Sari la conținut

VREAU AMANT

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ok...te inteleg...sper ca nu e serios necazul.

PS: Incepi de jos?...cu halitul

Depinde de om

• Oras:everywhere
Postat

Tocmai tu vorbești de proxenet ma gunoiule?!? Tocmai tu?!? Fmm de gunoi

:rax2  peshtoaico,exista si oameni care nu s proxeneti,desi nu ti vine sa crezi.....fgm de jitie

am recenzat de la TOP,la TESTATE si la EVITAT.....cine are ceva graunte in cap realizeaza ce aberatii spui.......eu,peste???pfff....daca as fi fost,erai de mult luata pe sus si plantata pe intre TIR uri..... :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vai de capul tău de labar tupeist.Marș în mm

Postat

esti haioasa tare...dar cam limitat vocabularul pt o psiholoaga......cat despre injuratul de mame,morti,familie, intr un fel e bine ca realizeaza mai multi,daca era nevoie,ce spurcaciune esti.....cine stie,poate ne intersectam vreodata la mult iubitul karaoke si facem un cenaclu,asa, cu amintiri despre forum.,nu de alta,dar cand ma injuri pe mine e,sa zicem,ok,adica atat poti....cand injuri de familie te cam risti,deja......

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:.
Postat

Lasati-o in pula mea de combinatie , ati stricat frumusete de topic . 

Hai ma ,care te mai bagi amant ? Azi si numai azi este gratis , cadou !

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io m-as baga, da' sunt prea bosorog  :blushing2

• Like 8
  • Minus 3
Postat

Nu-i problema ca sunt 4-5 prin cuibul ala si prinzi ceva la oferta sau la snop . 3 de 20-21 te-ar avantaja ?

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ce sa fac frate cu ele? Sa-mi puna ventuze?  :laugh2

• Like 9
  • Minus 3
Postat

Doua la ventuze , una la supt pula . Cand obosesc mai fac si ele schimb , simplu

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Din ce am citit pe forum despre pocitania asta mica, nu m-as baga nici la sex moaka cu ea. Stiu ca unii ar fute orice, dar nici chiar in halul asta. :laugh2

• Minus 1
Postat

Eu sunt consternata de citatul postat de Bic.c referitor la felul de exprimare al Irinei din urma cu doar 5-6 luni... ma doare ori de cate ori vad oameni care efectiv sunt dusmani declarati si reali ai limbii romane  :no2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Daca fata a învățat intre timp, asta este un lucru bun.

Daca scrie altcineva, asa cum insinuează bic, atunci este rau pentru ea.

• Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Nu am venit de la cuca-macai sa nu stiu sa scriu, doar ca mergeam pe premiza ca "pula nu stie carte" dar cand am vazut ca e plin forumul de profesori ai limbi romane mi-am schimbat putin felul de a scrie, :D

• Like 1
  • Oras:b
  • Oras:b
Postat

Din ce am citit pe forum despre pocitania asta mica, nu m-as baga nici la sex moaka cu ea. Stiu ca unii ar fute orice, dar nici chiar in halul asta. :laugh2

asa am zis si eu de ma-ta prima oara cand am vazut-o, dar uite, pana la  urma ai iesiti tu, chiar daca esti urat si retardat, eu tot tin la tine, mi-s dragi prostii.

• Like 1
Postat

Daca fata a învățat intre timp, asta este un lucru bun.

Daca scrie altcineva, asa cum insinuează bic, atunci este rau pentru ea.

Este imposibil ca un om care nu a invatat limbajul articulat si scrierea corecta pana la varsta de 18 ani (cu indulgenta, in realitate varsta este mult mai scazuta) sa le invete in doar 6 luni. Imposibil...:(

Nu am venit de la cuca-macai sa nu stiu sa scriu, doar ca mergeam pe premiza ca "pula nu stie carte" dar cand am vazut ca e plin forumul de profesori ii limbi romane mi-am schimbat putin felul de a scrie, :D

Rationamentul asta cu "pula nu stie carte" ar fi mers daca pula ar fi avut creier, dar cum domnul brebe este in legatura directa cu MINTEA, pica.  :laugh2

Rationamentul tau sta in picioare in cazul brebeneilor de plastic, ei nu sunt in legatura cu niciun creier, sunt tari ca parul 24/24 h....  :laugh2

Te pup, ma bucur ca ti-ai dat seama ca nu este ok sa scrii la piata ca la piata si la scoala ca la scoala. :)

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu am venit de la cuca-macai sa nu stiu sa scriu, doar ca mergeam pe premiza ca "pula nu stie carte" dar cand am vazut ca e plin forumul de profesori ai limbi romane mi-am schimbat putin felul de a scrie, :D

*cuca-macaii

*limbii romane

Intr-adevar,ti-ai schimbat stilul =))

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Pula mea știe carte. Îi poți pune oricând câteva întrebări de cultură generală.

P.S. Vorbesc serios

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Deci Irina ai toata aprecierea mea .....

Mi am facut cont numai sa dau un reply aici :)))

Imi place maxim cum tratezi , gandesti si abordezi problemele pe aici pe langa asta sunt convins ca si in viata de zi cu zi esti la fel , poate mai presus decat imaginea care mi am format o eu ... 

Nu cred ca imi doresc sa fiu clientul tau atat de mult pe cat mi as dori sa ne cunoastem sau ceva de genul...

Cam asta e pe scurt asa ... am sa astept raspunsul tau :)

Postat

Deci Irina ai toata aprecierea mea .....

Mi am facut cont numai sa dau un reply aici :)))

Imi place maxim cum tratezi , gandesti si abordezi problemele pe aici pe langa asta sunt convins ca si in viata de zi cu zi esti la fel , poate mai presus decat imaginea care mi am format o eu ... 

Nu cred ca imi doresc sa fiu clientul tau atat de mult pe cat mi as dori sa ne cunoastem sau ceva de genul...

Cam asta e pe scurt asa ... am sa astept raspunsul tau :)

Răcorește-te,poate îți revii :)

post-104506-0-82046700-1423659775_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Răcorește-te,poate îți revii :)

Ce vrei man,s-a indragostit omul!!este geva gresit??? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sau poate este 2(doua conturi) in 1(user) :slap2 :laugh2

• Like 5
Postat

sunt curios .... care este problema voastra cu problema care spuneti ca o am eu ... :)) ia destainuiti va aici ... am gresit cu ceva ca i am lasat fetei asteia un mesaj ?

pe langa miile de utilizatori ca nu se numesc oameni ... mai sunt si destia normali 

voi de ce nu va vedeti de ale voastre treburi ?:)))

Postat

Probabil Irina vrea sa ne explice ca si o pula poate invata sa scrie corect :)))), in cazul nostru i-au trebuit...6  luni:)))

• Like 1
  • Minus 3

Postat

sunt curios .... care este problema voastra cu problema care spuneti ca o am eu ... :)) ia destainuiti va aici ... am gresit cu ceva ca i am lasat fetei asteia un mesaj ?

pe langa miile de utilizatori ca nu se numesc oameni ... mai sunt si destia normali

voi de ce nu va vedeti de ale voastre treburi ?:)))

Te plesnesc cat esti de mare....stai cuminte si lasa bagaboantele ca nu 'e' de tine =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.