Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Mai exact, la Paris, Marseille, Lyon sau la Strasbourg ? Madrid.................
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2015 facebook ai?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 24, 2015 Buna Lavinia . Splendide poze ! Sincer , de mult nu am vazut o sesiune foto atat de reusita ! Pe mine personal m-ai convins cu aceste poze si saptamana viitoare Imi doresc sa stabilim o intalnire . P.S. Cand ne vedem Iti voi spune ce poza mi-a placut cel mai mult . Te pup !
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 24, 2015 Lavi, pe capota masinii in aer liber la padure, o putem face? Faci si outcall neconventional in natura?
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Vai Lavinia ce mi-ai facut, dumnezeule, m-am udat tot cand am vazut acele poze, categoric cele mai reusite poze vazute de mine vreodata, din acest moment scopul vietii mele este sa am o programare la tine, te rog sa nu imi omori speranta vietii, doamne sunt atat de fericit, astrele s-au aliniat pentru mine PS: si cand ne vom vedea iti voi da o acadea hihi sa ne aducem aminte de copilarie impreuna in timpul dintre numere (numerele de la pantofi, ca de alte numere la cate bataturi am in palma dreapta si la cat de penibilo-patetic sunt oricum nu sunt in stare). Altfel, ce sa zic, sa te loveasca succesul PS: pentru cei fara simtul umorului, da am fost al dracului de ironic, obraznic de ironic, deloc subtil, direct pe fata (nu va ganditi la prostii), pentru ca pur si simplu ma ia asa de la stomac cand vad atata laba lacrimogena la unii
apollo13 Reputație: 59 Postat Iulie 5, 2015 Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2015 Speaking english cost 100 lei in extra nowadays ? appolo: hello, what is the price and service for outcall 1h?vipgirl_vipgirl26: 80 euroappolo: in lei ?vipgirl_vipgirl26: 350appolo: k not interested.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 5, 2015 Houston, we have a problem!
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2015 Picoane, eu am impresia ca tu vrei s-o chemi l-a tine
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2015 Postat Iulie 5, 2015 Picoane, eu am impresia ca tu vrei s-o chemi l-a tine S-AU la padure?! 1
johnnybravul Reputație: 78 Postat Iulie 5, 2015 Oras:cartoons Oras:cartoons Postat Iulie 5, 2015 Fratilor, am primit un mare jet de la domnita...Sunat... raspuns un "alo, da" si dupa care.... nu mai este valabil... Succes mai departe!te-o fi citit după accent
apollo13 Reputație: 59 Postat Iulie 6, 2015 Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Telefon: +33012345678 Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2015 Houston, we have a problem! Houston, we've had a problem. Is the real quote
lavinia nora Reputație: 81 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 te simti singur ??? Atunci suna-ma si in maxim 30 de minute pot ajunge la tine sau la hotel fara a cere bani de taxi cu siguranta nu vei regreta
no_body Reputație: 6681 Postat August 13, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat August 13, 2015 te simti singur ??? Atunci suna-ma si in maxim 30 de minute pot ajunge la tine sau la hotel fara a cere bani de taxi Vii cu metroul?
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 Buna Lavinia . Splendide poze ! Sincer , de mult nu am vazut o sesiune foto atat de reusita ! Pe mine personal m-ai convins cu aceste poze si saptamana viitoare Imi doresc sa stabilim o intalnire . P.S. Cand ne vedem Iti voi spune ce poza mi-a placut cel mai mult . Te pup ! P.P.S. Drept în cur o s-o doară despre ce crezi tu despre pozele ei.Eeeeeeeee.... dar dacă te simţi şi tu s-o cadoriseşti cu 1 bulion sau 2 peste mercurialul afişat... cine ştie? Poate kiar o sa-ti ms frumos pt review... pupiki multi pt u esti un super dulce si un weekend superb ca tn, asa pedant si cu bunul simt kum esti u un adevarat gentlemen... :rax2 2 2
Membru Premium il pupparo Reputație: 22540 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 18, 2015 Decat sa tot comentezi tot felul de chestii pe diverse topice , mai bine ai fute ceva si ai recenza ceva , orice . Asa sa ne dam doar cu parerea fara sa futem nimic , nu contribuim cu nimic util la bunul mers al forumului . Pe bune acuma ...
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 13, 2016 Buna! Sunt Lavinia, o blonda de 25 de ani, sexy, comunicativa,prietenoasa si dulce. Sunt disponibila pentru barbatii educati si generosi trecuti de 30 ani, atat la locatia ta cat si la hotel. Intalnirea se stabileste telefonic...(004) 0762 858 715Outcall serviceNon-Stop
moshulicu Reputație: 23 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Bucuresti, Galati Oras:Bucuresti, Galati Postat Aprilie 26, 2017 Buna, Lavinia! Mai activezi? Vad ca nu ai mai intrat de mult aici. Sunt in Buc si as vrea sa iau legatura cu tine. Mi-ai purtat noroc atunci
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum