amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 ...am prea mult bun simt, atunci cand tastez cu tine...ar trebui sa te simti flatata! Hmmm, atunci suna-ma dupa ce fumezi, din cate am vazut futi mult mai bine dupa... Dar nu-i spune lui Gabriel ca face scandal...
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 28, 2015 In fiecare zi vorbesc cu tot felul de oameni, disperati, suparati, obositi... Măreste tariful!
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 Hmmm, atunci suna-ma dupa ce fumezi, din cate am vazut futi mult mai bine dupa... Dar nu-i spune lui Gabriel ca face scandal... Nuuu, pai daca afla asta, o da in diabet!...si asa, cred ca are tensiunea super ridicata, de la invidie and cacaturi ,de pe vremea cand era moderator, pana in zilele astea. ...fut bine sisi, doar ca o fac mai pasional, cand bag Apropos, de ce te-as suna dupa ce fumez, fiindca fut mai bine? Te futi, dar doar prin telefon? Eu ma refeream sa o faci in realitate!
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Nuuu, pai daca afla asta, o da in diabet!...si asa, cred ca are tensiunea super ridicata, de la invidie and cacaturi ,de pe vremea cand era moderator, pana in zilele astea. ...fut bine sisi, doar ca o fac mai pasional, cand bag Apropos, de ce te-as suna dupa ce fumez, fiindca fut mai bine? Te futi, dar doar prin telefon? Eu ma refeream sa o faci in realitate! Eu sincer sper ca futi mai bine decat intelegi... Unora le este dat sa gandeasca mult, altora sa futa in prostie... Edit, ca sa te lamuresc, vorbeam de realitate bineinteles, dar imi cam piere pofta cand nu ma excita creierul...
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 Eu sincer sper ca futi mai bine decat intelegi... Unora le este dat sa gandeasca mult, altora sa futa in prostie... Edit, ca sa te lamuresc, vorbeam de realitate bineinteles, dar imi cam piere pofta cand nu ma excita creierul... Nasol, poate problena este cu tine, si esti doar limitata...poate fi 'o optiune'! Nu mai spera, fii sigura!
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Nasol, poate problena este cu tine, si esti doar limitata...poate fi 'o optiune'! Nu mai spera, fii sigura! Problema intotdeauna este legat de mine pentru ca eu imi cunosc si-mi recunoc problemele.Don't worry, it's not you, it's me. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 Problema intotdeauna este legat de mine pentru ca eu imi cunosc si-mi recunoc problemele.Don't worry, it's not you, it's me.
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Kellie-Schorr-Tips.jpg Not yet. Noapte buna!
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 Lasa ca vinzi apartamentul si cresti fasole la tara... sigur gasesti o vecina cam nf... deci nu te vad rau la coada vacii. Nu vand nimic! Iar pamantul pe care il am produce oricum, are cine se ocupa. Dar daca vii cu mine, luam o casuta frumoasa, cu gradina de legume de care sa te ocupi tu, eu mulg vaca si dau boabe la pasari, mergem la pescuit, facem drumetii ... o sa fie misto! Mai ales ca-l facem pe Gabriel gelos. Ce zici? Suna bine? 9 3
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Nu vand nimic! Iar pamantul pe care il am produce oricum, are cine se ocupa. Dar daca vii cu mine, luam o casuta frumoasa, cu gradina de legume de care sa te ocupi tu, eu mulg vaca si dau boabe la pasari, mergem la pescuit, facem drumetii ... o sa fie misto! Mai ales ca-l facem pe Gabriel gelos. Ce zici? Suna bine? Da.Maine mergem la starea civila sa facem actele, apoi in 2 saptamani scot eu untul din tine sa raman cu mostenirea... 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 28, 2015 Nu știu cum îi merge forumului de la o vreme, dar mie îmi merge din ce în ce mai bine, oficial Fără substanțe... 5
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 Not yet. Noapte buna! Noapte buna si tie! Si daca esti intr-adevar fericita, iar ce scrii tu pe anumite topice nu sunt trairi, experiente proprii, atunci eu zic ca atunci cand iesi pe strada, ar trrlebui sa vezi doar fericire, sa emani, fara sa vezi partile negative ale celor din jur, fara sa te intereseze ce fumeaza ala, sau ce fute aia...ti-am mai sous parca, te rabuni pe lume, ori pe virtual, cu niste probleme care iti apartin doar tie.
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Nu știu cum îi merge forumului de la o vreme, dar mie îmi merge din ce în ce mai bine, oficial Fără substanțe... Neoficial nu intreb ca nu e frumos...
jolly roger Reputație: 323 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2015 Hai mă, terminați cu prostiile. Se mai întâmplă și fenomenul de saturație, când toata lumea care ar folosi un produs, știe deja de produsul ăla. Și atunci nu mai vorbeste întruna despre asta, că s-a obisnuit. Produsul e forumul aici. Lumea îl folosește, dar mai în liniste, că a intrat în normal.
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Noapte buna si tie! Si daca esti intr-adevar fericita, iar ce scrii tu pe anumite topice nu sunt trairi, experiente proprii, atunci eu zic ca atunci cand iesi pe strada, ar trrlebui sa vezi doar fericire, sa emani, fara sa vezi partile negative ale celor din jur, fara sa te intereseze ce fumeaza ala, sau ce fute aia...ti-am mai sous parca, te rabuni pe lume, ori pe virtual, cu niste probleme care iti apartin doar tie. Am deschis un topic sa discutam ceva deschis depre realitatea care ne inconjoara, asta nu inseamna pesimism, incearca sa intelegi daca poti.Faptul ca refuzi sa accepti faptul ca realitatea este cruda, ca trebuie sa o vezi si sa o accepti asa cum este ca sa stii cum sa te descurci in ea... inseamna ca doar te minti si esti prea slab ca sa o infrunti, nu inseamna ca eu sunt negativista.La culcare imi pun uneori desene animate ca sa dorm mai bine, dar nu ma uit la ele ca tine 24/24.
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 Da.Maine mergem la starea civila sa facem actele, apoi in 2 saptamani scot eu untul din tine sa raman cu mostenirea... Imi pui perna pe fatza? Acuma, nu stiu ce sa zic! Teama imi e ca sa nu-si taie Gabriel venele, doamne feri! Gabriele, mi-o dai bre de buna voie si nesilit de nimeni, sau trebuie sa ne duelam? 8 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 Am deschis un topic sa discutam ceva deschis depre realitatea care ne inconjoara, asta nu inseamna pesimism, incearca sa intelegi daca poti.Faptul ca refuzi sa accepti faptul ca realitatea este cruda, ca trebuie sa o vezi si sa o accepti asa cum este ca sa stii cum sa te descurci in ea... inseamna ca doar te minti si esti prea slab ca sa o infrunti, nu inseamna ca eu sunt negativista.La culcare imi pun uneori desene animate ca sa dorm mai bine, dar nu ma uit la ele ca tine 24/24. Ma uit la desene,dar nu bat pe nimeni,sa creez placeri nebune. Ascult-o la culcare! Si asta,Tu! : https://www.youtube.com/watch?v=a_TkXhPiUQw&spfreload=1
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Imi pui perna pe fatza? Acuma, nu stiu ce sa zic! Teama imi e ca sa nu-si taie Gabriel venele, doamne feri! Gabriele, mi-o dai bre de buna voie si nesilit de nimeni, sau trebuie sa ne duelam? Nu-i bai, stie ce are la casa, de asta e in plimbari ca sa nu-l omor din dragoste... Nu rezisti prea mult....
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2015 Postat Ianuarie 28, 2015 Asta erea primu' toping pă pagina....daca e' vre'un peşte dă soi pă receptie ... PM la mine....aş fute ceva..... tenchiu
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 28, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 28, 2015 Ma uit la desene,dar nu bat pe nimeni,sa creez placeri nebune. Ascult-o la culcare! E mai usor sa creezi neplaceri simple, asa e. :bye
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 28, 2015 Asta erea primu' toping pă pagina....daca e' vre'un peşte dă soi pă receptie ... PM la mine....aş fute ceva..... tenchiuMareane numa nu vrei sa futi un peste?
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 Mareane nu nu vrei sa futi un peste? ))
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 28, 2015 E mai usor sa creezi neplaceri simple, asa e. :bye Asa pare! 1
picon Reputație: 1045 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 28, 2015 Nu-i bai, stie ce are la casa, de asta e in plimbari ca sa nu-l omor din dragoste... Nu rezisti prea mult.... Rezist frumoaso, o sa iau vitamine, ma apuc de sport, ma las de fumat, o sa mananc sanatos... ce nu fac io pentru tine? 8 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 28, 2015 Rezist frumoaso, o sa iau vitamine, ma apuc de sport, ma las de fumat, o sa mananc sanatos... ce nu fac io pentru tine? nu te lasa nea Picoane!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum