Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

cum ,tu ai bauta apa de la chiuveta,ca n-am inteles?

Daca asta era important :)))) dupa ce sex mi-a tras Mona atunci eu nu mai comentez nimic :)))) dar totusi "ma intreaba daca vreau sa beau ceva, ii cer apa de la chiuveta :D ma serveste cu apa plata rece". In fine sper ca era in spirit de gluma :P.

P.S: Sunt cam obosit si nu stiu daca reusesc in seara asta sa fac recenzia pentru Elisa si pe aceasta cale imi cer scuze!

Cu stima,

Tony

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

cum ,tu ai bauta apa de la chiuveta,ca n-am inteles?

io ti-am zis ca esti prost,voalat desigur dar tu nu crezi

a cerut de la chiuveta,probabil doar intr-o gluma asa,omul era cu ocheanu' in sanii ei,si il durea fix in pula de unde i se aduce apa,dar tu esti prea distrus ca sa citesti tot( i-a adus apa plata)

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

io ti-am zis ca esti prost,voalat desigur dar tu nu crezi

a cerut de la chiuveta,probabil doar intr-o gluma asa,omul era cu ocheanu' in sanii ei,si il durea fix in pula de unde i se aduce apa,dar tu esti prea distrus ca sa citesti tot( i-a adus apa plata)

Din respect pentru Mona hai sa nu incepem cu offtopicurile aici, e prea doamna ( si stii bine daca ai fost la ea :D daca nu sa te duci urgent ;) ) ca sa ii umplem noi topicul de postari inutile. Iti multumesc oricum ca i-ai explicat, mai dur cei drept confratelui de placeri, dar cred ca el a glumit :D.

Respect,

Tony

Link spre comentariu

Din respect pentru Mona hai sa nu incepem cu offtopicurile aici, e prea doamna ( si stii bine daca ai fost la ea :D daca nu sa te duci urgent ;) ) ca sa ii umplem noi topicul de postari inutile. Iti multumesc oricum ca i-ai explicat, mai dur cei drept confratelui de placeri, dar cred ca el a glumit :D.

Respect,

Tony

ai dreptate,am avut doar o iesire necontrolata :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:desert
  • Oras:desert

de mult o asteptam pe Mona datorita recenziilor voastre. Si asteptarea mi s-a implinit!

Am sunat-o, am prins-o repede, m-a programat repede si m-a indrumat corect la locatiia din zona Unirii, la un etaj mai sus.

Mi-a deschis de dupa usa, am intrt si am ramas placut surprins. Mona e o femeie frumusica, voluptuoasa si amabila. Se cunosc cei 40 de ani,dar sunt purtati cu multa frumusete. Dupa o tigare de acomodare, am intrat la dus, unde e foarte curat si sunt de toate.

Am revenit in camera, a fost si ea la o mica improspatare, apoi am trecut la scopul vizitei.

la inceput a fost mai timida cu FK, apoi, pe parcurs si-a dat drumul, mi-a placut.

Oralul a fost neprotejat, cu Deep, umed, cu schimbari de intensitate. Mi-a pus un prezervativ si vreo 1min. ne-am tras-o normal, s-a umezit, in vreo 3-4 pozitii diverse: misionar,capra, in picioare si o lingurita, totul asezonat cu FK. Am finalizat pe sanii ei, mari si rotunzi.

Am mai stat putin la o noua tigare, ne-am spalat putin si am inceput din nou distractia. Am incercat un 69 care a mers minunat. asa de bine a fost, ca am terminat in vreo cateva minute.

Aspect Mona: 9

Oral: 9,5

Normal: 9

GFE: 9,5 (calda, FK, tandra)

Cadoul: 200

De revenit.

• Like 4
Link spre comentariu

mona si-a pus silicoane parca nu avea sanii "mari si rotunzi" ...Mona are sanii cam lasati si nu sunt foarte mari dar sigur nu rotunzi !! :laugh2 nu zic ca nu sunt ok...dar 

de mult o asteptam pe Mona datorita recenziilor voastre. Si asteptarea mi s-a implinit!

Am sunat-o, am prins-o repede, m-a programat repede si m-a indrumat corect la locatiia din zona Unirii, la un etaj mai sus.

Mi-a deschis de dupa usa, am intrt si am ramas placut surprins. Mona e o femeie frumusica, voluptuoasa si amabila. Se cunosc cei 40 de ani,dar sunt purtati cu multa frumusete. Dupa o tigare de acomodare, am intrat la dus, unde e foarte curat si sunt de toate.

Am revenit in camera, a fost si ea la o mica improspatare, apoi am trecut la scopul vizitei.

la inceput a fost mai timida cu FK, apoi, pe parcurs si-a dat drumul, mi-a placut.

Oralul a fost neprotejat, cu Deep, umed, cu schimbari de intensitate. Mi-a pus un prezervativ si vreo 1min. ne-am tras-o normal, s-a umezit, in vreo 3-4 pozitii diverse: misionar,capra, in picioare si o lingurita, totul asezonat cu FK. Am finalizat pe sanii ei, mari si rotunzi.

Am mai stat putin la o noua tigare, ne-am spalat putin si am inceput din nou distractia. Am incercat un 69 care a mers minunat. asa de bine a fost, ca am terminat in vreo cateva minute.

De revenit.

• Like 4
Link spre comentariu

nu am scris nici un moment ca are silicoane. sunt putin lasati, normal pentru o femeie de varsta ei, care este si mama, dar sunt frumosi si rotunzi ca forma.

am inteles ...da are sani frumosi...pentru varsta ei..te pup Mona ..sorry pentru offtopic 

Link spre comentariu
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street

De revenit.

Goguleeee, cum ai scris tu reiese ca ai facut totul ca si colegul de mai sus... Puteai sa dai si tu citare multipla... Sa nu introduci lumea in eroare...

mona si-a pus silicoane parca nu avea sanii "mari si rotunzi" ...Mona are sanii cam lasati si nu sunt foarte mari dar sigur nu rotunzi !! :laugh2 nu zic ca nu sunt ok...dar 

De revenit.

Link spre comentariu

Goguleeee, cum ai scris tu reiese ca ai facut totul ca si colegul de mai sus... Puteai sa dai si tu citare multipla... Sa nu introduci lumea in eroare...

am dat tata dar a iesit pe dos, nu stiu cum.......stai calm....am rugat un moderator sa modifice....

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus

Ziua Buna Domnilor,

Asa cum ati observat si Domniile Voastre, am vazut si eu ca Mona sa intors si ca este din nou in campul muncii.

Asadar am pus si eu mana pe telefon si mi-am incercat norocul de a o contacta pe Mona. Am sunat pe la ora 15.00 si am reusit sa stabilim o intalnire pentru ora 16.00, ocazie cu care mi-a fost comunicat si adresa noua - aproape de Nerva Traian.

La ora stabilita eram in fata blocului si primeam ultimele detalii pentru a ajunge la locatie.

Pe Mona nu am mai vazuto de mult si eram foarte nerabdator sa o revad. 

Mona..........este aceeasi persoana superba pe care o stiam si de care mi-a fost dor. Frumoasa, prietenoasa, corp superb, piele fina , sani frumosi, picioare frumos sculptate, pasarica dulce si apetisanta.

Dupa un pahar de suc - timp in care am povestit despre una alta - am primit un prosop curat si am plecat la dus.

Actiunea noastra a inceput cu pupaturi si sarutari patimase, cu gustat de pasarica, sex nebun in diferite pozitii si o finalozare glorioasa in pozitia dogy stile.

Nu stiu cat a durat toata povestea asta, dar stiu ca m-am simtit extraordinar de bine. De fapt nu am facut sex...............am facut dragoste..........multumesc Mona!

Note:

Locatie - 9,5 - usor de gasit, se gasec si locuri de parcare, garsoniera curata si doatata cu tot ce trebuie

Aspect general - 10 - din punctul meu de vedere este perfecta

Oral - de data asta nu a fost cazul

Normal- 10 - superb

FK - 10 - minunat

GFE - 10 - deschisa, prietenoasa, amanta perfecta

Tarif - 200/ora

Recomandare - cu cea mai mare caldura, o adevarata Doamna

Salutari

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

salutare dragilor! acum vreo doua zile, avand-o de multa vreme in vizor pe mona, am decis sa actionez. sunat, raspuns voce calda, ajuns in apropiere de locatie(nerva traian), sunat din nou, dandu-mi si adresa exacta. etaj superior. mona m-a asteptat in bikini si sutien, nice....stat un picut de vorba sa-mi mai trag sufletul, servit cu o racoritoare, apoi purces la baie. baia ok, dotata, curata, prosop, papuci. reintors la mona. m-am asezat ca boierul in pat....nu mai dau detalii, le tin pentru mine. tot ce vreau sa spun e ca mona este intr-adevat o profesionista in toate. ca mnusuri, daca as putea sa le zic asa, desi...sunt normale pt varsta ei...ar fi sanii cam lasati(dar nu va imaginati buricul intre ei) si pe alocuri, in anumite pozitii se cam vedea pielea ca nu mai e tare ca altadata. si acum..notele

Locatia- 8,5

mona- 8,5

atitudine-10 cu felicitari

oral-neprotejat-9,50(desi tind sa dau 10)

normal-9,50

anal-10

DE RECOMANDAT! 

Va pupa moshu!

• Like 7
Link spre comentariu

salutare dragilor! acum vreo doua zile, avand-o de multa vreme in vizor pe mona, am decis sa actionez. sunat, raspuns voce calda, ajuns in apropiere de locatie(nerva traian), sunat din nou, dandu-mi si adresa exacta. etaj superior. mona m-a asteptat in bikini si sutien, nice....stat un picut de vorba sa-mi mai trag sufletul, servit cu o racoritoare, apoi purces la baie. baia ok, dotata, curata, prosop, papuci. reintors la mona. m-am asezat ca boierul in pat....nu mai dau detalii, le tin pentru mine. tot ce vreau sa spun e ca mona este intr-adevat o profesionista in toate. ca mnusuri, daca as putea sa le zic asa, desi...sunt normale pt varsta ei...ar fi sanii cam lasati(dar nu va imaginati buricul intre ei) si pe alocuri, in anumite pozitii se cam vedea pielea ca nu mai e tare ca altadata. si acum..notele

Locatia- 8,5

mona- 8,5

atitudine-10 cu felicitari

oral-neprotejat-9,50(desi tind sa dau 10)

normal-9,50

anal-10

DE RECOMANDAT! 

Va pupa moshu!

am uitat-200ron decartati din proprie initiativa de la inceput

Link spre comentariu

si inca o chestie stupida pe forumul asta... pai, frate, Mona la testate? indiferent ca a lipsit (si ce ne-a mai lipsit...) o vreme din peisaj, s-a intors! e aceeasi, o stim bine, nu si-a "lepadat" pielea ca serpii... chiar daca unduieste ca o serpoaica ;). in fine, nu o sa ma inteleg niciodata cu sistemul asta populist de clasificare.

la mine in top Mona e destul de sus, si (candva, recent) a fost si "on top", si sub, si langa, si in mai multe feluri. si a fost si multumita (sper, doar...) si, in orgoliul meu, indraznesc sa sper ca a fost aproape la fel de bucuroasa ca m-a vazut cat am fost si eu sa o vad pe ea. 

bai baieti, misto fata...

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:between nowhere and goodbye
  • Oras:between nowhere and goodbye

Salut,

Saptamana trecuta am hotarat sa ma duc la Mona, manat fiind de vestea revenirii in peisajul placerilor bucurestene platite.

Am sunat-o in jur de 10 dimineata si am stabilit cu ea sa ne vedem in jurul orei 1. La 1 fara un sfert i-am trimis un sms sa-i spun ca sunt in taxi si ca ajung la adresa comunicata initial. Taximetrisul m-a lasat unde nu trebuie, eu necunoscand zona mai deloc, si a trebuit sa mai merg pe jos vreo 10-15 minute pana la ea. A meritat efortul din plin, mai ales ca Mona mi-a oferit un pahar cu apa rece.

Mona sta intr-o garsoniera de nota 10, in zona Nerva Traian, cu un pat mare, o baie curata. M-a asteptat imbracata doar in desuuri sexy, negre. Este o doamna care arata intr-un mare fel, cu un corp bine intretinut. Bruneta, cu tenul bronzat, pielea fina. Fundul este tare si parca este facut pentru sex, cere sa fie laudat, mangaiat, lins etc. ceea ce am facut pe parcursul intalnirii. Sanii sunt mari, usor lasati dar se incadreaza in imaginea de ansamblu, se vad super bine. Mona are un stil foarte senzual de a se purta cu partenerul pentru ca nu-mi place sa spun client, mentine tot timpul contactul vizual cu tine, iti transmite erotism, pana si vocea este parca desprinsa din filmele deocheate. Sa revenim la actiune...

Dupa un dus din partea amandurora, a inceput destrabalarea. Am inceput sa ne mangaiem in picioare dupa care ne-am dezbracat incet, in mijlocul camerei. Mi-a aplicat un sex oral de poveste, cu ea in genunchi iar eu in picioare, cu tot ce vrei, spitting, deep throat, lins si bijuteriile, cu gemete de placere si in tot acest timp se uita in ochii mei... ce sa vrei mai mult de atat. Dupa, ne-am intins in pat si am continuat oralul, asta dupa ce am pus-o sa se intoarca cu fundul la mine pentru a-i admira bogatia in toata splendoarea lui, cu rozeta perfect curata! Pasarica este si ea foarte frumoasa... In aceasta pozitie, doggie, am inceput sa o penetrez normal, sustinut fiind de Mona, care se dezlantuise. Mi-a dat cateva contre care m-au cam terminat si am hotarat sa finalizez pe obrazul si pe sanii ei... Dupa ce am finalizat, a continuat sa se uite in ochii mei, parca incercand sa ma dojeneasca in sensul bun-erotic gen "uite ce deranj ai facut, iti place?!...", asta mi-a placut tare mult atunci. Imediat dupa s-a dus la dus si s-a intors pusa iar pe treaba. Eu stand pe pat, s-a asezat in genunchi in fata mea si m-a intrebat daca ne apucam iar de treaba. Cred ca mai mergea o pauza de cateva minute insa fiind animat de ce se intamplase mai devreme si de gandul ca ar trebui sa incerc si anal, nu am refuzat-o. A inceput iar sa se joace cu the magic stick, in acelasi stil, cu tot ce poti sa-ti doresti mai mult. Din pacate, fiind presat de timp, de telefon si de gandul ca trebuie sa ma intorc la birou, nu am reusit sa finalizez desi Mona si-a dat silinta atat oral cat si normal, doggie... din pacate anal nu am facut cu ea si din acest motiv ar trebui sa revin, mai ales ca m-am simtit tare bine.

Acum partea cu notele...

Aspect: 10+ pentru fund, sani, pentru tot;

Oral: 10, pentru eye-contact;

Normal: 10, am facut decat pe la spare si a fost bine;

Anal: poate data viitoare;

Halatul: 200 ron pentru aproximativ o ora cu o finalizare si jumatate ;) .

As mai pune o categorie, Senzualitate, pentru care ii dau 11!

De revenit: DA... pentru o experienta cu o MILF de nota 10!

• Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...