Sari la conținut

Doneaza pentru Daria

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Daria are o şansă la viaţă! S-au strâns aproape 40.000 de euro până acum Campania umanitară ''Alături de Daria'' continuă! La doar 10 ani, Daria suferă de o forma agresiva de cancer. O puteţi ajuta dacă trimiteţi bani în contul fundaţiei Man sau dacă sunaţi sau trimiteţi SMS la numarul 8870 (donaţie 10 lei) , disponibil doar în reţeaua Digi sau SMS la numărul 8828 cu textul "Daria" în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone (donaţie 2 euro). Oricine poate ajuta cu mai multe sms-uri sau apeluri.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/S-au+strans+40+000+de+euro+pana+acum

Haideti ca nu e greu. : :)

post-37055-0-81953700-1425244830_thumb.png

• Like 5
Vizitator denyarad
Reputație: 0
Postat
:)

post-117987-0-72736900-1425245566_thumb.png

• Like 6
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Donam, dar nu ne laudam. Actele de caritate se fac in general in tacere. 

• Like 8
  • Minus 4
  • Oras:-----------
Postat

Daria are o şansă la viaţă! S-au strâns aproape 40.000 de euro până acum Campania umanitară ''Alături de Daria'' continuă! La doar 10 ani, Daria suferă de o forma agresiva de cancer. 

păi margarina e f nocivă, să-i fie de învățătură de minte, e doar la o moleculă diferență de plastic, mama lui de Mincinovski, câte suflete a nenorocit ......

• Oras:Bucuresti
Postat

păi margarina e f nocivă, să-i fie de învățătură de minte, e doar la o moleculă diferență de plastic, mama lui de Mincinovski, câte suflete a nenorocit ......

Băi bulangiule, fata aia nevinovată este grav bolnavă și tu  o iei la mișto?

Ieși dracu de aici și nu mai infecta și topicul ăsta cu schizofrenia ta de mutant oligofren!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Donam, dar nu ne laudam. Actele de caritate se fac in general in tacere. 

Stiu ca donati, dar am vrut sa speculez puterea exemplului. :)

• Like 2
Postat

Inginere, intreci masura! Mai du-te in pula mea de nesimtit!  Chiar nu ai limita?  Nu ti-e rusine sa-ti bati joc de un asa subiect, de asa o drama? 

Pisicuts, baneaza-l frate o data pe nemernicul asta! Renunta si tu o data la trafic, ca n-o fi foc! Macar, poti demonstra ca nu ai inima de piatra.

Multumesc anticipat!

• Like 11
  • Minus 4
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Inginere, intreci masura! Mai du-te in pula mea de nesimtit! Chiar nu ai limita? Nu ti-e rusine sa-ti bati joc de un asa subiect, de asa o drama?

Pisicuts, baneaza-l frate o data pe nemernicul asta! Renunta si tu o data la trafic, ca n-o fi foc! Macar, poti demonstra ca nu ai inima de piatra.

Multumesc anticipat!

:clapp

:clapp

Postat

Inginere, intreci masura! Mai du-te in pula mea de nesimtit! Chiar nu ai limita? Nu ti-e rusine sa-ti bati joc de un asa subiect, de asa o drama?

Multumesc anticipat!

Chapeau!

Postat

Băi bulangiule

donează tu ca tu esti peste, si curvele, nu io, io v-am donat vouă, așa nesimțire....

unde ați fost cu banii? in Dubai?  :laugh2

Postat

Du-te ma unde a intarcat mutu' iapa si lasa-ne, nesimtitule!

Postat

Du-te ma unde a intarcat mutu' iapa si lasa-ne, nesimtitule!

Du-te! Nu-i moșia lu tactu...

repet, este penibil sa plaseze cheta una care face un salar minin pe economie intr-o zi, altora, asa ca eu cred ca esti nebun si voi, ca sunteti multi, ii innebunti si pe altii, ca ciuma bubonica

io unu daca as face vreun cancer incurabil (afara de prezenta unora prin preajma) as face cheta pentru morfina si cam atat, dar cum mi-am dat seama recent cam care gen de persoane sunt in cancer prin prezenta .... totul e sa le evit in real life

Postat

Ba, futu-te-n gurita, iar te iei de familii? Tata e mort, boule, cum iti permiti tu ba distrusule sa-l invoci? 

Cheta o face cine vrea, cine simte, cine poate, boule! 

Morfina cred ca iei si acum, drogatu' dracu', dupa cum aberezi ca un dement.

Mai Pisicuts, eu din clipa asta nu voi mai posta nimic pana nu-l banezi pe nesimtitul asta. Deja intrece orice masura!

DECI: PANA NU VA FI BANAT, EU NU VOI MAI POSTA NIMIC!

• Like 11
  • Minus 4
Postat

donează tu ca tu esti peste, si curvele, nu io, io v-am donat vouă, așa nesimțire....

unde ați fost cu banii? in Dubai?  :laugh2

http://i61.tinypic.com/334ubnk.gif

• Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

post-64157-0-79479600-1425567010_thumb.png

• Like 3
Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Stiu ca donati, dar am vrut sa speculez puterea exemplului. :)

Ai mare dreptate. Sa nu uitam galeata cu apa rece in cap.

Postat

de meditat

tratamentul unui bolnav de cancer poate ajunge la zeci de mii de dolari / lună, bani care ajung în mâinile mafioților chimici, nu la bolnav, care real, primeste o otrava care-i prelungeste agonia si-i distruge lent corpul, in 5-10 ani, tot la morfina si moarte ajunge dar in aia 10 ani, pe banii aia, o gramada isi iau Audi Q7 sau si mai si, dar cum sa gandeasca non sentimental cineva intr-o tara ca România, țara retarzilor ipocriți? solutia este eutanasia, ca in Elvetia, Olanda, nu tiruri de bani adunati de la mii de sclavi, bani care imbogatesc enorm o clica de mafioti ai medicinei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...