Sari la conținut

nominalizari pentru proxenetul anului

Postări Recomandate

• Oras:p-aci
Postat

:)))))))))))))))))))))))))))))).prostu pulii. aia cu serviciu e antologica prostane.rad si gastele de tine! si arata cat te duce capu pe tine. analfabetule! pana una alta se stie ca futi in cel mai fericit caz o laba de 70 lei milogule. e maxim ce iti permiti. :)))))))))

"Aia cu serviciu", vreau si eu, vreau si eu!!! =)) Recunosc, nu am timp de toate ineptiile dobitocului. Astept linkul.

Postat

Cred ca nu din intamplare l-ai omis pe cel de-al treilea...._ddpof_  :laugh2

Te-ai sters de sperma cum ti-am zis? :)

• Oras:cluj-napoca
Postat

Te-ai sters de sperma cum ti-am zis? :)

vezi ca ai vaselina la gaoaza dobitocule!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

vezi ca ai vaselina la gaoaza dobitocule!

ciucure, ce ai facut, m-ai scos de la ignore sa debitezi alta replica homosexuala? =))

Postat

Urât vorbiți, în plm :)

eu am zis ca vorbeste urat asta,dar frumos nu stie vorbi!

• Oras:B
Postat

Cred ca nu din intamplare l-ai omis pe cel de-al treilea...._ddpof_  :laugh2 

'Iotel si pe asta. De unde ai răsărit mah?

Postat

Ba iti spun cu toata sinceritatea. Le faci un defavor colegilor/oamenilor din Cluj. :no2 Clujul este unul dintre cele mai reprezentative orase ale culturii romanesti si tu esti bocna-n cap. Retrage-te in pula mea intr-un coltisor. Al doilea prost al forumului (tu esti primul), advanced, cel putin stim ca este nebun (nu glumim nici aici), are circumstante atenuante. :) dar tu esti de rasul curcilor. Rareste-ti afisarile p-aci ca esti dezgustator.

Mah boule, tu esti in capu'la lista idiotule!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

:pepsi oare pe cine nominalizez eu...cin sa fie,cin sa fie.... :laugh2  :laugh2

Dă-l in gât p'ăla care te impresariază.

Postat

'Iotel si pe asta. De unde ai răsărit mah?

Vezi ca ala tine cu tine. =)) Eu ti-am zis sa lasi pretentiile cu diacriticile... :no2 analule!

Asa se scrie? Futu-te-n gat de analfabet nebun.

• Oras:Constanta
Postat

Mai bembeleule, nu-i asa ca te macina gandul ca nu ai fost primul, ci au fost multi, foarte multi inaintea ta? Nu-i asa ca nu poti dormi noaptea datorita acestei frustrari care te bantuie? Nu-i asa ca datorita acestui fapt, bazai pe acest forum ca musca in curul calului, defulandu-ti frustrarea, zbierand, urland, exteriorizand ceea ce ai adunat in subconstient, poate poate vei reusi sa te eliberezi de angoase? Nu-i asa ca nici tu nu stii ce-i cu tine, bembeleule de bembeleu ce esti (adica _ddpof_ de _ddpof_ ce esti)?!

• Like 2
Postat

Mai bembeleule, nu-i asa ca te macina gandul ca nu ai fost primul, ci au fost multi, foarte multi inaintea ta? Nu-i asa ca nu poti dormi noaptea datorita acestei frustrari care te bantuie? Nu-i asa ca datorita acestui fapt, bazai pe acest forum ca musca in curul calului, defulandu-ti frustrarea, zbierand, urland, exteriorizand ceea ce ai adunat in subconstient, poate poate vei reusi sa te eliberezi de angoase? Nu-i asa ca nici tu nu stii ce-i cu tine, bembeleule de bembeleu ce esti (adica _ddpof_ de _ddpof_ ce esti)?!

http://i.qkme.me/35saex.jpg

Postat

http://i.qkme.me/35saex.jpg

Frumos selfie! Si ma refer la buzele alea senzuale ale tale! Priceput-ai ce am vrut sa spun?

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu, in mod sigur nu a priceput!  Spune-i de o maniera mai frusta.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Vezi ca ala tine cu tine. =)) Eu ti-am zis sa lasi pretentiile cu diacriticile... :no2 analule!Asa se scrie? Futu-te-n gat de analfabet nebun.

Bah tu esti chiar idiot muistule. Marsh bag si pupa-l in cur pe stăpânul tau din Constanta.

Postat

Frumos selfie! Si ma refer la buzele alea senzuale ale tale! Priceput-ai ce am vrut sa spun?

Are o mina cam speriata la cate puli in gura isi ia.

Postat

Nu, in mod sigur nu a priceput!  Spune-i de o maniera mai frusta.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:slap2 Mos-penibil. Simt ca fac un pleonasm cand asociez cele doua cuvinte aici, pe forum.

Postat

Bah tu esti chiar idiot muistule. Marsh bag si pupa-l in cur pe stăpânul tau din Constanta.

Are o mina cam speriata la cate puli in gura isi ia.

...Mor de ras cu papagalii astia. :laugh2

Postat

...Mor de ras cu papagalii astia. :laugh2

La cat de idiot esti, este singura replica pe care o puteai debita! Sluga esti bah, nu ai pic de demnitate.

• Like 1
  • Minus 2

Postat

La cat de idiot esti, este singura replica pe care o puteai debita! Sluga esti bah, nu ai pic de demnitate.

:)

:clapp

:clapp

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...