Sari la conținut

Tarie

Postări Recomandate

• Oras:ici-colo
Postat

Mosule... Nici nu vreau sa'mi inchipui ce exclami la combinatia Karla Horinca

aici m-ai prins la coltz...am o feblete pe acest forum...da' feblete d-aia, reala...nu spui cine, ce, cum... :)

Postat

Hai ca m'am incurcat in cifre, sa zic, alfabet... Contine k, a , r ?

noooo...

ps: da' de unde stii?!?  :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Maestre, la noi la tzara se zice ca vinul, taria si fetele sunt experiente profund sociale si profund subiective. Depind foarte mult de ocazia cu care le "folosesti", de anturaj, de "mood" si de cativa factori pe care noi pulimea nu stim sa ii definim - ne multumim sa ii traim din cand in cand.

Deci raspunsul nu poate sa fie simplu... Spre exemplu o anumita palinca de pruna, bauta pe valea izei, cand ai 19 ani, o fata superba langa tine si in fatza un foc pe care se prajeste slana intr-o tepusa (iar untura picura in painea de casa)... cum poti sa judeci asta?

In zona colinara din sud-vestul frantei, dupa o sampanie aperitiv, un sparanghel tras in unt cu un pic de usturoi, un copanel de rata confiata stropit cu Chateauneuf du Pape si un choux a la creme ai sa fii convins ca nu e tarie mai buna decat un armagnac de 12 ani.   

Italienii se jura pe grappa, scotienii pe whisky (si daca ai gustat macar un Glenlivet sau Glenfiddich intelegi de ce), americanii pe Bourbon (si exista bourbon si dincolo de jack daniels...).Iar intr-o camera saracuta de camin studentesc am trait cea mai fabuloasa experienta, icre negre brute, proaspat sosite de la Dunare, mancate cu o singura lingura din borcanul de 800 si stropite cu o Stolichnaia rece ca gheata...  

deci imposibli de spus care e cea mai buna tarie. sa fim fericiti ca exista atatea si ca le putem savura pe toate. sanatosi sa fim.

cele (fete) bune!

Un taran connaisseur  :hihat

• Oras:Romania+
  • Oras:Romania+
Postat

Din comert si la un pret destul de ok si accesibil ar fi Vinars de Jidvei dupa gusturile mele si din "popor" am fost vara trecuta la o pensiune in Maramures si gazda de acolo a adus intr-o seara un "coniac" de-al casei dupa spusele lui facut de el vechi de 6 ani care a fost demential, niciodata nu am baut asa ceva si am gustat cateva bauturi la viata mea... 

• Like 1
  • Oras:baia mare
Postat

PALINCA de 52grade. Sau aia de la negresti oas 62grade!! The best obligatoriu de prune. Dar si de pere e buna numai tre bauta cu limita aia de pere.

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Un taran connaisseur :hihat

Bien tout ca... mmm.

• Minus 1
Postat

??? ... spune cu vorbele tale, in romaneste  :slap2

Postat

PALINCA de 52grade. Sau aia de la negresti oas 62grade!! The best obligatoriu de prune. Dar si de pere e buna numai tre bauta cu limita aia de pere.

de ce tre bauta cu limita cea de pere?

ca mie imi place mai mult de pere...da' n-am stiut ca tre cu limita :)

Postat

ca mie imi place mai mult de pere...da' n-am stiut ca tre cu limita :)

Trebuie cumpatata pt ca ai o mahmureala ziua urmatoare de nici de pamela anderson nai chef.
Postat

shersofer

Maistru Curvar

• m.jpg
  • Maistru Curvar
  • star11.gif
  • 48 Postari:
  • Inscris la:

18 February 2013

• Reputatie: 6

Postat Astazi, 16:47

mosu44, on 17 Feb 2015 - 09:28, said:snapback.png

ca mie imi place mai mult de pere...da' n-am stiut ca tre cu limita  :)

Trebuie cumpatata pt ca ai o mahmureala ziua urmatoare de nici de pamela anderson nai chef. 

aha, intaleg :)

eu n-am ajuns in starea aia, de mahmureala...is incepator, se pare :)

pe bune, eu nu am avut niciodata starea aia, de mahmureala...am un "ceva" in mine care-mi da un click/declic si nu mai pot sa trec peste un anumit nivel.

asa ca nu am fost niciodata mahmur (cred...);

si nici nu vreau sa stiu cum e  :)

ii cred pe toti ceilalti ca e nashpa :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...