picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Mare și-e grădina Doamne și mare disperarea! 1 21 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Tu stii vorba aia? "Nu poti sa te caci in gustul omului". Daca ai ceva mai bun astept variante.Vrei sa o iei de nevasta?😊 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Nu frate.... in nici un caz.Vreau sa o vizitez. Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Cei care ati fost la ea dupa iunie cand am fost eu ultima data va zis ceva ca s-ar retrage sau ca ar limita dupa anumite criterii?? Ziceti fratilor si voi cu mai multe detalii nu doar intrebati pe aici daca mai stie lumea de ea si fugiti cum face marque sau bonanza. Si altii sunt in situtia voastra... Daca punem fiecare informatii cap la cap poate o gasim pe duduie... Daca mai lucreaza... Ar trebui sa lucreze daca i se tot vede masina in locatie nu e logic?? Nu intreb de nebun... Si eu am avut un numar mare de experiente bune cu ea... Am si recomandat-o candva prin recenzie printre primele... Ca vad ca nu prea are lumea incredere in mine chiar fac cinste la disparuta. Mai multe detalii la [email protected] Nu e adresa la shtou! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Daca punem fiecare informatii cap la cap poate o gasim pe duduie... Daca mai lucreaza... Ar trebui sa lucreze daca i se tot vede masina in locatie nu e logic?? Nu intreb de nebun... Ei nu! 4 6 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Ei nu! Te-a silit, este? 1 22 Link spre comentariu
piticu2016 Reputație: 222 Postat Ianuarie 25, 2017 Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Cei care ati fost la ea dupa iunie cand am fost eu ultima data va zis ceva ca s-ar retrage sau ca ar limita dupa anumite criterii?? Ziceti fratilor si voi cu mai multe detalii nu doar intrebati pe aici daca mai stie lumea de ea si fugiti cum face marque sau bonanza. Si altii sunt in situtia voastra... Daca punem fiecare informatii cap la cap poate o gasim pe duduie... Daca mai lucreaza... Ar trebui sa lucreze daca i se tot vede masina in locatie nu e logic?? Nu intreb de nebun... Si eu am avut un numar mare de experiente bune cu ea... Am si recomandat-o candva prin recenzie printre primele... Ca vad ca nu prea are lumea incredere in mine chiar fac cinste la disparuta. Mai multe detalii la [email protected] Nu e adresa la shtou! Uite aici o gasesti pe Alexandra : Șoseaua Berceni numarul 10 Succes! 1 1 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Nr 9 . Nu prea stii bucurestiul glumetule! Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Spermitor, ai mai futut ceva in ultimele luni? 6 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Spermitor, ai mai futut ceva in ultimele luni?Da. De ce intrebi? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Da. De ce intrebi?Regula nr 2 ptr circuit inchis...insistentii nu sunt primiti. 6 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Mai aveti multe reguli in circuitul asta? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Regula nr 2 ptr circuit inchis...insistentii nu sunt primiti.Regula 3 este aia în care le spui clienților vechi, pe care nu vrei să-i mai primești, că te-ai retras definitv... că te-ai făcut măicuță sau vrei să te măriți, să-ți faci familie, gen cum ne-a zis nouă? Iar la Regula 4 știu, din experiențele trecute, că proştii sunt excluși, indiferent de câți bani au. Unele omit această regulă fundamentală din principiul "Cine se aseamănă, se adună." ? 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Eu i-am mai vazut masina pe la timpuri noi...avea un ford fiesta cu nr de GL....dar femeia nu cred ca mai presteazala urmatoarea locatie din toamna, de la hotel Rin Vitan, nu te-a primit? sau nu ai ajuns la etapa cand si-a dat numarul "personal" si te-a exclus si pe tine pana atunci? Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2017 Buna Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2017 poze noi? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 18, 2017 'ai de poola mea! Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2017 nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele anele Fanele nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele Link spre comentariu
beruft Reputație: 110 Postat Martie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2017 ce topic nebunesc...@spermitor, nu te sinucide. in mare, cam toate tipele au acelasi lucru de oferit (vorbim la situatia in care arata bine). diferenta se face la nivel cerebral. adica innebunesti ca futi o tipa care arata traznet + l-a citit pe heidegger. in original. nu e cazul cu alexandra-nu-stiu-cum, si ma indoiesc sincer ca la nivelul tau de exprimare verbala ai fi putut sa-ti dai seama ca ejaculezi pe fata marthei gellhorn (aia a fost amanta lui hemingway. sau sotia, nu mai stiu). Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 18, 2017 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Martie 18, 2017 nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele anele Fanele nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele nele Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele e Fanele Fanele Fanele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele anele Fanele Constantine, Constantineeee!!! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2017 Regula nr 2 ptr circuit inchis...insistentii nu sunt primiti.Niciodata nu sunt primiti ,pe langa faptul ca nici nu vor primi informatii de la cei de pe lista 20 24 Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat Iulie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2017 Băieți. .... ceva vesti? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Să-i confirme cineva spermitoarei că Stoica e carne de "tun" la arăbeți. Link spre comentariu
spermitor Reputație: 38 Postat August 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2017 N-are cum. Este prea inteligenta sa ajunga la aia carne de tun. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 20, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 20, 2017 E la Dubai, infipta bine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum