis sa se apuce de altceva ca cu fututu nu are sanse si am plecat.

Note : punctul din oficiu la toate mai putin prosop care era curat.

Locatie din sincai putin pe o straduta la o vila.

NU CALCATI PE ACOLO !!!

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna,prea multe nu am de spus.In primul rand cei care au fost la mn stiu si cum arat si cat de ingrijita sunt.Sanii nu imi cad si noroc de sutien k au sustinere,iar cat despre igiene este impecabila.Nu am pb de sanatate,nu am dantura cariata,nu inteleg aberatiile scrise.Dk aveti vreo nemultumire,scrieti exact nu k ,,mi.ai spus la tel normal NEPROTEJAT,,ex,evident k nu fac si pleci iar apoi apar recenzii oribile care nu au nici o legatura cu realitatea.Va pup ,o zi buna sa aveti!

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Olo....cred ca mănânci rahat. Intradevar pozele o avantajează dar ai punctat negativ exact acolo unde fata sta bine : sânii sunt super și e foarte aranjata. Pana acum recenzia falsa se recompensa cu ban.

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu am fost la această creatură care nu are nici o treaba cu meseria pe care o practică. Mereu cauta alibiuri si scuze.E genul care spune ceva la tel si dupa ce te a prins acolo si iai dat banii,se suceste.

Tot ce ai vb cu ea la tel nu mai e valabil si cauta alibiuri si scuze

Clar pozele o avantajează plus ca tariful e astronomic.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pe anuntul.ro avea alte preturi

undeva pe baba novac sau albaiulia nu mai stiu exact

preturile erau total diferite...50 ron finalizarea 100 ora

acum ca a ajuns aici...se mareste pretul ...parerea mea

• Like 1
Postat

Dincolo era mai ieftin, pentru ca trebuia sa cumperi si ziarul ...

Postat

Buna seara,pavulescu sigur ai confundat nr de tel,anuntul..etc nu am lucrat niciodata im zonele unde zici tu si nici la pretul de 50/100.Te asigur k este o greseala.va pup

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat
  La 29.03.2015 la 21:33, oIo a spus:

Frati..nu stiu care la cine ati foat dar eu tocmai am vizitat locatia cu pricina. Deci s a prezentat o cap'ista max care imbracata arata relativ acceptabil. Banii..150..dus.. prezentat in camera unde a aparut mumia care in momenntul in care si a dat jos prosopul au cazut si tatele pe covor.

Am zis na .. am platit sa golim. A pus prez din start dupa ce la tel zicea ca e neprotejat... a scos doua cuvinte moment in care din gura a venit un miros de cur si s a apucat de un oral jalnic..

Normal ca pula nu are cum sa se scoale la asa ceva ... dupa un min am dat o la o parte.. i am zis sa se apuce de altceva ca cu fututu nu are sanse si am plecat.

Note : punctul din oficiu la toate mai putin prosop care era curat.

Locatie din sincai putin pe o straduta la o vila.

NU CALCATI PE ACOLO !!!

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Reputație: -341
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

@ Ray.donovan....

cobor la vale si incep cu niste limbi :)))dupa nici 20 de secunde ma ridica si zice ca vrea sa se ocupe ea de mine,pffff wtf is going on?pe banii mei nici limbi nu pot sa dau,,,,,,

Bravo Ray.donovan ,am ras de m-am spart,,,,,....esti tare nene !!

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Salutare comunitate,

Am zis sa fac si eu prima mea recenzie, sper sa fie ok.

In primul rand, la fel ca mai sus, locatia super ok, la o mansarda, intr-o vila. Tipa cu care am vb la telefon a fost super ok, nu stiu cu care din ele am vb. In fine, ajuns acolo am zis sa ma uit la toata marfa, iar din toate am ales-o pe blonda care nu sunt sigur ca e cea din poze. Ajuns acolo aflu cu stupoare ca mai nou, ora = 1 finalizare. In fine, greseala a fost a mea pentru ca am vazut dupa si pe forum ca fetele lucreaza O ORA = 1 FINALIZARE, deci ATENTIE!!!

Aspectul fetei - 7

Oral - 5 ( cu mici muscaturi si chiar daca i-am zis in repetate randuri sa nu se mai foloseasca de mana, tot la fel facea)

Normal - 1 (cand am pus-o capra, baaaaam, m-a lovit mirosul, la revedere maciuca sculata)

Gfe - 1 (nu avea chef de nimic, putin somnoroasa)

Concluzia... O MARE TEAPA, m-au jecmanit de 150 de lei pt o banala muie. Printre cele mai naspa experiente. Propun sa fie trecute la De evitat.

• Like 2
  • Oras:everywhere
Postat
  La 07.08.2015 la 1:02, mihaitzaalex a spus:

Salutare comunitate,

In primul rand, la fel ca mai sus, locatia super ok, la o mansarda, intr-o vila. Tipa cu care am vb la telefon a fost super ok, nu stiu cu care din ele am vb. In fine, ajuns acolo am zis sa ma uit la toata marfa, iar din toate am ales-o pe blonda care nu sunt sigur ca e cea din poze. Ajuns acolo aflu cu stupoare ca mai nou, ora = 1 finalizare. In fine, greseala a fost a mea pentru ca am vazut dupa si pe forum ca fetele lucreaza O ORA = 1 FINALIZARE, deci ATENTIE!!!

Aspectul fetei - 7

Oral - 5 ( cu mici muscaturi si chiar daca i-am zis in repetate randuri sa nu se mai foloseasca de mana, tot la fel facea)

Normal - 1 (cand am pus-o capra, baaaaam, m-a lovit mirosul, la revedere maciuca sculata)

Concluzia... O MARE TEAPA, m-au jecmanit de 150 de lei pt o banala muie. Printre cele mai naspa experiente. Propun sa fie trecute la De evitat.

la cate recenzii proaste are,acolo ii e locul....

• Oras:altundeva
  • Oras:altundeva
Postat

Am intalnit-o pe Monica "alegerea perfecta" la mijlocul lui octombrie. Programat la Karina balerina

https://nimfomane.com/forum/topic/36832-balerina-reala-0731356639/

am aflat ca sora geamana a balerinei se retrasese, dar daca to eram interesat de un "show" , am acceptat-o pe Monica ca vioara a doua. In cele din urma Monica a fost vioara intai.

In primul rand trebuie sa-mi recunosc incultura si lipsa de rafinament privind show-ul lesbi. Asa ca m-am implicat imediat si m-am ales cu un "threesome".  M-am trezit pe spate cu Monica ocupandu-se de ala micu. Karina era dezorientata de schimbarea de scenariu si mi-a facut mare placere ca s-a conformat imediat cand i-am cerut sa se aseze peste fatza mea. Aveam sa descopar pentru prima oara dulceata deosebita  :icecream  a Karinei. In timpul acesta Monika s-a pus cu toata tehnica de lupta din dotare pe mine :clap2 asa incat a obtinut o victorie indubitabila.

Dupa ce ne-am linistit, fetele m-au intrebat in ce limba strigasem in momentul victorios. :X N-am, stiut ce sa le spun. Eu stateam fericit cu o mana peste Monika, Monika parea multumita ca mi-a placut, doar Karina era contrariata si mi-a repetat de cateva ori ca sa schimb pozitia ca o sufoc pe Monika. Totusi Karina se simtea bine in compania Monicai. Desi trecusera vreo 40 min din ora mea, n-am mai avut parte de actiune si am inteles ca acolo timpul curgea altfel: o ora dura cat o ora de clasa la  scoala intimpul iernii. :laugh2

Locatie 8+ la mansarda dusul are usoare variatii de presiune dupa cum e folosit jos; alte fete prezente in locatie nu m-au deranjat; dimpotriva Monika a fost prin preajma si am beneficiat rapid de prezenta ei in locatie

Igiena: 10 n-am remarcat aspecte suspecte

Aspect:  9 Monica arata mai bine decat in poze, :gifs_ojos  un pic mai plinuta si parul avea o nuanta mai inchis 

Atitudine: 9- n-am incercat FK sau doar pupat;  am tinut cont si de faptul ca de foarte multe ori a raspuns la telefon in locul Karinei si n-am avut probleme niciodata cu programarile; in plus Monika are mai multa miere in glas si in vorbe; la Karina mi s-a aprobat ulterior 2 ore cu 120 minute cu 2 finalizari si cred ca asta s-a facut cu stirea lui Monika care e un pic mai in varsta si pare mai experimentata

Oral si normal: 8+ (n-am avut posibilitatea sa explorez mai mult)

Cadou 300 lei / 40 min / amandoua fetele.  

Concluzie: A fost primul threesome pentru mine si inca unul reusit. Ma tot bate gandul sa continui actiunea intrerupta cu Monica. 

• Like 2
  • Minus 2
Postat
  La 07.08.2015 la 1:02, mihaitzaalex a spus:

Salutare comunitate,

Aspectul fetei - 7

La 17.12.2015 la 9:20, craidecurteveche a spus:

Am intalnit-o pe Monica "alegerea perfecta" la mijlocul lui octombrie. Programat la Karina balerina

https://nimfomane.com/forum/topic/36832-balerina-reala-0731356639/

am aflat ca sora geamana a balerinei se retrasese, dar daca to eram interesat de un "show" , am acceptat-o pe Monica ca vioara a doua. In cele din urma Monica a fost vioara intai.

In primul rand trebuie sa-mi recunosc incultura si lipsa de rafinament privind show-ul lesbi. Asa ca m-am implicat imediat si m-am ales cu un "threesome".  M-am trezit pe spate cu Monica ocupandu-se de ala micu. Karina era dezorientata de schimbarea de scenariu si mi-a facut mare placere ca s-a conformat imediat cand i-am cerut sa se aseze peste fatza mea. Aveam sa descopar pentru prima oara dulceata deosebita  :icecream  a Karinei. In timpul acesta Monika s-a pus cu toata tehnica de lupta din dotare pe mine :clap2 asa incat a obtinut o victorie indubitabila.

Dupa ce ne-am linistit, fetele m-au intrebat in ce limba strigasem in momentul victorios. :X N-am, stiut ce sa le spun. Eu stateam fericit cu o mana peste Monika, Monika parea multumita ca mi-a placut, doar Karina era contrariata si mi-a repetat de cateva ori ca sa schimb pozitia ca o sufoc pe Monika. Totusi Karina se simtea bine in compania Monicai. Desi trecusera vreo 40 min din ora mea, n-am mai avut parte de actiune si am inteles ca acolo timpul curgea altfel: o ora dura cat o ora de clasa la  scoala intimpul iernii. :laugh2

Locatie 8+ la mansarda dusul are usoare variatii de presiune dupa cum e folosit jos; alte fete prezente in locatie nu m-au deranjat; dimpotriva Monika a fost prin preajma si am beneficiat rapid de prezenta ei in locatie

Igiena: 10 n-am remarcat aspecte suspecte

Aspect:  9 Monica arata mai bine decat in poze, :gifs_ojos  un pic mai plinuta si parul avea o nuanta mai inchis 

Atitudine: 9- n-am incercat FK sau doar pupat;  am tinut cont si de faptul ca de foarte multe ori a raspuns la telefon in locul Karinei si n-am avut probleme niciodata cu programarile; in plus Monika are mai multa miere in glas si in vorbe; la Karina mi s-a aprobat ulterior 2 ore cu 120 minute cu 2 finalizari si cred ca asta s-a facut cu stirea lui Monika care e un pic mai in varsta si pare mai experimentata

Oral si normal: 8+ (n-am avut posibilitatea sa explorez mai mult)

Cadou 300 lei / 40 min / amandoua fetele.  

Concluzie: A fost primul threesome pentru mine si inca unul reusit. Ma tot bate gandul sa continui actiunea intrerupta cu Monica. 

mai,sa fie.......2 recenzii consecutive, una negativa, una-entuziasta......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...