Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Sper sa nu fie amestecata in mizeriile astea cu pariurile. Am mai citit un articol din presa franceza acum vreo luna despre mafia pariurilor din tenis. Nu era nici un nume pus pe tapet insa. Poate are si conasul Picon dreptate si e doar o problema de psihic la halep. Pentru binele sportuluiromanesc sper sa fie doar asta si sa poata depasi momentul. Hai Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru!Era prea mica (in sensul de clasament mondial) pe atunci pentru meciuri "manarite". Insa sunt nume grele luate "la tinta" (Djoko, Nadal, Del Potro parca, Soderling, Baghdatis, despre care se stie ca era un inrait al meciurilor "trantite", parca si Berdych a trantit odata un meci, Serena, retrasa Justine Henin, parca si Kim Clijsters). Oricum scandalul e mare si se pare ca se amplifica cu fiecare zi...
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 19, 2016 Era prea mica (in sensul de clasament mondial) pe atunci pentru meciuri "manarite". Insa sunt nume grele luate "la tinta" (Djoko, Nadal, Del Potro parca, Soderling, Baghdatis, despre care se stie ca era un inrait al meciurilor "trantite", parca si Berdych a trantit odata un meci, Serena, retrasa Justine Henin, parca si Kim Clijsters). Oricum scandalul e mare si se pare ca se amplifica cu fiecare zi...Daca se implica Codruța au belit pulicica cu toti... 3 3
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Iese cu executare :-) Serios acum, consider ca ce-l care "tranteste" meciuri, indiferent de sport si nume, trebuie exclus. Aceeasi parere si cu privire la cei care se dopeaza. Se pierde esenta notiunii de sport tolerand asemenea practici. Cred ca cel mai cunoscut nume din sfera dopajului este Lance Armstrong. Si eu care il consideram un mare sportiv.. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 19, 2016 Io-s curios daca Serena si-a facut operatie de micsorare de penis. Si daca da, o fi regulamentar? 4 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 19, 2016 Iese cu executare :-) Serios acum, consider ca ce-l care "tranteste" meciuri, indiferent de sport si nume, trebuie exclus. Aceeasi parere si cu privire la cei care se dopeaza. Se pierde esenta notiunii de sport tolerand asemenea practici. Cred ca cel mai cunoscut nume din sfera dopajului este Lance Armstrong. Si eu care il consideram un mare sportiv..Dar Ben Johnson, Maradona ... 3 3
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Ianuarie 19, 2016 Io-s curios daca Serena si-a facut operatie de micsorare de penis.Si daca da, o fi regulamentar?Pana la Serena a fost Navratilova
daddario Reputație: 960 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Ianuarie 19, 2016 Deja sportula ajuns o super mare afacere. Si aici vorbim de sporturile cu spectatori (fotbal, tenis). Sa nu uitam ce pariuri se fac. Cine trebuie sa isi ia banii stie ce, cand si cum
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Deja sportula ajuns o super mare afacere. Si aici vorbim de sporturile cu spectatori (fotbal, tenis). Sa nu uitam ce pariuri se fac. Cine trebuie sa isi ia banii stie ce, cand si cumStai cuminte, si in schi (Tomba, Ivica Kostelic), biathlon (Lena Neuner), handbal, baschet, ciclcism mai ales sun cazuri de dopaj CU DUIUMUL ! Cred ca poate snooker-ul sa fie scutit, desi chiar si pe acolo circula oarecare zvonuri !...
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Povestea cu Ben Jhonson e relativ veche dar ai dreptate. Un alt mare nume care a trisat. Cat priveste pe Maradona, eu nu l-am considerat niciodata un mare sportiv. Consider ca talentul si performantele lui sunt supraevaluate. Un fotbalist cu adevarat talentat este Ronaldinho. Sau a fost, parca s-a retras. Si nu sunt un mare microbist. Prefer tenisul si baschetul.Si Azarenka batu 6-0, 6-0.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Si Azarenka batu 6-0, 6-0.Asta ar trebui sa invete Halep de la ea, atitudinea si determinarea in a nu ceda. Se mai lauda ca a invatat si de la Tecau ce inseamna determinarea si fermitatea, dar a invatat o p**a !
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 19, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 19, 2016 ...rebuie exclus. Aceeasi parere si cu privire la cei care se dopeaza. Se pierde esenta notiunii de sport tolerand asemenea practici. Cred ca cel mai cunoscut nume din sfera dopajului este Lance Armstrong. Si eu care il consideram un mare sportiv.. Dar Ben Johnson, Maradona ... Toti sportivii profesionisti se dopeaza la limita regulamentului. Dovedirea dopajului are loc intr-o conjunctura nefasta la care contribuie ghinionul, neglijenta sportivului, a medicului, a nutritionistului, alinierea planetelor, parintele Boca si probabil tastatura Amadei. 6
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Stai cuminte, si in schi (Tomba, Ivica Kostelic), biathlon (Lena Neuner), handbal, baschet, ciclcism mai ales sun cazuri de dopaj CU DUIUMUL ! Cred ca poate snooker-ul sa fie scutit, desi chiar si pe acolo circula oarecare zvonuri !...La snooker nu a fost cu dopaj, ci cu meciuri trantite... 1
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 19, 2016 Parcă Higgins sau White a trântit meciurile?
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2016 Higgins
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Parcă Higgins sau White a trântit meciurile? Higginssa nu uitam de suspendarea lui Stephen Lee pana in 2027 (parca) din circuitul profesionist de snooker (cica ar fi "trantit" vreo 100 de meciuri) si de faptul ca si asupra altor jucatori de snooker (din circuit sau care s-au retras) planeaza suspiciuni... 1
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Pe Higgins tin minte ca l-au filmat in timp ce primea bani si zicea ca se rezolva. A castigat partida dar ideea era sa piarda anumite "game-uri". Nu cred ca este cuvantul potrivit dar nu stiu care este denumirea in snooker. Se paria la greu pe gameul respectiv si scoteau unii carute de bani. El isi luase ciolanul inainte :-)
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 19, 2016 Era bun,Prostul ăla de Lee. Oricum mi se par mici sumele pe care le primesc. în afară de campionatul mondial și masters, la alte turnee câștigă puțin. plus ca la nivelul banilor, mi se pare destul de mare diferența între finalisti și restul. Normal ca pe ăștia ii ispitește sa trântească meciurile...
santo888 Reputație: 339 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Ianuarie 19, 2016 Pe Higgins tin minte ca l-au filmat in timp ce primea bani si zicea ca se rezolva. A castigat partida dar ideea era sa piarda anumite "game-uri". Nu cred ca este cuvantul potrivit dar nu stiu care este denumirea in snooker. Se paria la greu pe gameul respectiv si scoteau unii carute de bani. El isi luase ciolanul inainte :-)Frame-uri Poți face bani buni. Poți juca scor corect. Un jucător bun,la turneele mari, ia minim 2 Frame-uri, indiferent de adversar
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2016 Postat Ianuarie 19, 2016 Frame-uriPoți face bani buni. Poți juca scor corect. Un jucător bun,la turneele mari, ia minim 2 Frame-uri, indiferent de adversar"Racketa" Roonie poate sa ia frame-uri si de la meciurile pe care inca nu le-a jucat ! Dar, lasand gluma la o parte, e bun, ce-i a lui, e a lui... 1
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2016 Postat Ianuarie 20, 2016 E bun Roonie, dar si Higgins, Robertson, Selby, Trump. Noroc cu Eurosport de-i vedem in actiune Oricum, pentru mine Stephen Hendry ramane cel mai mare jucator de snooker. Un fel de Federer al snookerului. 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Ianuarie 20, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Ianuarie 20, 2016 https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12552529_807208102723607_3693866109704905764_n.jpg?oh=6cb9eaedd65ef7fe24661c93eb10206e&oe=5737F4E1 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 So long, mate ! http://images.gmanews.tv/v3/webpics/v3/2013/08/640_2013_08_31_11_52_04.JPGhttp://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/01/22/24F13DCB00000578-0-Veteran_Lleyton_Hewitt_waves_goodbye_after_crashing_out_of_the_A-m-105_1421939690466.jpg 1
club68 Reputație: -27 Postat Ianuarie 21, 2016 Postat Ianuarie 21, 2016 Frame-uriPoți face bani buni. Poți juca scor corect. Un jucător bun,la turneele mari, ia minim 2 Frame-uri, indiferent de adversare tenis pam pam
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2016 Postat Ianuarie 23, 2016 Perechea Tecau/Rojer trecu de Becker/Thiem. :clapp 1
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2016 Postat Ianuarie 24, 2016 Bravo Simon! Un meci fantastic cu Djokovic. A pierdut cu fruntea sus. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum