irisrafinata Reputație: 8 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Buna , Iris ma numesc ,Am 23 de ani , 1,70, 50 de kg.Ma gasiti zilnic in intervalul 10 - 20 .Serviciile mele sunt : sex oral si normal ,EXCLUS ANAL(nici contracost) , oralul se poate si neprotejat cu finalizare orala, pe sani pe fese in functie de igiena, sex normal NUMAI PROTEJAT in diferite pozitii.Ofer un adevarat rasfat cu masaj de relaxare ,erotic, preludiu pentru a va satisface asa cum doriti.Poze 100% reale.Va astept vizitele.Pupici. 1
irisrafinata Reputație: 8 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 1, 2015 Scuze , am uitat sa trec pretul , 150 ron/ora . Pupici
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 1, 2015 In ce zona locatia? Singura sau ai colega? Pret la finalizare?
sangre Reputație: -988 Postat Aprilie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Aprilie 4, 2015 A fost pacaleala. Am vb eu cu ea si mi-a confirmat.
irisrafinata Reputație: 8 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2015 Buna dimineata,sangre la ce te referi cand spui pacaleala?
laury Reputație: 24071 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 4, 2015 Ca era 01 aprilie...Iris! Inca nu te-a testat nimeni parfum de primavara?
brazzerboy Reputație: 261 Postat Aprilie 29, 2015 Postat Aprilie 29, 2015 Acum cateva zile, in cautare de prospaturi pe forum am dat de profilul acestei gazele. Hmmm suspecta treaba..... 0 recenzii, anuntul postat de ea, din poze pare a fi reala, pe net nu am gasit nimic la cautare dupa nr de telefon sau dupa poze, zic hai sa ma risc. O sun, o voce placuta si ademenitoare ma ia pe nepregatite cu servicile oferite si pretul, mai ca spune hai vino te rog si tragemi-o ca am avut 0 clienti azi. Eu, dupa doua tepe, una din AT si alta cu Ema blondy (scurta descriere aici) in disperare de cauza imi spun ca Harap Alb ca a treia oara e cu noroc, e pe dracu.... Locatia e la curte intr-o casa din zona timpuri noi, putin departe de zona mea uzuala de actiune, gasesc un loc de parcare o sun, spune ca o sa vina sa-mi deschida si intru. Un apartament vechi la etaj intr-o casa saracacioasa, o saltea pe jos in mijlocul camerei, o baie nu prea curata si o personalitate dezamagitoare a domnisoarei. Deci, DONSOARA CARE SE VREA DIVA, E O INTEPATA NESUFERITA care la telefon e de nota 10 iar la fata locului O INGAMFATA PUSA PE FACUT BANI. Tipa arata oarecum bine, cel putin de la buric in jos, are niste craci misto si un fund pofticios. Nu intru bine in camera si imi cere banii, hopaaa, ii dau 100 si ea, pai eu am zis 150 la telefon, dupa cateva replici, isi da seama ca "a gresit si am dreptate". Dupa ma intreaba de dus, ii spun ca am facut acasa ca asa obisnuiesc dar totusi o sa merg la toaleta. Deci asta nu e normala, citez "pai daca ti-ai facut dus de ce vrei sa te mai duci, vrei prosop..., nu ai zis ca te-ai spalat?" Eu: "fata mea ma duc sa ma pis daca esti chiar asa curioasa!" Probabil e prea scumpa apa si nu are prosoape. Foarte intepata si cu nasul pe sus imi arata unde e baia, imi fac nevoia, ies, si astept vreo cateva minute bune in camera pana sa apara, anuntandu-ma cand intram in baie ca vine si ea in cateeva minute. Ea stand intr-o camaruta dupa o draperie cu pestele ei, auzindu-se voce de barbat cand am fost la toaleta. Ii spun pe fata ca e intepata si ca nu asa se atrag clienti si imi spune ca asa e ea si daca nu-mi convine pot pleca(banuiesc ca fara bani care deja i-am dat) asa ca trecem la actiune si imi aminteste care e 15 maxim 20 de minute finalizarea. Se dezbraca o sarut pe sani, TOTAL TURN OFF, UN GUST NASPA IN GURA, AMARUI, SUPER AMARAUI DE NASPALATA INFECTA! Mi se blegeste instant.. Mi-o suge bine cateva minute doar sa se trezeasca si imediat ma intreaba daca pune prezervativul, ii spun ca nu, mai continua dupa care aceasi intrebare, e refuz din nou, si stand eu asa in timp ce ma lasam supt pe salteaua de pe jos vad miscare prin usile de sticla de la camera, PESTELE DADEA TARCOALE si probabil asculta la usa, gata sa intervina, daca se iveste vre-o problema cu "comoara lui". In acel moment ma hotarasc sa nu mai lungesc, ii spun sa puna prez, o iau pe la spate si incearca ea sa dea din cur ca braziliencele, dar nu are nici fundul bombat si nici tonifiata nu e. Un cur moale, gelatinos si flasc la fel ca si restul corpului. Preiau initiativa si pompez la foc automat in disperare cu pestele dupa usa la 3 m distanta. In doua minute eram gata, cand a simtit ca termin, s-a tras instant, cred ca primul jet a fost in prez si restul cu pula in mana mea facandu-mi o laba, ea find preocupata si citez "nu cumva sa se sparga prezervativul". I-am zis din nou ca nu asa se procedeza, ca e intepata(asta ca sa ma abtin sa nu o fac nesimtita), si ca sa-si ia niste prezervative de firma, nu chinezari. Am intrebat-o daca are vreo colega si a zis ca da dar e plecata si e singura in locatie. Ba esti prost, vocea barbateasca cine era, la usa cine era, El **spam editat**cabra ?Plec scarbit si injurand cu pula inca nemultumita dupa cele intamplate si cu promisiunea de a scrie pe forum patania mea ca alti sa se gandeasca de trei ori inainte sa apeleze la ea. Daca ma credeti bine, dar daca nu aveti ce face cu 100 RON si vrei sa va stricati ziua, sunteti invitati mei! Note:Intepata: 7 la fata; 8 la corp; 5 la atingere( flasca)Oral: 6 nepNormal: 4 (fuge de sub tine cand simte ca te termini, exact cand trebuie sa stea sa pompezi cu forta sa scurgi si ultima picatura)Locatia: 7Halatul 100 fin Nu recomand, nu revin , e genul de INTEPATA FAST FUCK care le gasesti pe toate drumurile cu 50-70 RON finalizarea. 15
dă toate Reputație: 1981 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Aprilie 29, 2015 In apararea ei nu vad unde a scris ce tip de parfum...poate merge pe mirosul si lookul "naturelle" asa...
koko1 Reputație: -341 Postat Iunie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2015 Acum cateva zile, in cautare de prospaturi pe forum am dat de profilul acestei gazele. Hmmm suspecta treaba..... 0 recenzii, anuntul postat de ea, din poze pare a fi reala, pe net nu am gasit nimic la cautare dupa nr de telefon sau dupa poze, zic hai sa ma risc. O sun, o voce placuta si ademenitoare ma ia pe nepregatite cu servicile oferite si pretul, mai ca spune hai vino te rog si tragemi-o ca am avut 0 clienti azi. Eu, dupa doua tepe, una din AT si alta cu Ema blondy (scurta descriere aici) in disperare de cauza imi spun ca Harap Alb ca a treia oara e cu noroc, e pe dracu.... Locatia e la curte intr-o casa din zona timpuri noi, putin departe de zona mea uzuala de actiune, gasesc un loc de parcare o sun, spune ca o sa vina sa-mi deschida si intru. Un apartament vechi la etaj intr-o casa saracacioasa, o saltea pe jos in mijlocul camerei, o baie nu prea curata si o personalitate dezamagitoare a domnisoarei. Deci, DONSOARA CARE SE VREA DIVA, E O INTEPATA NESUFERITA care la telefon e de nota 10 iar la fata locului O INGAMFATA PUSA PE FACUT BANI. Tipa arata oarecum bine, cel putin de la buric in jos, are niste craci misto si un fund pofticios. Nu intru bine in camera si imi cere banii, hopaaa, ii dau 100 si ea, pai eu am zis 150 la telefon, dupa cateva replici, isi da seama ca "a gresit si am dreptate". Dupa ma intreaba de dus, ii spun ca am facut acasa ca asa obisnuiesc dar totusi o sa merg la toaleta. Deci asta nu e normala, citez "pai daca ti-ai facut dus de ce vrei sa te mai duci, vrei prosop..., nu ai zis ca te-ai spalat?" Eu: "fata mea ma duc sa ma pis daca esti chiar asa curioasa!" Probabil e prea scumpa apa si nu are prosoape. Foarte intepata si cu nasul pe sus imi arata unde e baia, imi fac nevoia, ies, si astept vreo cateva minute bune in camera pana sa apara, anuntandu-ma cand intram in baie ca vine si ea in cateeva minute. Ea stand intr-o camaruta dupa o draperie cu pestele ei, auzindu-se voce de barbat cand am fost la toaleta. Ii spun pe fata ca e intepata si ca nu asa se atrag clienti si imi spune ca asa e ea si daca nu-mi convine pot pleca(banuiesc ca fara bani care deja i-am dat) asa ca trecem la actiune si imi aminteste care e 15 maxim 20 de minute finalizarea. Se dezbraca o sarut pe sani, TOTAL TURN OFF, UN GUST NASPA IN GURA, AMARUI, SUPER AMARAUI DE NASPALATA INFECTA! Mi se blegeste instant.. Mi-o suge bine cateva minute doar sa se trezeasca si imediat ma intreaba daca pune prezervativul, ii spun ca nu, mai continua dupa care aceasi intrebare, e refuz din nou, si stand eu asa in timp ce ma lasam supt pe salteaua de pe jos vad miscare prin usile de sticla de la camera, PESTELE DADEA TARCOALE si probabil asculta la usa, gata sa intervina, daca se iveste vre-o problema cu "comoara lui". In acel moment ma hotarasc sa nu mai lungesc, ii spun sa puna prez, o iau pe la spate si incearca ea sa dea din cur ca braziliencele, dar nu are nici fundul bombat si nici tonifiata nu e. Un cur moale, gelatinos si flasc la fel ca si restul corpului. Preiau initiativa si pompez la foc automat in disperare cu pestele dupa usa la 3 m distanta. In doua minute eram gata, cand a simtit ca termin, s-a tras instant, cred ca primul jet a fost in prez si restul cu pula in mana mea facandu-mi o laba, ea find preocupata si citez "nu cumva sa se sparga prezervativul". I-am zis din nou ca nu asa se procedeza, ca e intepata(asta ca sa ma abtin sa nu o fac nesimtita), si ca sa-si ia niste prezervative de firma, nu chinezari. Am intrebat-o daca are vreo colega si a zis ca da dar e plecata si e singura in locatie. Ba esti prost, vocea barbateasca cine era, la usa cine era, El **spam editat**cabra ?Plec scarbit si injurand cu pula inca nemultumita dupa cele intamplate si cu promisiunea de a scrie pe forum patania mea ca alti sa se gandeasca de trei ori inainte sa apeleze la ea. Daca ma credeti bine, dar daca nu aveti ce face cu 100 RON si vrei sa va stricati ziua, sunteti invitati mei! Note:Intepata: 7 la fata; 8 la corp; 5 la atingere( flasca)Oral: 6 nepNormal: 4 (fuge de sub tine cand simte ca te termini, exact cand trebuie sa stea sa pompezi cu forta sa scurgi si ultima picatura)Locatia: 7Halatul 100 fin Nu recomand, nu revin , e genul de INTEPATA FAST FUCK care le gasesti pe toate drumurile cu 50-70 RON finalizarea. Zdreanta-dracu penala .Multumim BrazzerBoy.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum