Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

In urma recenziilor pozitive,m-am decis sa incerc si eu sa vad care este treaba...

Cu riscul sa fiu huiduit...vreau sa zic ca experienta mea a fost putin diferita fata de ceea ce se povesteste aici...:)

Am si eu o parte din vina sa zicem...nu am putut sa beneficiez complet de servicii datorita faptului ca tocmai fusesem la un masaj inainte si nu am mai putut finaliza :)

Deci..

Aspect:7(Aici este cea mai mare diferenta fata de recenzile de pana acum...pozele o avantajeaza,la fatza stam cam slab,iar sani nu are deloc...nu zic ca sunt mici,zic deloc :) plus ca este destul de mica de statura pt mine)

Aspect general:pe langa faptul ca nu ma atrage deloc cum am zis mai devreme,este de etnie 100%,ceea ce pe unii s-ar putea sa ii deranjeze.Eu in principiu nu am o problema cu asta,daca fata incearca sa se comporte normal...dar in acest caz iti dai seama de la o posta...un vocabular vulgar cum de mult timp nu am mai vazut :)

GFE: 7 FK nu am incercat ca nu a fost cazul,in general caut.In rest,in ciuda vocabularului,a fost destul de comunicativa,dar se poate mult mai bine.

Normal: 5 Aici poate fi influentat de prestatia mea,dar ideea de baza este ca mi-a facut un oral de ziceai ca mai are putin si o inghitea,iar la normal a fost on top,si aici la fel,parca era un concurs de sarit pe trambulina.Nici un pic de senzualitate,nimic.S-a urcat deasupra dreapta si a inceput sa bage viteza.

Cu riscul ca evaluarea nu este foarte corecta si din cauza mea,si cu riscul ca imi voi lua bataie de la colegii cu recenzii ceva mai pozitive,per total din punctul meu de vedere nu este de revenit. :)

• Like 9
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Samara saptamana trecuta, chiar mi-a placut mult de ea, e draguta si frumusica, iar la corp este superba. Corectez colegul de mai sus, sani are dar sunt foarte mici, dar nu poti spune ca sunt inexistenti pt ca nu este adevarat.

Nu relatez toata intalnirea pentru ca nu am timp, dar ca note:

Aparenta 8

GFE 10

Oral 10

Normal 10

Locatie 9

Mare pacat ca nu face anal, cu asa funduletul, chiar e pacat de el, dar cine stie, poate se va lasa tentata candva :)

De revenit? CLAR!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Impins cumva de recenziile pozitive si de hormonii care efectiv au luat-o razna (din cauza fustitelor din ce in ce mai scurte de pe strazi :snap) am purces si eu la Samara acum 2 zile .

Arata exact ca in poze , adica foarte bine ! Este miniona si are sanii mici , dar cu sfarcuri foarte bune de alintat .

Locatia o stiti deja  : vis-a-vis de Mall Vitan , intr-un apartament cu 2 camere pe care il imparte cu o colega ( blonda , tot miniona , Maya parca ).

Ostilitatile s-au desfasurat in sufragerie , care intruneste toate conditiile necesare unui futai bun : pat mare , aer conditionat , intimidate .

Baia ok , cu mai multe tipuri de gel de dus , prosop curat si uscat .

Am optat pentru 2 finalizari , platind 250 ron de la inceput (desi nu mi-a cerut nimeni banii inainte).

Samara este foarte lipicioasa si stie sa se bage sub pielea ta , drept pt care ii acord nota 10 pt GFE .

FK din abundenta , nici cu sotia nu m-am mai sarutat asa pasional de ceva timp :hug1

Prima finalizare a fost dupa un oral bine executat , cu acordarea atentiei cuvenite si outelor (ca sa nu se plictiseasca).

Dupa al doilea dus si o discutie cu fetele in bucatarie , am trecut la nr 2 . Din pacate nu m-a mai ajutat asta micu' care nu a vrut sub nici o forma sa se mai scoale , chiar daca Samara s-a straduit din rasputeri . Deh , la 39 ani nu mai e ca la 20 :blushing2

Imi pare rau ca nu am reusit sa o si fut , desi mi-ar fi placut . Sigur pe la spate as fi avut o priveliste minunata cu fundul perfect al Samarei .

Dar promit solemn sa imi iau revansa , data viitoare !

Cam atat despre Samara , daca mai aveti intrebari ... va raspund cu placere .

Si nu uitati : fiti gentlemani , chiar si la curve !

• Like 1
Link spre comentariu

Daca este asa , atunci rog adminii sa treaca in regulament dupa cate zile poate un user nou sa faca recenzii .

Din experienta mea (si nu este deloc mica , avand in vedere ca merg la curve de vreo 10 ani ...) cu unele fete faci click iar cu unele nu (oricat de bune ar fi ele si oricate recenzii positive ar avea ). Ar trebui sa stii si tu asta , mai ales ca esti un "serious contributor" .

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Daca este asa , atunci rog adminii sa treaca in regulament dupa cate zile poate un user nou sa faca recenzii .

Din experienta mea (si nu este deloc mica , avand in vedere ca merg la curve de vreo 10 ani ...) cu unele fete faci click iar cu unele nu (oricat de bune ar fi ele si oricate recenzii positive ar avea ). Ar trebui sa stii si tu asta , mai ales ca esti un "serious contributor" .

Userii noi ar trebui să înțeleagă că încrederea se câștigă în timp, după doar cîteva zile sau câteva postări nu ai cum să fii luat ”serios” în seamă.

Dar ca să revin în topic, am postat pe pagina colegei ei o recenzie, și am menționat acolo că am petrecut ceva timp decent cu această ”brunetă” (care e oarecum șatenă de fapt).

Așa că kristi-mulți-de-2 stai liniștit că și unul mai vechi zice că nu arată deloc rău fata. E micuță, finuță și fără balcoane mari, dar altfel e foarte appealing. Și nici la față nu e boccie.

Link spre comentariu
Vizitator samara.esc
Reputație: 0

Nu am balcoanele mari piticu ...dar sa stii ca eu ma mandresc cu ele ...si cine ma place cu ele mici ma placee si asaa.....

Link spre comentariu

Vizitator samara.esc
Reputație: 0

Buna....sper sa nu te superi ...dar tu nu poti pune si altfel de poze....ca SCUZANE fundul l am vazut in fiecare poza :slap2

Dar ce vrei sa vezi turbulente ia spune tu..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...