Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Diana, se pare ca ai sucit mintile barbatilor

de prin 2005

• Oras:outside
Postat

de prin 2005

Sa intelegem ca a fost fata harnica si s-a apucat de mica de... treaba?

Vizitator
Postat

esti invidios ?

Vizitator
Postat

frumoasa , desteapta , harnicuta si cu bun simt

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

de prin 2005

De prin 2007-2008, parcă ... 

• Oras:Bucuresti
Postat

E prea tanara pt. matale.

No_body, ai si tu o curiozitate ce te macina. Dragul meu, o sa-ți trimit in PM copie după certificatul de naștere, plus numărul de la pantof :)

Vizitator
Postat

No_body, ai si tu o curiozitate ce te macina. Dragul meu, o sa-ți trimit in PM copie după certificatul de naștere, plus numărul de la pantof :)

sa ma pui si pe mine in cc

• Like 1
Postat

Sarumana mult de tot!

• Oras:Lost in the wind
Postat

Vreau si eu, da nu certificatu, baga-te tu in pm !

Postat

Vreau si eu, da nu certificatu, baga-te tu in pm !

Cu mare drag,dar am ceva treaba:) Mai arunc si eu câte un ochi din cand in cand :*

• Like 1
  • Minus 2
Postat

In loc de niste recenzii frumoase, dadui de vreo 3, 4 pagini cu discutii despre discutii, ce treaba au unii cum isi cheltuie oamenii timpul si banii, Sigmuld Freud si-a simtit bine si cred ca nici n-ave cum sa se simta astfel cu o fata ca Diana, pe unii insa ii doare tocmai pentru ca sunt slabe sanse sa ajunga s-o viziteze vreodata, iar cand strugurii sunt acrii ...

Cat despre Diana, observ eu ca esti fata dezinvolta si cu vorbele la tine, dar reiau sfatul lui Sigmund, nu-ti mai pune mintea cu toata lumea, cred ca esti noua pe aici, dar dupa ceva vreme vei invata si vei incepe sa-i ignori pe majoritatea, nu merita sa-ti bati capul cu ei si sa-ti strici zen-ul raspunzand ineptiilor lor.

Despre o intalnire lunga, da, sunt adeptul, de fiecare data cand citesc o recenzie in care omul spune c-au povestit de s-au cunoscut, s-au gustat si s-au savutat in preludiu, au mai schimbat si tzaspe pozitii, au facut pauza publicitara si au luat-o apoi de la capat, iar la final, verdictul implacabil,totul intr-o ora .... ma gandesc, ca sigur gresesc undeva, nu fac eu bine ceva .... prefer insa sa fac asa "gresit" cum stiu eu, savurand partenera din toate punctele de vedere ....

• Like 2
Postat

In loc de niste recenzii frumoase, dadui de vreo 3, 4 pagini cu discutii despre discutii, ce treaba au unii cum isi cheltuie oamenii timpul si banii, Sigmuld Freud si-a simtit bine si cred ca nici n-ave cum sa se simta astfel cu o fata ca Diana, pe unii insa ii doare tocmai pentru ca sunt slabe sanse sa ajunga s-o viziteze vreodata, iar cand strugurii sunt acrii ...

Cat despre Diana, observ eu ca esti fata dezinvolta si cu vorbele la tine, dar reiau sfatul lui Sigmund, nu-ti mai pune mintea cu toata lumea, cred ca esti noua pe aici, dar dupa ceva vreme vei invata si vei incepe sa-i ignori pe majoritatea, nu merita sa-ti bati capul cu ei si sa-ti strici zen-ul raspunzand ineptiilor lor.

Despre o intalnire lunga, da, sunt adeptul, de fiecare data cand citesc o recenzie in care omul spune c-au povestit de s-au cunoscut, s-au gustat si s-au savutat in preludiu, au mai schimbat si tzaspe pozitii, au facut pauza publicitara si au luat-o apoi de la capat, iar la final, verdictul implacabil,totul intr-o ora .... ma gandesc, ca sigur gresesc undeva, nu fac eu bine ceva .... prefer insa sa fac asa "gresit" cum stiu eu, savurand partenera din toate punctele de vedere ....

Stie ea cum e treaba, in plus, invata repede. Cat despre sansele de vizitare, depinde cat esti de hotarat, ca daca ti se pune pata faci pe dracu-n cinspe !
  • Like 1
Postat

Tu crezi ca sunt dulcii? :slap2

• Like 1
Postat

Tu crezi ca sunt dulcii? :slap2

Ce-ti mai place, no_body  :laugh2  Am sa scriu si eu numai cu greseli de acum incolo ca sa-ti dau satisfactia de a ma corecta ;)

Postat

Ce-ti mai place, no_body  :laugh2  Am sa scriu si eu numai cu greseli de acum incolo ca sa-ti dau satisfactia de a ma corecta ;)

Asta cu corectatul deja intra la dominare, ideea, valabila si in cazul meu, e sa nu exagerezi si sa ajungi din simpatic, pisalog !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...