Sari la conținut

Alecsia noua in Bucuresti 0725868279

Postări Recomandate

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Sper sa nu ne uite niciodata, avand in vedere ca noi, bucurestenii, am facut-o mare vedeta. Vorba aia... de la noi a supt cand era mica.

• Like 1
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Poate acolo are alt GFE ca in buc nu cred ca mai are de ce sa vina

nu are. e la fel.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Faceti voi mishto , da' fata s-a orientat.........acush apare valu' de sirienii la Timisoara.........................

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Faceti voi mishto , da' fata s-a orientat.........acush apare valu' de sirienii la Timisoara.........................

:))

Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

O sa imi fac timp maine sa o vizitez pe domnisoara.Miroase ceva a peste sau ceva de genu ca eu sunt un mare practicant.

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai lucreaza in TM??

Am delegatie sapt. viitoare acolo si....as da si eu la ea.;)

Postat

Să te slobozeşti in gura ei ;)

(fără înghițire)

@lask01 - CIM = cum in mouth = sperma in gura = finalizare orala. YAW - you are wellcome! 

si doar v-a rugat frumos omu'....fara glume proaste... :P =))

• Oras:bucuresti
Postat

Are cineva idee cand se intoarce ? Si daca lucreaza si in weekend ?

Bine ar fi sa nu se mai intoarca , sa ramana acolo prostindu-i pe timisorenii ei , cat despre prestat in weekend , daca in cursul saptamanii (luni-vineri) se poarta in felul ei caracteristic (cu dispret) fata de client , iti dai seama cum e in weekend , considera ca-ti face un favor , ca rupe carne din ea .

Leopardu-le , tu esti vanator iar prada asta-i dificila , fara gust fara miros , mai bine ai vana si tu caprioare adevarate ca e plin pe aici .

Spor .

post-98410-0-55549800-1445842859_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 8
Postat

ce dreqacu suntetz ma asha....lasatz fata sa faca ce vrea dupa ce se intoarce in Bucuresti si isi gaseste o locatie frumoasa, cu locuri de parcare, intr-o zona buna, si isi pune servicii totale la preturi la jumate fara GFE si duble cu tot GFE inclus si presteaza minunat de fiecare data in fiecare zi si ora si minut a saptamanii de pe luna din toata lumea mondiala...

in rest lasatzo sa faca ce vrea =))

• Like 1
  • Minus 3

Postat

ce dreqacu suntetz ma asha....lasatz fata sa faca ce vrea dupa ce se intoarce in Bucuresti si isi gaseste o locatie frumoasa, cu locuri de parcare, intr-o zona buna, si isi pune servicii totale la preturi la jumate fara GFE si duble cu tot GFE inclus si presteaza minunat de fiecare data in fiecare zi si ora si minut a saptamanii de pe luna din toata lumea mondiala...

in rest lasatzo sa faca ce vrea =))

K fraeri e dăstui...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...