am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 n-ai primit niciun punct, trebuia s-o pui pe lat, ca lana Dupa spumele marii... sa mai vrei si puncte... Daca vine azi "curvisteana" mea, sa vezi ce poze pun (s-a oferit el)... Sigur nu o sa-ti placa, dar faci febra musculara de ras... 2
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2015 n-ai primit niciun punct, trebuia s-o pui pe lat, ca lana Lana și stie! )
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 2, 2015 Lana și stie! )...sa nenoroceasca oamenii: ala micu a facut intindere, jili banat...cine urmeaza? Daca vine azi "curvisteana" mea, sa vezi ce poze pun (s-a oferit el)... pe cine vrei sa-l faci gelos?
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2015 Pai cred ca e pisicutz gelos pe Jili,ca n-are vrajeala lui...probabil ca a vrut sa se bage si el in seama cu tine, a vazut ca nu are loc de Jili (si nici daca ar fi putut, ca nu ar fi fost loc ), si singura lui varianta a fost sa-l elimine ...asa-s astia cu butoanele, cand nu au replica, ori sunt prea timizi, ori intampina dificultati in a aborda o pizda care se afiseaza pe mocca , apasa pe ceva acolo,sa-si faca loc printre cactuşi! P.S: Ai aruncat blugii aia, intr-un final? Crezi ca stau intr-o singura pereche de blugi? Mie cel mai mult imi place sa umblu in blugi ))
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 2, 2015 Mie cel mai mult imi place sa umblu in blugi ))tu si Roberta, dar ea a dovedit cu poze...
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 2, 2015 tu si Roberta, dar ea a dovedit cu poze...Eu eram ironica ))) imi place să umblu in blugii altora, asta era conotația.
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 ...sa nenoroceasca oamenii: ala micu a facut intindere, jili banat...cine urmeaza? pe cine vrei sa-l faci gelos? N-am cum ce, vreau sa ma distrez... Epilare, femenizare, penetrare, oral protejat... Un barbat mai inalt ca mine, cu burta, in ciorapi plasa, etc si cu peruca pe cap... pe mine ma amuza si excita... Daca mai trage de timp... o sa-mi treaca cheful, dar daca vine, pun pozele dupa.
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Am@ndino,ne bagam la fazan? sa te ingalbenesti si tu mai repede ..zic
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 2, 2015 Crezi ca stau intr-o singura pereche de blugi? Mie cel mai mult imi place sa umblu in blugi )) Nu am insinuat cum ca ai sta intr-o singura pereche de blugi, poti sa mai ai inca 50 de perechi, pe langa "aia"...eu m-am referit stricat la aia din poza aia!
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 Am@ndino,ne bagam la fazan? sa te ingalbenesti si tu mai repede ..zic 1
Administrator pisicuts Reputație: 114401 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 2, 2015 Dupa spumele marii... sa mai vrei si puncte... Daca vine azi "curvisteana" mea, sa vezi ce poze pun (s-a oferit el)... Sigur nu o sa-ti placa, dar faci febra musculara de ras... 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 2, 2015 Eu eram ironica ))) imi place să umblu in blugii altora, asta era conotația.eu eram sarcastic Va place sa ,,umblati ,, in blugi ? 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2015 Postat Aprilie 2, 2015 Daca vine azi "curvisteana" mea, sa vezi ce poze pun (s-a oferit el)... Am@ndina, ce plm stapana esti tu? E loc de comentarii? Daca vine....S-a oferit el....Hai sa te vedem cat de stapana esti tu si cat de sclav iti e el.. :laugh2
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 2, 2015 Am@ndina, ce plm stapana esti tu? E loc de comentarii? Daca vine....S-a oferit el....Hai sa te vedem cat de stapana esti tu si cat de sclav iti e el.. :laugh2 Sa fie la mine ceva simplu... 1. Nu pot sa-l sun sa vina mai devreme si nu diseara, nu am credit pe tel acum... 2. Mai devreme mi-a venit si ciclul, cred ca am avut PMS ieri... Deci incepe sa nu-mi mai arda de joaca... Legat de faptul ca s-a oferit... eu am mai facut poze, nu o data, dar ei de obicei nu sunt de acord sa le postez daca sunt cu fatza si se panicheaza sa le stearga repede... Pacat. La cativa daca pastram macar alea de la spate... jurai ca e femeie! :laugh2
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Aprilie 2, 2015 Amandino ,ce nume frumos ti-ai ales.De ce nu esti rosie?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2015 Postat Aprilie 2, 2015 Amandino ,ce nume frumos ti-ai ales.De ce nu esti rosie? tu de ce nu esti sfecla? :laugh2 las-o, bre, sa fie ce vrea muschii ei.
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 2, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 2, 2015 Amandino ,ce nume frumos ti-ai ales.De ce nu esti rosie?Nu știu cum să-ți răspund mai simplu dar....trebuie o recenzie de la vreun confrate, nu? Parca asa zicea regulamentu'.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 2, 2015 Sa fie la mine ceva simplu... 1. Nu pot sa-l sun sa vina mai devreme si nu diseara, nu am credit pe tel acum... 2. Mai devreme mi-a venit si ciclul, cred ca am avut PMS ieri... Deci incepe sa nu-mi mai arda de joaca... Legat de faptul ca s-a oferit... eu am mai facut poze, nu o data, dar ei de obicei nu sunt de acord sa le postez daca sunt cu fatza si se panicheaza sa le stearga repede... Pacat. La cativa daca pastram macar alea de la spate... jurai ca e femeie! :laugh2 Atunci stai cuminte si nu mai posta cand esti in PMS. Nu avem noi nicio vina ca PMS_ul tau e cu nabadai. 7 7
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 Acum vazui ce e pe aici. Amanda, esti bolnava rau! Ce ai facut din "pramatie.ro"... Pentru alta tampita care nu-si gasea rostul pe acest pamant era un simbol... Te-ai pisat pe el mai bine decat am incercat eu... Din secunda cand am renuntat la cont si mi-am postat parola nici nu am apucat sa ma deloghez, ca deja sesiunea fusese inchisa ca un cretin (credeam la momentul respectiv ca inginerul), dar se pare ca era una si mai terminata, a schimbat parola cu o viteza uluitoare. Din ce am citit succint pe aici suferi rau din a nu-ti gasi identitatea, mai nou virtuala, ca cea reala e pierduta demult. Iti mai fac 2-3 conturi pe care le personalizez cu charm si valoare dar tu tot nebuna ramai. Lasa dependenta de forum si alcool. Ia-ti o viata personala in realitate. Fa-ti 2-3 amici cu care sa socializezi. Ruptura asta de realitate te face sa pari retardata. Consulta un psiholog (nu o zic la misto, dar ajuta o confesiune cu cineva care stie sa abordeze problema ta). 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 3, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 3, 2015 Apropo, contul inginerului tot al tau e?Indubitabil, nu ma mira. Ingineresc? tot ce e posibil. Mintal? Compatibilitate 100% 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 4, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 4, 2015 Acum vazui ce e pe aici. Amanda, esti bolnava rau! Ce ai facut din "pramatie.ro"... Pentru alta tampita care nu-si gasea rostul pe acest pamant era un simbol... Te-ai pisat pe el mai bine decat am incercat eu... Din secunda cand am renuntat la cont si mi-am postat parola nici nu am apucat sa ma deloghez, ca deja sesiunea fusese inchisa ca un cretin (credeam la momentul respectiv ca inginerul), dar se pare ca era una si mai terminata, a schimbat parola cu o viteza uluitoare. Din ce am citit succint pe aici suferi rau din a nu-ti gasi identitatea, mai nou virtuala, ca cea reala e pierduta demult. Iti mai fac 2-3 conturi pe care le personalizez cu charm si valoare dar tu tot nebuna ramai. Lasa dependenta de forum si alcool. Ia-ti o viata personala in realitate. Fa-ti 2-3 amici cu care sa socializezi. Ruptura asta de realitate te face sa pari retardata. Consulta un psiholog (nu o zic la misto, dar ajuta o confesiune cu cineva care stie sa abordeze problema ta). Daca nu-ti bagi mintile in cap, postez convorbirea avuta cu tine pe mess, in care imi dai userul si parola fara sa-mi spui ce este cu userul respectiv...Am crezut ca esti fanul fetei, nu aveam de unde sa cred atunci ca esti intradevar retardat!Trebuia sa aflu mai tarziu ca esti un obsedat si bolnav psihic care a reusit sa ma bage si pe mine in "razbunarile" lui imaginare...Acum o intorci cum iti e mai bine, nu ai cum, la mine scrie negru pe alb si ca sa fie clar ca nu modific nimic, fac un print screan...Du-te invartindu-te!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 4, 2015 Oras:b Oras:b Postat Mai 4, 2015 amenintari, santaj, insinuari.tipic amandina.ceva concret, pulah! 2
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 4, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 4, 2015 amenintari, santaj, insinuari.tipic amandina.ceva concret, pulah! Tipic prost! 1. Sunt date oarecum personale, din cate stiu pe forum nu pot posta...2. Trebuie sa-i dau de cap la laptopul asta cu securitatea curului pe care o tot baga...Daca ma scoate din sarite, pana la urma imi fac chef si de asta.Amenintari, santaj, insinuari? Sa mai repet ca esti prost? Daca Pisicuts este de acord sa postez, ii dau de cap la laptop si pun convorbirea.
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 4, 2015 Pisicuts va refuza sigur Hai bah amando ce draq... Pune aici ca am vorbit eu cu el si-i de accord. Garantez!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum