Sari la conținut

Discutii doar despre tenis, sper eu ca farieru'

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Hai ca incep sa sun ca Ioanitoaia, da-ma-n PLM! Doar ca brotozaurul ala expirat are un limbaj de lemn de te infiori! :)

Postat

Nadal in pierdere de turatie! 0-1 cu Fognini la seturi. La Barcelona! pe suprafata lui preferata (a lui Nadal)

Postat

Makarova merge mai departe! Anticipat. Are 1-0 la seturi si 4-1 in set 2

Postat

Safarova-Wozniacki merg cap la cap. Super strans! 5-4 pt Wozniacki da serveste Safarova

Postat

Si Wozniacki la fel!

Asteptam sa vedem ce face Sharapova!

pronostic: azi bate! Chiar 2-0!

as vrea sa nu dar ......

Postat

Dupa pronosticul de la FED CUP, 3-2 pentru Romania cu Canada, mi-a iesit si asta! 2-1 si Simona trece pentru prima data de Muguruza. Intr-un moment important care sa ii dea incredere pentru sezonul pe zgura. Incet, incet Halep incepe sa le bata pe toate, sau aproape toate. Mai are datorii in fata Sharapovei si Serenei W. Sa speram ca turneul asta e prima ocazie sa treaca de Sharapova! Eu cred ca trece de sferturi lejer, probabil in fata S Errani. In semifinale o sa intalneasca una dintre urmatoarele: Wozniacki, Safarova sau Carla Suarez N. Bencic nu prea are sanse sa ajunga acolo. Semifinala abordabila. Si finala cu Sharapova? Poate se pierde calutul blond pe drum! Am asa un presentiment.

Oricum, aseara a avut meci greu cu Muguruza. Cu suspans si in setul decisiv.

Nu ca ma laud, dar ma laud!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  

Iar am nimerit cateva pronosticuri! S Errani a ajuns in sferturi si si-a luat-o lejer de la Halep.

Blonda Sharapova s-a pierdut pe drum si inca repede.

As fi anticipat o finala Halep - Kerber, dar m-a facut Wozniacki. Oricum, pentru primul turneu al sezonului de zgura nu e rau pentru Halep. Plus ca a revenit pe locul 2. Bravo, la mai mare!

Postat

I Begu joaca acum la Praga. Primul set e pe duca :(

Si s-a dus in timp ce scriam. 1-0 pentru Siniakova

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Meciul Simonei cu Wozniacki ... Un meci superb, daca nu erai implicat emotional. Simona a avut ghinion cu carul: Caroline intr-o zi de gratie, intr-o forma de exceptie si un noroc cum rar poti avea. De ce noroc? Pai nu stiu daca ati observat, dar a scos aproape tot, indiferent cum trimetea Simona. Ca jucator de top, cand esti alergat pe tot terenul si iti vine o "decisiva" intr-o pozitie grea, nu te multumesti doar sa ajungi mingea si sa o returnezi in teren, ci sa incerci, daca poti, sa o dai cat mai inconfortabil pentru adversar. Cateodata iti iese, dar lui Wozniacki i-au iesit aproape toate: mingii pe linie sau la 1 cm in teren etc. 

Sigur, cand primul serviciu iti intra cam 62-63% fata de 82-82% ale adversarei, ai o problema. Si mai ai o problema cu al doilea serviciu ( prea moale totusi, chiar daca serviciul 2 e de siguranta si nu destul de bine plasat). Si mai ai o problema cu voleul si drive-voleul si scurtele( care pe zgura si iarba fac minuni).  Sunt lucruri ce pot fi corectate relativ rapid. 

Au fost nelamuriri in privinta nesolicitarii antrenorului de catre Simona.  Eu cred ca a vrut sa se testeze, sa se pregateasca pentru R.G. unde lucrul asta nu e permis. 

In rest, bravo Simona si bafta!

• Oras:West Country
Postat

Stai linistit Picon , mare cacat nu face antrenorul în momentele alea, la cata tensiune e ca si jucător nu te mai poti concentra la ceea ce iti spune, doar daca e un antrenor cu o foarte mare autoritate , daca a spus ceva aia sa respecte...Ioniţă inca e tanar si nu se poate impune !!!

Postat

Stai linistit Picon , mare cacat nu face antrenorul în momentele alea, la cata tensiune e ca si jucător nu te mai poti concentra la ceea ce iti spune, doar daca e un antrenor cu o foarte mare autoritate , daca a spus ceva aia sa respecte...Ioniţă inca e tanar si nu se poate impune !!!

Pana acum s-a descurcat binisor Ionita! Eu asa zic. Dar da, Simona ar avea nevoie de un antrenor cu autoritate, o somitate. E si pacat sa fi nr.2 mondial, sa tintesti la nr.1 si sa n-ai super antrenor.

Postat

Eu stau linistit, daaaarrr ... jucatoare cheama antrenorul, nu vine el de capul lui. De ce?  Fie ca simte nevoia unui sfat, fie ca are nevoie de incurajari sau pur si simplu sa se descarce.  Au fost destule momente vazute la tv. cand antrenorul si jucatoarea comunicau verbal calm si se vedea ca respectiva intelege bine ce i se spune. 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu vreau sa vad o finala djokovici - nadal. mai jos de-atat e plictisitor tenisul.

Postat

Azi doar doua romance au meciuri, la dublu. E Bogdan a peirdut deja la Praga, iar Olara are de la 16:00 la Marrakech.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu cred ca ar trebui NEAPARAT finala Nadal - Djokovic. Dimitrov, Nisikhori, Raonic, vin din urma, iar "maine" vor avea un cuvant de spus in tenis. Iar Nadal dupa operatie nu mai este 100% Nadal de acum un an-doi in urma...

Postat

Pentru iubitorii de gen, L Safarova e si ea in cadere libera: azi a iesit din primul tur la Praga!

Postat

Şi sa nu uitam ca au reînceput turneele Futures în România , un prilej pt tinerii tenismani sa mai câştige ceva puncte acasa !!! Viitorul suna bine pentru sportivii romani , avem o generaţie viitoare foarte buna atat la fete cât si băieţi...vom aveam din ce în ce mai mulţi jucători în prima 100,cred ca vom redeveni o forţă din nou pe plan internaţional !!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pentru iubitorii de gen, L Safarova e si ea in cadere libera: azi a iesit din primul tur la Praga!

Lucica are sincope, cand bine, cand rau, probelma ei este inconstanta...

Şi sa nu uitam ca au reînceput turneele Futures în România , un prilej pt tinerii tenismani sa mai câştige ceva puncte acasa !!! Viitorul suna bine pentru sportivii romani , avem o generaţie viitoare foarte buna atat la fete cât si băieţi...vom aveam din ce în ce mai mulţi jucători în prima 100,cred ca vom redeveni o forţă din nou pe plan internaţional !!

Marius Copil are sansa sa se ridice foarte mult daca o tine asa. Si Ungur are sanse mari pe viitor. Plus ca vine din urma generatia juniorilor ! Ca sa nu mai vorbim de fete. Cel putin in tenis, viitorul suna bine pentru Romania...

Postat

Sa iti fie gura de aur lopix , inca mai cred în ascensiunea Copilaşului dar deja este foarte greu !!!cei din generaţia lui au facut deja pasul...cazul Dimitrov pe cand era junior deja facea furori (am luat-o urât de la el :))))....ceea ce Marius nu a reusit sa aibe o evoluţie strălucită la juniori !!

Postat

La baieti este muuult mai greu!

Acolo e multa constanta. Uitati-va ce nume sunt in ATP si cum joaca. La fete e mai simplu un pic, ca in afara de Serena si Sharapova, speram de acum si Halep, celelalte sunt f inconstante. Oricare o poate bate pe oricare in functie de cezi prinde. Virbesc de alea mai rasarite, in top 25

Postat

Si ca tot vorbeam de baietii nostri, la ora asta A Ungur joaca intr-un challenger la Torino pentru accederea in sferturi. Are 1-0 la seturi (6-2) si e 1-1 in setul 2.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...