Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Halep-Serena  4-6  7-6  6-4  Finala Halep-Navarro 

(Probabil) Simona, primul set la Serena (la tie break), apoi Simona setul 2, tot Simona setul 3 la TB (scenariu fantezist si nu prea, sa vedem :) )

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

(Probabil) Simona, primul set la Serena (la tie break), apoi Simona setul 2, tot Simona setul 3 la TB (scenariu fantezist si nu prea, sa vedem :) )

De obicei in multe meciuri importante a debutat cu set pierdut pentru ca intra cu emotii ...dar le castiga pe celelalte 2 seturi si implicid meciul.

Nu putine au fost anul acesta meciurile cu o astfel de desfasurare!

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Am o presimtire ca maine dimineata bate Simona, de aceea o sa fac un efort sa ma trezesc !

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

De obicei in multe meciuri importante a debutat cu set pierdut pentru ca intra cu emotii ...dar le castiga pe celelalte 2 seturi si implicid meciul.

Nu putine au fost anul acesta meciurile cu o astfel de desfasurare!

Wow! Vaz ca-ti place tenisu' la fel de mult ca penisu'!  :laugh2  Trebe sa ma conving cat de curand. Mai intai la tine indoor si apoi pe zgura.  :blushing2

Postat

Wow! Vaz ca-ti place tenisu' la fel de mult ca penisu'!  :laugh2  Trebe sa ma conving cat de curand. Mai intai la tine indoor si apoi pe zgura.  :blushing2

Sa nu aluneci...pe iarba la Winbledon :))

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cu M de la m.... :laugh2

Se trece cu vederea ca esti draguta si pasionata de tenis!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Roberta, frumoasă ești, deșteaptă nu mai pun la socoteală...da expertă în tenis :no2

Nesuferita de Serena este cea mai bună la ora actuală și nimeni nu îi va lua locul 1, prea curînd...

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

In afara de comentatori, avem si jucatori activi printre noi? Dacă da, cat de des jucati, in medie?

Ultima data am jucat acum vo' 5 ani la Cheile Grădiștei, se pune?

Am febra musculara si-acum :)

• Minus 1
Postat

Sa nu aluneci...pe iarba la Winbledon :))

Imi pun ghetele cu crampoane,  :laugh2

Postat

Roberta, frumoasă ești, deșteaptă nu mai pun la socoteală...da expertă în tenis :no2

Nesuferita de Serena este cea mai bună la ora actuală și nimeni nu îi va lua locul 1, prea curînd...

Ramane de vazut...

Postat

Am văzut, dragă Roberta.

Serena a depășit-o pe Halep, din nou :slap2

Poate peste un an sau doi va avea și machedoanca noastră mai multe șanse :laugh2

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Simona Halep e o jucatoare extraordinara, insa stau si ma gandesc, fara sa fiu rautacios, de ce nu a castigat si ea un turneu de Mare Slem?...adica, dupa Serena, ea e cea mai buna la ora actuala, parerea mea.

Insa, la ea, ca noi toti romanii, exista o trepta psihologica peste care ea nu poate trece, cred eu...si in momentul actual, intre Serena si restul, este o diferenta enorma zic eu.

Si daca este unde este , este datorita si faptului ca celelalte jucatoare, gen Sharapova, Jankovici, Ivanovici, Radwanska, Bouchard, nu se afla in cea mai buna forma.

Asteptam cu totii, sa castige un turneu de mare slem, Australian Open, Rolland Garros, US Open, Wimbledon...vom vedea!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...