mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 25, 2015 Salut !Intr-o seara sapt trecuta cand eram de servici si cu chef de un anal am vazut anuntul doamnei care suna intresant. Apelez cu incredere nr de mai sus raspunde o voce placuta stabilim detalile si pretul adica sex total 50 fin si plec spre locatie doamnei la P-ta Muncii,locatie acesibila stradal dar cu probleme de parcare dar se gasesteIntru in scara bat la use deschide apare verisoara nu a stat pitita dupa use ca altele si mergem in camera de lucruDoamna arata bine parerea mea...cam la 45 de ani 1.60-1.65 m 60 kg draguta la fata pozele sunt ale ei dar este mai ok in realitate sani nr 4 cred cur futabil si pasa frumoasa curata este okAm mers la dus timp in care ea a lasat usa la dormitor deschisa si a stat cu mine ca sa nu existe suspiciuni ca poate fura ceva ceea ce ii dau un plus pt astaActiunea a decurs conform planului stabilit cu fk la greu sarutari pe gat pe piept am inceput sa ii trag limbi in pizda si la curulet foarte curata ....cand m-am saturat eu a inceput ea un oral bun cu mare atentie la oo....dupa ce la trezit bine pe mititelu i-am proptito in fundulet in pozitia caprita unde am pompat ceva vreme si am finalizat fara surprize maroniAcum note:Locatie 8 din cauza locurilor de parcare .....tin sa mentionez ca am primit prosop curat si gel de dusActiunea:Oral: 9 si un plus pt cum mi-a supt coaieleNormal....am sarit pesteAnal: 9.50 a intrat lejer si foarte curataGfe: 9.50 comportament foarte placut ....si mult bun simt !De revenit ....Da....Eu unul o recomand !Pls poate ma ajuta cineva sa pun anuntul si pozele ca dupa telefon nu potSpor la treaba baieti ! 2
playboyvalentin Reputație: 311 Postat Martie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Telefon: [email protected] Oras:giurgiu Postat Martie 25, 2015 http://www.fetelevesele.ro/oc-content/uploads/49/32386.jpghttp://www.fetelevesele.ro/oc-content/uploads/49/32387.jpghttp://www.fetelevesele.ro/oc-content/uploads/72/47106.jpg 3 1
luciandany Reputație: 10 Postat Martie 25, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Martie 25, 2015 Un preț ceva, prietene?
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 25, 2015 Primele doua poze nu-i apartin , sunt ale ei https://nimfomane.com/forum/topic/8459-amalia-outcall-30-ym-amaliaalina1988yahoocom-tel-0755411159/
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2015 Un preț ceva, prietene?Prietene....50 finalizarea
yoda347 Reputație: -2 Postat Mai 29, 2015 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Mai 29, 2015 salut confratilor.....stie cineva ceva de doamna de mai sus? la nr-ul de mai sus raspunde altcineva care e pe la dristor... multumesc anticipat
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 31, 2015 salut confratilor.....stie cineva ceva de doamna de mai sus? la nr-ul de mai sus raspunde altcineva care e pe la dristor... multumesc anticipatNu stiu unde a disparut ca o caut si eu
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iunie 1, 2015 http://www.dauanunt.ro/anunturi/matrimoniale/ea-cauta-partener/Matura-40-528071 Matura 40Sarutari mangaieri te astept la mine sa te rasfat cu un oral dep cu fin, anal hard nep cu fin, normal in cele mai incitante pozitii'fin faciala si alte fantezi.Suna-ma Mihai bravu..0736757307Pret: 50 LLocalitate: Bucureşti » Sectorul 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2015 Te salut cu respect mezozoicule! Nu te lași de pizdă, este?
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iunie 2, 2015 Sa traiesti batrane PICON, te salut si eu cu acelasi respect. Cat despre pizda, ce sa zic, am ramas cu amintirea, dar si cu un mare regret, ca nu am mai apucat sa cunosc si sa ma bucur de o superba doamna de pe acest forum, cu care doar corespondez. Nu dau numele caci nu este frumos pe alt topic, si asa am stricat topicul acestei dameze cu aceasta postare. 2
yka Reputație: 9109 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Sa traiesti batrane PICON, te salut si eu cu acelasi respect. Cat despre pizda, ce sa zic, am ramas cu amintirea, dar si cu un mare regret, ca nu am mai apucat sa cunosc si sa ma bucur de o superba doamna de pe acest forum, cu care doar corespondez. Nu dau numele caci nu este frumos pe alt topic, si asa am stricat topicul acestei dameze cu aceasta postare.Sper mult,sa nu ma inseli.
omida81 Reputație: 65 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2015 Salutare, curios si eu de matura de sus amvizitat duduia de la capatul firului. Programat la nr din titlu si cu anunt AT . Ajung la Dristor 2 intr-o garsoniera intubecata. Dupa balamale o dama bine.amabila undeva la 165-170, saten deschis . A zis ca lumea o confunda cu o colega de la P-ta Muncii unde a mai prestat. Arata bine tipa , aproape slim cu forme, sanii 2-3(nu bucati ) pistrui sexi pe spate. In timp ce a bagat o tigare m-am igienizat la baie , care era cu minim dotata, sapun luchid, un singur prosop si fara para la dus. Ajung la fata si incepe cu OP la cerere , pana se ridica nuvelul. Schimbam 3 poz si final in prez ieftin. S-a suparat ca am scos-o fara sa anunt ca schimb pozitia.Note:Locatia :7Fata :8OP: 6NP: 7 a dat cateva gafaieli dar cand s-a suparat a stat imbufnata. La final a fost abila totusi.Halat: 50 rasi o fin zic eu fara graba , in 20min.Cred ca e cunoscuta de cei mai vechi daca o vad la fata.Parca nu v-as recomanda . Program : 11-21 2
yoda347 Reputație: -2 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Iunie 5, 2015 @dinozauru: multumesc pt intentie, dar nu mai este valabil anuntul ala. la nr din anuntul respectiv raspundea altcineva care nu presteaza aceleasi servicii. mai nou am vazut ca nu mai raspunde deloc.probabil a vazut ca nu are acelasi succes poate stie cineva din membrii mai activi ceva de dameza din topic .... multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum