Sari la conținut

nominalizari pentru proxenetul anului

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu aici ma propun pe mine :) ca sa nu cumva sa apara George cu duba lui inainte :)  :blushing2  :blushing2  :blushing2

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Timisoara
Postat

o propun pe matura-sexy , proxeneta din Arad

Pe cine a plasat matura sexy ?sa vb cei ce au fost la ea si au primit fete...nu sunt proxeneta am un job si ma fut si eu din cand in cand..asta este adevar pisicule ..urasc proxenetii si mie mila de fetele fara minte...cei ce au fost la mine stiu..in oras ma cunoaste lumea sunt o DAMA ..muncesc si am o familie frumoasa o casa..mare 3 apartamente si 3 masini...muncite nu mostenite sau furate sunt o persoana corecta si cinstita ..defectul meu este k mi place sa ma fut si sa primesc limbi..am doi copii frumosi si cuminti si sunt o femeie cu ,CARACTER FOARTE PUTERNIC.mai un amanunt SUNT EVREICA.nu proxeneta
Postat

AVEM CEVA IN COMUN NOI DOI NE PLACE SALAM.In rest sanatate..cei din Oradea m-au cunoscut si am gresit fața de Lara cand sa futut cu soferul meu si nu a fost platita..eu personal am sa platesc fata..este o promisiune.care o voi respecta in curand..dupa o noapte de betie pe hotel dimineata a trebuit sa plecam..am fost in fuga...aveam pruncii pe o alta camera alaturata Loverica si Papy ia vazut...si eu o nimfomana si o betiva ce sunt am uitat de ei...pe forumul tau eu nu am facut nimic rau...la mine la birou toata lumea face cont pe nimfomane..de la soferi pana la femeia de servici...e normal sa apara IP-UL...numi pasa de lume fac ce vreau eu cu viata mea..sunt nonconformista...nu am barbat..e plecat in lumea celor drepti..asa ca eu imi fac de cap dupa placul inimii...nu-mi pasa de nimeni..pe lumea cealalta cand voi pleca nu voi lua nimic cu mine..asa ca mă fut la greu...futaiurile ma intineresc si ma fac pe zi ce trece mai buna...de pula...traieste viata la maxim... pisicule...e pacat maine poti face un accident si te intorci cu pula in sus..si...te vor uita toti...salutari..pussi

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Motane, nu cunosc matura dar daca e sa te iei dupa întrunirea elementelor constitutive ale infractiunii, ai un candidat serios in Constanta. Are bani, milioane de ... nici el nu stie, masini, relatii, pune bordura pe capul cui îl fute in gura, împarte fete cui vrea el, el taie si spanzura pe acolo. Nu este greu de identificat, scrie cearcefuri de începe sa îmi placă salam (ih),se da destept, vezi ca daca vrea sa iti cumpere forumul, verifica-i bonitatea.cine oare?

• Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Si uite asa ai deschis  cutia Pandorei  :)

Si daca te gandesti putin prin extrapolare proxenetul anului nu poate fi decat ...... :)

Sper ca ai simtul umorului :)

• Like 3
  • Minus 9
  • Oras:Oradea-Mititica
Postat

De cand ai fugit la bozgori nu iti mai plac pestanii bucuresteni. :refoz

• Oras:cluj-napoca
Postat

Oradea e in Romania, parca.

nea picoane asta nu stie pe ce lume traieste!

:)

Postat

nea picoane asta nu stie pe ce lume traieste!

'ai de pula ta de sclav. =)))) Tu stii de cine vorbesti ma, parlitule? Iti aduc ciobul sa te mai tunzi?

Postat

'ai de pula ta de sclav. =)))) Tu stii de cine vorbesti ma, parlitule? Iti aduc ciobul sa te mai tunzi?

pthiu pe tine!

lumineaza-ti fata sa vad cine esti,ca nu te vad ca este intuneric!

da ce faci cu ciobul iti tai venele?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

pthiu pe tine!

lumineaza-ti fata sa vad cine esti,ca nu te vad ca este intuneric!

da ce faci cu ciobul iti tai venele?

Scoate capul din curul meu, ca e soare afara. =))))

Postat

inchide ca te sun eu pă fix!

Hai sa mi-o sugi in somn! Esti prea mic. Stai cuminte acolo, ca nu te deranjeaza nimeni. ;)

Iti aduc suzeta?

Postat

Hai sa mi-o sugi in somn! Esti prea mic. Stai cuminte acolo, ca nu te deranjeaza nimeni. ;)

Iti aduc suzeta?

sa ti-o suga sti cine?

ala cu coasa sa te traga dupa el mortule!

Postat

sa ti-o suga sti cine?

ala cu coasa sa te traga dupa el mortule!

Ti-o trage tie mereu la intrare. Hai! Vise umede cu pula mea in gura. =)))

Postat

Ti-o trage tie mereu la intrare. Hai! Vise umede cu pula mea in gura. =)))

ai vrea sa-l sugi ,fara sa-l uzi?

Postat

Ai ramas fara saliva? Pune niste miere. =))))

nu trebuie ca limba ta este umed fraierica!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Face import de tutun de la hunguri.

http://i61.tinypic.com/2e0jl0y.jpg

Cine?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...