Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

• Oras:CONSTANTA
Postat

Dacă era puțin mai ambițioasă, Victor Hanescu, putea ajunge nr 1 Wta. Mi se părea mai bună decât Simona sau Sorana

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

Cine bre? Victor Hanescu? :))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă era puțin mai ambițioasă, Victor Hanescu, putea ajunge nr 1 Wta. Mi se părea mai bună decât Simona sau Sorana

Ceai fumat mă?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Care, Victor Hanescu (un EL :slap2 :slap2 ) din cate am inteles, s-a retras !

Vizitator worldoftanks
Postat

Pula mea, acu mi-l imaginez pe Hanescu domnisoara :-)

Postat
:)) nimic..am văzut tenis și mi-am adus aminte de Hanescu și câte bilete la pariuri mi-a stricat. Bine,eu, prostul șef,ca am insistat pe el. Plm
Vizitator
Postat

:)) nimic..am văzut tenis și mi-am adus aminte de Hanescu și câte bilete la pariuri mi-a stricat. Bine,eu, prostul șef,ca am insistat pe el. Plm

La inceput parea o mare speranta pentru tenisul romanesc, apoi incet incet s-a fasait ca un sufleu prea copt... :no2 :no2 Si cand te gandesti ca s-a pregatit la Academia lui Bolletieri, la Academia lui Muratoglu, tot un fas a facut, pana la urma :rax2 :rax2 :no2 :slap2

Vizitator worldoftanks
Postat

Nene cand te mananca-n cur, te scarpini..nu pariezi pe Hanescu :)

Postat

Pai l-am văzut asa înalt și servea binișor.. Un fel de Goran IVanisevic de București

Vizitator
Postat

Pai l-am văzut asa înalt și servea binișor.. Un fel de Goran IVanisevic de București

:no2 :no2 Nici macar daca era beat Hanescu, si nici atunci nu cred ca visa ca e precum Goran Ivanisevic ! :no2 :no2 Poate un fel de Goran Bregovic care canta la pian cu arcusul de la vioara ! :rax2 :rax2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

Bun... Sfarsitul lui Nadal ca mare forta a tenisului mondial ! :bye :bye

Vizitator
Postat

Adica nu e bun, dar... ma rog....

In fine, acum singurul care-l mai poate bate pe Djoko (macar pentru urmatorii 5-6 ani) va fi... doar el insusi...

Vizitator
Postat

Ce "bun" inceput si pentru Simona.... :slap2 :slap2

Vizitator
Postat

esec lamentabil al Simonei... mare lucru nu prea este de spus:(

Nici macar "mic" lucru nu ar fi de spus... "sa zicem" ca ar avea circumstanta atenuanta oboseala acumulata la Sydney, in acel meci ploaie-vant-furtuna-canicula contra Svetlanei Kusnetzova.... dar cam atat...

Oricum jenant.... Sa vezi ca iar schimba antrenorul ! :slap2 :slap2

Vizitator worldoftanks
Postat

Salutare.

Eu am mai afirmat pe acest topic de cateva ori ca Halep este o jucaroare mediocra care se afla pe locul 2 mondial doar datorita unei conjuncturi. Si multi m-au considerat un antiroman sa zicem. De asemenea, am adus in discutie si eventualitatea unor meciuri trucate. Daca se adevereste povestea cu meciurile trantite pentru pariuri sper sa fie exclusa pe viata din competitiile sportive.

Imi pare, insa, rau de Nadal. Cred ca doar Federer si Wawrinka mai pot face fata lui Djokoman.

Toate bune.

• Like 3
Postat

Rușinoasă înfrângere, dar se întâmplă în sport. Simona nu este o jucătoare mediocră, nici vorbă, doar că nu este încă de locul 2 mondial, ci cam de 8-10, ca valoare intrinsecă. Hai acum, să nu dăm cu căcat!

Nu înțeleg chestia cu excluderea... e bănuită de ceva? Nu cred că a intrat în asemenea combinații. Dar știu altceva: măgăriile în sport nu prea se fac la marile competiții, fie și doar pentru faptul că toată lumea e cu ochii pe ele, sunt intens mediatizate și vizionate. sau pentru că sunt trofee râvnite în joc. Porcăriile astea se fac la competiții de mică anvergură ( la fotbal, inclusiv la meciuri amicale).

Singura mare problemă a Simonei e psihicul. Nu are încă ( și nu știu dacă va avea) psihic de campion. Nu știe să gestioneze presiunea de la marile turnee, e prea sensibilă la critici și laude, își pierde concentrarea, se enervează prea des.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

V.Hanescu pentru Eurosport: " Promit ca o voi răzbuna pe Simona și voi câștiga împotriva chinezoaicei "

• Like 2

Vizitator worldoftanks
Postat

Sper sa nu fie amestecata in mizeriile astea cu pariurile. Am mai citit un articol din presa franceza acum vreo luna despre mafia pariurilor din tenis. Nu era nici un nume pus pe tapet insa. Poate are si conasul Picon dreptate si e doar o problema de psihic la halep. Pentru binele sportuluiromanesc sper sa fie doar asta si sa poata depasi momentul. Hai Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...