Sari la conținut

"Umpic" de prostie!!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Umpic de prostie de la simularea examenului de evaluare nationala 2015:

"Sinonimul pentru usor este light:laugh2

"Eu mai am de scris, dar zice ca ne ea foile"  :slap2

• Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Administrator-Adimistrator, hăini- haine, corent electric, Costanța, chiuloasă- chiulasă, trebuiește, fiermoar, înfinge, peață, căricior- cărucior... atât mi-am adus aminte în căteva minute.

• Like 2
Postat

Administrator-Adimistrator, hăini- haine, corent electric, Costanța, chiuloasă- chiulasă, trebuiește, fiermoar, înfinge, peață, căricior- cărucior... atât mi-am adus aminte în căteva minute.

Unele dintre cele enumerate de tine le folosea si mamaia  :laugh2 Le mai folosim eu si tata la caterinca...cateodata imi mai scapa porumbelul si in afara casei...sa vezi fete =))

On topic by mamaie: casoNeta =))

• Oras:-----------
Postat

da, când realizezi că prin prostia ta (a mea) întreții / întrețin nebunia altuia / altora, te vindeci / mă vindec instant și de una și de alta, cu o condiție, să nu fii / fiu harap alb în țara ilenei consânzene patronată de .... tata mare

Postat

In ultimul timp tot vad oameni care folosesc cuvantul umpic.  :slap2 Ce aveti oameni buni, ati mancat stricat?!?! Pot sa inteleg ca habar nu ai despre virgule, cratime, spatii intre cuvinte dar sa ajungi sa inventezi cuvinte, mai las-o dracu' de treaba...

Se spune si se scrie un pic !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

sorina4u, m-am lăsat eu și-ncepi tu? dă-l dracu pe pruteanu, așa, la modu general, cu ghilimele

• Like 2
Postat

"Doua lucuri sunt infinite pe lumea asta : Universul si prostia. Dar de Univers nu sunt asa de sigur"

Albert Einstein

• Like 2
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

sorina4u, m-am lăsat eu și-ncepi tu? dă-l dracu pe pruteanu, așa, la modu general, cu ghilimele

Te'ai "indragostit" ?

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu vreau să știu adevărul adevărat. Nu mi-l ziceți pe-ăla fals!

De-aș avea gaură-n frunte, m-aș fute c-un vârf de munte. Dar am doar una-ntre craci, să mă fut cu prostănaci.

Și privește printre buci, om nătâng și plin de muci! Bagă limba, ca o punte, pân' ți-o crește-un floc în frunte. Punte între doi versanți, că-s buci de oameni savanți. Când cu limba te înfrunți, sună goarna-ntre doi munți. Și miros din munte scos... ce-a ieșit nătăvălos. Dați-mi o-nghețată mie și-un leu pe-umpic de prostie. Duce-mă-ți la voi, prin case, să vă fut, fete frumoase! Că când e vorba de muie, un alt om ca mine nu e...

• Like 11
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Daca ar durea prostia, s-ar urla in Romania. 

Si nu numai, stai linistita...

Postat

Ce am vazut acum cateva minute, intrece orice fel de imaginatie. Imi pare rau ca nu pot cita, nu este fair. Dar pot explica ca ce-a ce vreau sa zic si anume ca am vazut si ce-a lanta parte a prostiei. Pisiiii, ma-i socat, jur!

Doamneeeee....

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Citeaza linistita esti intre prieteni/prietene :)

Ce am vazut acum cateva minute, intrece orice fel de imaginatie. Imi pare rau ca nu pot cita, nu este fair. Dar pot explica ca ce-a ce vreau sa zic si anume ca am vazut si ce-a lanta parte a prostiei. Pisiiii, ma-i socat, jur!

Doamneeeee....

Reputație: 9364
Postat

Ar trebui sa citeze un sfert din postari ...

• Like 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ghe Te Ii si A Iem Ghe

* A Me Ghe :)

Postat

Ar trebui sa citeze un sfert din postari ...

Unele intrec orice limita a imaginatiei  :slap2  Imaginatia...tot nu i-am dat de cap  :no2  

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Unele intrec orice limita a imaginatiei  :slap2  Imaginatia...tot nu i-am dat de cap  :no2  

Pen-ca e nelimitata! D-aia! :laugh2

Postat

:slap2  Imaginatia...tot nu i-am dat de cap  :no2  

Lasati fluturii sa zboare...stii ce zic :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.