Sari la conținut

Bianca TS/TV 0741675098 sau 0757322750

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti/Constanta
Postat

Tu vrei si cazare si ghid turistic si satisfacut noaptea in pat, eventual si dimineata, este? :hmmm Micul dejun sa fie inclus (stiu sa si gatesc daca e ceva :P ) ?

de gătit gătesc eu ca ma pricep nu e problema 😂
  • Oras:Timisoara
Postat

de gătit gătesc eu ca ma pricep nu e problema

Bun... atunci nu pun mana de lucru in bucatarie la nota de plata  :wink2

Postat

Bun... atunci nu pun mana de lucru in bucatarie la nota de plata :wink2

Absolut😉deși poate ma lenevesc și o sa vreau șiasta.Ai același număr da?.
Postat

Absolutdeși poate ma lenevesc și o sa vreau șiasta.Ai același număr da?.

Da, 0741675098

Postat

Nu va recomand ..am fost eu la el. Arata ca un barbat. Cand nu e berberit, are mustata si cioc. Eu sunt epilat la pula, da cand mi a luat o in gura ma uitam pe tavan..am lasat privirea in jos si imi zic: ba cand mi a crescut floci la pula asa mari ca abia i am luat cu briciul. Dar m am linistit cand am scos pula din gura. Era mustata lui/ ei :))))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu va recomand ..am fost eu la el. Arata ca un barbat. Cand nu e berberit, are mustata si cioc. Eu sunt epilat la pula, da cand mi a luat o in gura ma uitam pe tavan..am lasat privirea in jos si imi zic: ba cand mi a crescut floci la pula asa mari ca abia i am luat cu briciul. Dar m am linistit cand am scos pula din gura. Era mustata lui/ ei :))))

Nu vorbi prostii !

te asigur ca e 100% feminina

te pup Bianca

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:OTOPENI .
Postat

Deja ai exagerat cam mult ... ce dracu cauti pe acest tropic ? Cauta papusel pula in alta parte ... iar cu barba / mustata esti prost deci nu mai exagera atat eu te inteleg ca nu gasesti ce suge moca dar nici chiar asa
  • Like 3
  • Minus 5
Postat

Si pe tine te mananca in cur ? Ai fost tu cand i am dat eu muie? Avea ditamai mustata..nu aveam babi de Bic. Am fost acasa si am luat briciul..l am tinut de nas si jap!!..dintr o miscare i am taiat mustata.

Postat

Si pe tine te mananca in cur ? Ai fost tu cand i am dat eu muie? Avea ditamai mustata..nu aveam babi de Bic. Am fost acasa si am luat briciul..l am tinut de nas si jap!!..dintr o miscare i am taiat mustata.

DU-TE DRACU. chiar cred ca esti putin dus ... o cunosc pe Bianca de 2 ani .. ba chiar sa te uimesc nu am vazut nici un fir de par in zona feti .. eu cred ca esti frustrat ca nu te-a lasat sa o sugi moca .. dar iti promit eu daca vi in mall iti dau si la muie te si fut in fata tuturor ca esti un mare idiot .
Postat

Poza cu mine nemachiata facuta in urma cu 5 minute :) Ce pot spune celor care nu au ce vorbi decat ca uneori prefer sa imi tin fata neincarcata de machiaj ca nu am ce ascunde :)

post-147787-0-48584100-1481372570_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Nu mai dati banii aiurea..sunt mai multi, colcaie locul de tractoristi cu peruca si mustata. Te violeaza cu japca daca nu dati banu. Eu aveam briciu la mine, ma gandeam ca daca are mustata io dau jos. Si ma pricep cu briciu..dintr o miscare i am secerat mustata :)))

Postat

Si in loc de tite are 2 bureti mari cu sutien..mai bine mergeti si mancati si beti decat sa aruncati banii aiurea..sau sfatul meu mergeti la o curva adevarata dati o muie si ganditi cu coaiele descarcate daca se merita sa mergeti la barbati cu peruca.

Postat

Nu mai dati banii aiurea..sunt mai multi, colcaie locul de tractoristi cu peruca si mustata. Te violeaza cu japca daca nu dati banu. Eu aveam briciu la mine, ma gandeam ca daca are mustata io dau jos. Si ma pricep cu briciu..dintr o miscare i am secerat mustata :)))

ma cu prosti ca tine nu imi pierd timpul .. dute tare o zi buna
Postat

Pai dc te ai bagat aiurea? M am luat eu de tine ?? Nici de ea nu m am luat..dar daca comenteaza aiurea ? Intai cica e om bun apoi se ia dupa altii si da cu mucii in fasole. Invata ceva de la mine..daca cineva nu te deranjeaza , stai omule in banca ta !!!!!!

Postat

Draga anonim10001 hai sa iti spun ceva. Una e sa vorbesti limba romana alta e sa o intelegi. Si aici inchei orice discutie cu tine!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Si inca o poza fara filtre cu accent pe zona barbiei ca sa nu mai existe dubii in privinta fetei mele FARA MACHIAJ!!! Fresh, fresh, fresh si cu drag de la Bianca pt admiratori, doritori dar si pentru invidiosi... asa pentru ca pot :P

post-147787-0-15083000-1481374027_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...