Sari la conținut

"Umpic" de prostie!!!

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost, rusine e sa mori prost!".

Q.E.F.

Offf, ce pizda :slap2, ti-am zis tataie ca asta mananca cacat cu ochii inchisi.

Postat

iara ai scapat drogatule din lesa?

mars in plm mea inapoi in cusca!!

Tu nici cat pizda din matrix nu ciupesti. Stai draq cuminte ma prapaditule. Ai mancat ceva azi? :slap2 :no2

• Oras:B
Postat

Tu nici cat pizda din matrix nu ciupesti. Stai draq cuminte ma prapaditule. Ai mancat ceva azi? :slap2 :no2

'Iote ca s-a trezit sandilaul! Ce ai patit bah, ai dormit cu fata la cearceaf. Chiar nu vezi ca iti dau toti la muie?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Nu-l mai bagati in seama pe diliul de ddpof, ignoratil, ca va ajunge pana la urma sa vorbeasca singur ca injineru.

Postat

Nu-l mai bagati in seama pe diliul de ddpof, ignoratil, ca va ajunge pana la urma sa vorbeasca singur ca injineru.

Ma papagalule in primul rand ignorati-l (pe el -l), in al doilea rand VOI va bagati in seama. ;) Eu am prostii mei cu care ma distrez.

Ma lasi in pula mea sa ma joc? :laugh2

Postat

'Iote ca s-a trezit sandilaul! Ce ai patit bah, ai dormit cu fata la cearceaf. Chiar nu vezi ca iti dau toti la muie?

Eu ti-am mai spus tie. Nici oceanul nu te spala cata pula-n muie ti-ai luat tu... de la doua forumuri. :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Dtt-ule,

- ai mancat multa bataie in copilarie...

- visezi la pizda ca o ai in gura la fiecare vorba...

Violentele verbale nu-si au rostul, nu vrei sa scriem despre prostiile pe care le-am facut fiecare in ultimul timp!?

In scurt timp vei ramane sa vorbeste/tastezi singur...

• Like 6
Postat

Eu ti-am mai spus tie. Nici oceanul nu te spala cata pula-n muie ti-ai luat tu... de la doua forumuri. :)

Bai handicapatule, idiotii muisti ca tine nu reprezintă doua forumuri ci numai o **spam editat**itate de cacat. Asa ca mars in cacat ca vad ca nu te mai saturi de muie.

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Dtt-ule,

- ai mancat multa bataie in copilarie...

- visezi la pizda ca o ai in gura la fiecare vorba...

Violentele verbale nu-si au rostul, nu vrei sa scriem despre prostiile pe care le-am facut fiecare in ultimul timp!?

In scurt timp vei ramane sa vorbeste/tastezi singur...

Esti fatalau si o arzi cu ochii inchisi, plus, ca ai si caca in gura.

Te-am pus sa dezvolti si (macar) sa indici exact ce vroiai sa zici. Si tu pula! Ti-ai ejaculat pe muie.

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Distonocalm

Diazepam

Prozac

Orap

Faverin

Alimentatia ta de zi cu zi?

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Se vede ca cercul in care te invarti e format numai din intelectuali :slap2

Te ai gandit la asta?

Postat

Buna momeala...

Vad ca la undita Sorinei mai trag inca unul ... doi

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Nici nu stiu unde sa o pun :)))

http://assets2.vice.com/images/content-images/2015/02/17/am-facut-rost-de-ultima-scrisoare-a-lui-gigi-becali-si-e-fix-cum-iti-imaginezi-116-body-image-1424164497.jpg

Traducerea :

„Domle director

Subsemnatul Becali George deținut în secția Valul lui Traian secția 9-1 

- Vă aduc la cunoștință că mi sa aprobat de căre comisia de muncă să scriu cartea„Parlamentul lui Becali Europei" „Becali Parlamentul Europei și parlamentul Romîniei" în secția 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore. 

Vă mai aduc la cunoștință că am fost învoit 5 zile din care 3 zile săptămâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în această săptămână din cele 48 de ore prevăzute de lege. 

Avînd în vedere că am fost învoit și în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei și al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle și acțiunile mele despre care vreau să scriu. 

De acea vă rog să aprobați să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secție avînd mai multă inspirație și memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficiență dacă mă aplec mai mult timp de odată în acesta perioadă deoaece am venit de acasă și am moralul foarte ridicat. 

05-02-2015 Gigi Becali"

Unde merge trecuta asta ?:)))))))))))))))))))) PLM, nu-i de ras :(

• Like 3
  • Minus 3
Postat

A....intrebare.

Ce zici neb., este facatura sau Gigi poate fi atat de prost ?

PS-asta se presupune ca ar fi o scrisoare adresata sefului penitenciarului de la Poarta Alba, de catre Gigi.

• Oras:Burj Khalifa
  • Oras:Burj Khalifa
Postat

A....intrebare.

PS-asta se presupune ca ar fi o scrisoare adresata sefului penitenciarului de la Poarta Alba, de catre Gigi.

e facatura, gigi baga 3 cruci si-un doamne-ajuta dupa semnatura

Conform emisiunii TVR „Mari români” din anul 2006, lansată sub forma unei campanii de identificare a celor mai mari români din toate timpurile, din 100 de „Mari români” aleși de participanți, Becali a ieșit pe locul 13 - de-aici i se trage ghinionu'

• Oras:in cantareata cheala
Postat

:laugh2

Vin....ca mustele, nu se pot tine departe de ... pampers =))

Poate ar trebui sa ti-l schimbi?

Postat

Eugene

Nu trebuie schimbat ca deja sunt mai multi care rontaie la el, aroma si gustul acestuia sunt inconfundabile!

Tot mirosul te-a atras ?!

Era si un banc cu unul care pescuia la caramida...

• Like 2
Postat

A....intrebare.

Evident ca NU poate fi adevarat. Nu cred ca este permis sa se faca publice astfel de hartii. In schimb, exista o gramada de nebuni, FARA viata reala proprie, care, in lipsa de ocupatie, isi insusesc anumite identitati (asta se se intampla la orice nivel) sau fac astfel de glume.

Deci eu nu cred ca este reala aceasta "cerere". ;) Cred ca Gigi s-ar bucura sa se intample asa ceva pentru a avea motiv sa dea conducerea penitenciarului in judecata pentru dezvaluirea de ... chestii :D

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Eugene

Nu trebuie schimbat ca deja sunt mai multi care rontaie la el, aroma si gustul acestuia sunt inconfundabile!

Tot mirosul te-a atras ?!

Era si un banc cu unul care pescuia la caramida...

Sper ca nu vorbesti din experienta...

Postat

Sigur ca da, am intalnit-o pe Sorina, este o femeie surprizator de fascinanta!

...dar, in speta noastra, este vorba despre un pampers 4G!

• Like 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Prostia este multă și nu poate fi cuprinsă.

Priviți ce întreabă omul după ce Sorina anunță că va ajunge la Galați, luna viitoare.

http://nimfomane.com/forum/topic/26540-sorina4u-0735014751/page-11?do=findComment&comment=656199

Dragă Sorina, vorba ta, toate se întâmplă la Galați...

• Like 3
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...