picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2015 Eu nu ma refer la nimeni. Tu la cine te referi?
aghiuÅ£ă86 Reputație: 2 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Oradea-Mititica Oras:Oradea-Mititica Postat Februarie 24, 2015 Eu nu ma refer la nimeni. Tu la cine te referi?Pe cine am citat initial? Te citasem pe tine?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2015 Observ o usoara tenta de agresivitate in postarea ta. Nu ai dat niciun nume. Dar, acuzatia fiind grava, ar trebui sa ai ceva dovezi, cred eu. Daca nu stiai, nu suntem singuri pe lume. O seara placuta! 1
aghiuÅ£ă86 Reputație: 2 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Oradea-Mititica Oras:Oradea-Mititica Postat Februarie 24, 2015
aghiuÅ£ă86 Reputație: 2 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Oradea-Mititica Oras:Oradea-Mititica Postat Februarie 24, 2015 da seara P.S.: Stie pisdicuts la ce ma refer.
sexwithme Reputație: 912 Postat Februarie 25, 2015 Oras:vghhg Oras:vghhg Postat Februarie 25, 2015 hai sa diversificam putin , eu il propun pe Batranul George .. un proxenet batran, periculos, cu pula noduroasa si limba ascutita , iar pe deasupra toate fetele lui sunt la top.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 ai vrea sa-l sugi ,fara sa-l uzi? Colegu, cine pula mea e aghiuță ăsta?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 25, 2015 Colegu, cine pula mea e aghiuță ăsta?Mosule, chiar e ziua ta?!?! ) Sa ghicesc, sa ghicesc... e de forma numerala "xx" cu bara deasupra? Ce sa zic. Sanatosi sa fim, sa nu prindem razboaie si sa futi cat mai multe curve pana la varsta "xxx" barat. Ca bani ai, iubit esti. ) Multz' ani di la Dolores! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2015 Postat Februarie 25, 2015 Colegu, cine pula mea e aghiuță ăsta?>Mosule, chiar e ziua ta?!?! ) Sa ghicesc, sa ghicesc... e de forma numerala "xx" cu bara deasupra? Ce sa zic. Sanatosi sa fim, sa nu prindem razboaie si sa futi cat mai multe curve pana la varsta "xxx" barat. Ca bani ai, iubit esti. ) Multz' ani di la Dolores! Te faci util cu noaptea'n cap 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 25, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 25, 2015 Te faci util cu noaptea'n cap </blockquote> Sunt dat dreaq, doar mă știi 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 Colegu, cine pula mea e aghiuță ăsta?nu stiu cine era!ca a fost numai.cred ca Dolores sau cum sa numit odata!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 nu stiu cine era!ca a fost numai.cred ca Dolores sau cum sa numit odata! El e. Dar a plecat puțin
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 El e. Dar a plecat puțin apoi ce povesti avea,era de asteptat!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 apoi ce povesti avea,era de asteptat!
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 25, 2015 nu stiu cine era!ca a fost numai.cred ca Dolores sau cum sa numit odata!S-A numit, analfabetule.
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 S-A numit, analfabetule. sa imi bag pula in castronul tau!!acum e mai bine? 1 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 25, 2015 sa imi bag pula in castronul tau!!acum e mai bine? Tampitule!
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 Tampitule! dece vorbesti asa frumos colegu?vrei sa imi bag langa castron atunci? 1 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 25, 2015 dece vorbesti asa frumos colegu?vrei sa imi bag langa castron atunci? Prostalaule, baga-ti mintea in cap mai intai. Poti?
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 Prostalaule, baga-ti mintea in cap mai intai. Poti? dar tu ti-ai bagat? vezi de treaba ta prima data si apoi mai vedem unde imi bag,in castron sau langa castronul tau!
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 ))))).ciurucurel nu are ziua implinita daca nu-i trage cineva pula prin gura. prostu' pulii!)))))))))). ca e analfabet stie toata suflarea! asta e postacu de ineptii . ciurucurel! scrie fara sa spuna nimic! PROSTU SATULUI!
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 ))))).ciurucurel nu are ziua implinita daca nu-i trage cineva pula prin gura. prostu' pulii!)))))))))). ca e analfabet stie toata suflarea! asta e postacu de ineptii . ciurucurel! scrie fara sa spuna nimic! PROSTU SATULUI! woooow ai aparut si tu mortule?am crezut ca ai plecat in lume jigodie!
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 cand e vorba de dat o muie prostilor revin! ))))))))). nu te-ai saturat ma ciurucurel de cata muie iti iei?))))))))). NEFERICITULE! ai ajuns de batjocura site-ului:))))))))))). ti-ai mai permis vreo laba de 70 lei? pari cam iritat:))))))))).
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 25, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 25, 2015 cand e vorba de dat o muie prostilor revin! ))))))))). nu te-ai saturat ma ciurucurel de cata muie iti iei?))))))))). NEFERICITULE! ai ajuns de batjocura site-ului:))))))))))). ti-ai mai permis vreo laba de 70 lei? pari cam iritat:))))))))).iritat esti tu fraiere de cand mi-am bagat pula in castronul tau si s-a spart,si acum nu ai din ce manca.dar lasa ca iti da taticul direct de la sursa laptic daca esti cuminte!!
MAXIMUS75 Reputație: 388 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 25, 2015 wow!doua fraze de copil de gradinita. ma uimesti. folosesti si cratima. du-te-n plm mea ma ciurucurel ca esti chiar monument de prostie. sincer nu cred ca exista cineva mai prost ca tine pe site-ul asta:)))))))))))))))))). hai fa-te tu cuminte si in timp ce iei muie la greu pe aici mai baga-ne o recenzie cu o laba de care ai beneficiat tu si pentru care ai platit:))))))))))))))). cand pisicul va crea categoria prostu site-ului tu ai mare avantaj. esti castigatorul detasat. fara concurenta:)))))))))))))).iritat esti tu fraiere de cand mi-am bagat pula in castronul tau si s-a spart,si acum nu ai din ce manca.dar lasa ca iti da taticul direct de la sursa laptic daca esti cuminte!!
Postări Recomandate