Sari la conținut

nominalizari pentru proxenetul anului

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu nu ma refer la nimeni. Tu la cine te referi?

Postat

Observ o usoara tenta de agresivitate in postarea ta.  Nu ai dat niciun nume. Dar, acuzatia fiind grava, ar trebui sa ai ceva dovezi, cred eu. Daca nu stiai, nu suntem singuri pe lume. 

O seara placuta!

• Like 1
  • Oras:vghhg
  • Oras:vghhg
Postat

hai sa diversificam putin , eu il propun pe Batranul George  .. un proxenet batran, periculos, cu pula noduroasa si limba ascutita   , iar pe deasupra toate fetele lui sunt la top. 

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Colegu, cine pula mea e aghiuță ăsta?

Mosule, chiar e ziua ta?!?! =))) Sa ghicesc, sa ghicesc... e de forma numerala "xx" cu bara deasupra?  :laugh2

Ce sa zic. Sanatosi sa fim, sa nu prindem razboaie si sa futi cat mai multe curve pana la varsta "xxx" barat.  :laugh2  :laugh2 Ca bani ai, iubit esti. =)))

Multz' ani di la Dolores! ;)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

>Mosule, chiar e ziua ta?!?! =))) Sa ghicesc, sa ghicesc... e de forma numerala "xx" cu bara deasupra?  :laugh2

Ce sa zic. Sanatosi sa fim, sa nu prindem razboaie si sa futi cat mai multe curve pana la varsta "xxx" barat.  :laugh2  :laugh2 Ca bani ai, iubit esti. =)))

Multz' ani di la Dolores! ;)

Te faci util cu noaptea'n cap  :laugh2

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

nu stiu cine era!

ca a fost numai.

cred ca Dolores sau cum sa numit odata!

• Oras:p-aci
Postat

nu stiu cine era!

ca a fost numai.

cred ca Dolores sau cum sa numit odata!

S-A numit, analfabetule. :no2

Postat

S-A numit, analfabetule. :no2

sa imi bag pula in castronul tau!!

acum e mai bine?

:)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Tampitule! :)

dece vorbesti asa frumos colegu?

vrei sa imi bag langa castron atunci?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

dece vorbesti asa frumos colegu?

vrei sa imi bag langa castron atunci?

:slap2  Prostalaule, baga-ti mintea in cap mai intai. Poti? :)

Postat

:slap2 Prostalaule, baga-ti mintea in cap mai intai. Poti? :)

dar tu ti-ai bagat?

vezi de treaba ta prima data si apoi mai vedem unde imi bag,in castron sau langa castronul tau!

• Oras:Cluj Napoca
Postat

:)))))).ciurucurel nu are ziua implinita daca nu-i trage cineva pula prin gura. prostu' pulii!:))))))))))). ca e analfabet stie toata suflarea! asta e postacu de ineptii . ciurucurel! scrie fara sa spuna nimic! PROSTU SATULUI! 

Postat

:)))))).ciurucurel nu are ziua implinita daca nu-i trage cineva pula prin gura. prostu' pulii!:))))))))))). ca e analfabet stie toata suflarea! asta e postacu de ineptii . ciurucurel! scrie fara sa spuna nimic! PROSTU SATULUI!

woooow ai aparut si tu mortule?

am crezut ca ai plecat in lume jigodie!

Postat

cand e vorba de dat o muie prostilor revin! :)))))))))). nu te-ai saturat ma ciurucurel de cata muie iti iei?:)))))))))). NEFERICITULE! ai ajuns de batjocura site-ului:))))))))))). ti-ai mai permis vreo laba de 70 lei? pari cam iritat:))))))))). 

Postat

cand e vorba de dat o muie prostilor revin! :)))))))))). nu te-ai saturat ma ciurucurel de cata muie iti iei?:)))))))))). NEFERICITULE! ai ajuns de batjocura site-ului:))))))))))). ti-ai mai permis vreo laba de 70 lei? pari cam iritat:))))))))).

iritat esti tu fraiere de cand mi-am bagat pula in castronul tau si s-a spart,si acum nu ai din ce manca.

dar lasa ca iti da taticul direct de la sursa laptic daca esti cuminte!!

Postat

wow!doua fraze de copil de gradinita. ma uimesti. folosesti si cratima. du-te-n plm mea ma ciurucurel ca esti chiar monument de prostie. sincer nu cred ca exista cineva mai prost ca tine pe site-ul asta:)))))))))))))))))). hai fa-te tu cuminte si in timp ce iei muie la greu pe aici mai baga-ne o recenzie cu o laba de care ai beneficiat tu si pentru care ai platit:))))))))))))))). cand pisicul va crea categoria prostu site-ului tu ai mare avantaj. esti castigatorul detasat. fara concurenta:)))))))))))))).

iritat esti tu fraiere de cand mi-am bagat pula in castronul tau si s-a spart,si acum nu ai din ce manca.
dar lasa ca iti da taticul direct de la sursa laptic daca esti cuminte!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...