podaru Reputație: 126 Postat Mai 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2017 Nu mai jigni kakatule
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 10, 2017 Dar podaru-mi dă un zlotȘi pe-a sa mândră de tot.(din folclorul popular). 1 3
masaj_iony Reputație: -425 Postat Mai 10, 2017 Postat Mai 10, 2017 Nu mai jigni kakatule Atât poate,pensionar ce naiba!
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 21, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 21, 2017 Atât poate,pensionar ce naiba!Care îi la pensie p-aci la curve ? 😊
taurulcomunal2015 Reputație: 90 Postat Mai 21, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Mai 21, 2017 Care îi la pensie p-aci la curve ? Mai scoate-ti Internetul Ai inebunit cu Off-topicul Vrei sa te coloreze? Exista topic dedicat Idioții,vrei sa citesti ceva si nu poți de ei
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 21, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 21, 2017 Mai scoate-ti Internetul Ai inebunit cu Off-topicul Vrei sa te coloreze? Exista topic dedicat Idioții,vrei sa citesti ceva si nu poți de eiBai pulivraiste,stai sa citesti p-aici?Suna in plm si mergi la fete..tu stai sa citesti si so freci ? 2
podaru Reputație: 126 Postat Mai 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2017 S-a retras demult d-na.oricum nu mai oferea decat fast-fuck.au ramas doar guvizii care scriu tampenii.
giani80ion Reputație: 438 Postat Mai 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2017 Sincer acum:recenzii nu exista,deci cred ca nu mai ajunge la birou.cred ca trebuie scoasa din top ( nu te supara Eliza.dar asta este situatia ). La tel nu raspunde,PM nu, recenzii nu... Voi alegeti
mona38mona Reputație: 1245 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Buna seara! Cand am telefonul inchis, e simplu, nu lucrez!Sunt in concediu cateva zile.Anunt aici cand revin.Ne auzim in Iunie.Un sfarsit de mai frumos si insorit va doresc! 9
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 23, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 23, 2017 Sincer acum:recenzii nu exista,deci cred ca nu mai ajunge la birou.cred ca trebuie scoasa din top ( nu te supara Eliza.dar asta este situatia ). La tel nu raspunde,PM nu, recenzii nu... Voi alegetiEliza ?Esti pe topicul Monei ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 23, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2017 Eliza ?Esti pe topicul Monei !Lasă-l! 2 5
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 23, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 23, 2017 Lasă-l!😂Nici iarba nu mai e cea fost odată (calitatea)! ))) 1
giani80ion Reputație: 438 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 Eliza ?Esti pe topicul Monei !,asa este ,suntem pe topicul Monei dar la ultima intalnire cu Elizaa am fost luat de ureche ca tot ma iau de Mona pe forum!!!!
podaru Reputație: 126 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 Am aflat si-a schimbat nr de telefon.si lucreaza cu circuit inchis.multa bafta.are balta peste.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 24, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 24, 2017 Am aflat si-a schimbat nr de telefon.si lucreaza cu circuit inchis.multa bafta.are balta peste.cine te crede, ca si-a schimbat nr-ul, ba?! Cel putin eu NU. Mona a anuntat pe forum ce si cum.... ca este in concediu si ca anunta cand revine... ce nu e clar din mesajul ei?? 1
podaru Reputație: 126 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 Nu a mai "lucrat" anul asta cu nici un tip in afata de cei din circuitul inchis,are telefonul din martie inchis,l-a deschis un pic in aprilie pt "completari" si i-a dat unui amic d-al meu nr.Nu pot sa vi-l dau,am promis.Credeti bine,nu ctedeti,mi-e egal,eu nu am vre-un interes.
podaru Reputație: 126 Postat Mai 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2017 M-am exprimat gresit.nu a schimbat nr ci mai are un nr pt cei vechi.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 24, 2017 Postat Mai 24, 2017 Eu stiu ca are trei numere, dar na...n-am voie sa spun asta aici. 1
walkonthemoon Reputație: 337 Postat Mai 24, 2017 Postat Mai 24, 2017 De sunat telefonul, ii suna acum vreo doua saptamani, e adevarat ca nu cu noroc. Acum, pana mea, daca sunt unii care aflati detalii din viata privata a fetelor, si v-apucati sa va laudati pe aici, ca stiti voi, ca aveti voi nu stiu ce prieten, care v-a spus el....Si eu oi avea norocul sau ghinionul sa am numarul de tel asemanator cu al aluia ce e trecut pe lista neagra, nu-mi mai raspunde nici mie Imi spune o fata ce lucreaza pe burebista, si la care am ajuns greu, greu de tot, aproape renuntasem, dupa un sms mai in detaliu, ce si cum, ma primeste, si se scuza ca numarul meu, avea ultimele trei cifre identice cu ale unui arab pe care nu mai vroia sa-l primeasca.Da , cred ca ca la cate telefoane primesc fetele zilnic, in viteza, citindu-le, probabil ultimele trei cifre sunt poate reperul unuia sau altuia, si il asociaza cu un tip, ok, sau nu.De blocat stati linistiti nu va blocheaza, tocmai ca sa stie cand sunati, doar ca sunati / sunam de pomana.... pana la urma comportamentul unora dintre noi le da ocazia sa aleaga sa lucreze doar cu anumiti cunoscuti, si mai rar cu tipi necunoscuti, sau deloc din pacate pentru unii... Si revenind la Mona, imi e greu sa cred ca nu are deja o arie de clienti filtrati, civilizati si asa mai departe, cu care sa se simta in regula. Acum a anuntat ca e in concediu, ce sa facem, ii uram concediu placut fetei, nu? 2
jeepan Reputație: 31 Postat Mai 25, 2017 Oras:București Oras:București Postat Mai 25, 2017 Da ,da și multe apăsări de fund!
paultrill Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Propun sa o băgam la retrase oricum de răspuns nu mai Răspunde de o lunga perioada de timp pe lângă are tel închis de câteva săptămâni
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Eu propun o noua rubrica,cum e testate,top,sa fie si rubrica babaciuni pt cele ca Mona
pansacola77 Reputație: 108 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Postat Iunie 6, 2017 Eu propun o noua rubrica,cum e testate,top,sa fie si rubrica babaciuni pt cele ca MonaDar un subforum, cu un top al nesimtitilor ti-ar placea? Desigur, pentru ca tu ai fi sef! 2 1
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 6, 2017 Propun sa o băgam la retrase oricum de răspuns nu mai Răspunde de o lunga perioada de timp pe lângă are tel închis de câteva săptămâniRetrasă / neretrasă și eu m-am chinuit să dau de ea câteva luni dar a meritat...milf bună rău de tot la corp ( peste multe tinerele 20-30 ani ) și face / făcea niște lucrări cum rar întâlnești !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum