dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 13, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 13, 2015 Merci! Pai, merci again! wtf? sindromul lisandru? 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 13, 2015 Ma iertati da nu stiu cine PLM e asta!
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 13, 2015 Ma iertati da nu stiu cine PLM e asta! 69ă?ced?
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 13, 2015 Aaaaaa! Aha! Atunci bine! Sper sa fiu bine sanatos. Maine ma duc la un psihiatru ceva! Treburile astea se trateaza cu seriozitate. Daca le iei din pripa poate trec!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 13, 2015 O mica analiza la jocul S Halep. Desi a castigat clar azi, mai are cate ceva de imbunatatit pe ici colo, in partile esentiale. Prima serva. Doar 60%. Peste adversara de azi dar la limita! Ar fi bine sa mearga spre macar 65%Greseli nefortate, 15 ea 13 adversara.Sta bine la moral pana acum, si la mingi de break convertite in breakuri.Da' turneul de abia a inceput pentru ea. Sa-i fie cat mai lung! 1 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 13, 2015 Dulgheru si-o cam ia rau de la Safarova. De aia am si evitat sa pariez. Cu inima ziceam Dulgheru, cu mintea Safarova. In final ... passss!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2015 O mica analiza la jocul S Halep. Desi a castigat clar azi, mai are cate ceva de imbunatatit pe ici colo, in partile esentiale. Prima serva. Doar 60%. Peste adversara de azi dar la limita! Ar fi bine sa mearga spre macar 65%Greseli nefortate, 15 ea 13 adversara.Sta bine la moral pana acum, si la mingi de break convertite in breakuri.Da' turneul de abia a inceput pentru ea. Sa-i fie cat mai lung! Corect! Eu sper că doar a profitat de ocazie să-și exerseze anumite lovituri sau scheme. Dacă nu, e jale!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Hai ca ieri m-am bucurat mult pentru ai nostri! Nu credeam sa treaca Dulgheru, dar uite ca a batut-o si pe Makarova azi. E prima jucatoare de TOP 10 (Makarova 8)pe care o bate!Ieri era prima din TOP 15 (Safarova era pe 14)!!!!I Begu nu doar ca a batut-o pe Kerber, dar chiar cu 2-0! Paroasem pe Kerber, dar m-am bucurat sincer Halep pana acum e imperiala la ROMA! Azi cel putin a demolat-o pe "batrana" Williams V! Excelent! Daca ar reusi sa isi imbunatateasca si primul servicu ar fi extraordinar!De la baieti simplu, nu asteptam prea multe. Poate de la Hanescu! A pierdut si el si M Copil. In challengere.La dublu 2 victorii cu romani, Tecau si Mergea. BravoAzi, Tecau l-a batut iar pe Mergea! Il bate pe unde il prinde! Are 5-1 in directele din ultimile luni!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Si sa vorbim un pic si de frumosul meci de maine! Daca va uitati un pic mai inaite, o sa vedeti ca ii dadusem o sansa Alexandrei D sa ajunga sa o intalneasca pe Halep! Si uite ca sa agatat de ea ca inecatu' de pai! Bravo ei. De luni e pe locul 50 WTA. Asta daca pierde maine la Halep. Posibil si probabil, dar e o performanta notabila sa ajunga in sferturi Dulgheru, la un asa turneu important! :clapp
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Sper sa nu gresesc, dar cred ca e prima infruntare intre doua romance la un asa nivel ridicat!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Bouchard a resusit sa si-o mai fure odata dupa ce a condus cu 1-0! Si avea avantaj in set 2. E in picaj fata! Nu cred ca sta prea bine cu moralul.Jelena Jankovic e in forma, dar e cam batrana pentru Kvitova. Eu as vrea sa bata JJ dar e greu. Ar fi ideal ca se consuma mult si Halepa gaseste fezandata in semifinale. Daca trece si de Navarro! Oricum, remarc adversare accesibile pentru Halep (daca nu cumva i-o trage Dulgheru maine!!!!). Mai putin Kvitova, in forma f buna. Poate se impiedica si ea, sper!Sharapova defileaza azi! E proaspata si n-a jucat pana in turul 3 decat un set! Acum face 2-0 curand.
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 S Williams s-a retras!!!!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Se prefigureaza o finala Sharapova - Halep!I Begu joaca azi cu Azarenka, meci greu. Are sanse dar cred ca bate Azarenka! Invingatoarea o primeste "bonus" pe Sharapova in semifinale.Suarez joaca probabil cu Kvitova pentru un loc in semifinale. Doar sa treaca Kvitova de JJ!Deci ar fi cam asa: Azareka - Sharapova si Kvitova - Halep.Mai vedem maine!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 A inceput Halep/Schiavone vs blabla, prea greu de scris! Multi de k si y. E ... 0-4. Cred ca e gata antrenamentul Simonei pentru Roma! I se aglomereaza programul si nici Schiavone nu mai are treaba aici! Iau un ceculetz si pa!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2015 Postat Mai 14, 2015 What the F...k ? Murray retras !?!?!?!?!?!?! Oare intr-adevar sa "unga" Goffin niste cururi ca sa ajunga mai sus in clasament ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 What the F...k ? Murray retras !?!?!?!?!?!?! Oare intr-adevar sa "unga" Goffin niste cururi ca sa ajunga mai sus in clasament ? Goffin nu are puterea sa una nimic! Ung casele de pariuri. Probabil s-a pariat prea mult pe Murray! Zic si eu!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Vad ca Halep inca mai lupta! La dublu. De la 0-4 a pierdut primul set dar la 4-6!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2015 Postat Mai 14, 2015 Hmm... Da, probabil casele de pariuri, mama lor...
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Sunt la putere Brooo!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Inca o constatare, pe care doream sa o scriu mai de mult. La baieti serviciul e de baza. La fete o corvoada se pare. Daca va uitati la meciuri, in afara de cateva fete, majoritatea catsiga mult pe serviciul adversarei! Stau cam prost la capitoulu asta. Vad multe meciuri cu mai multe break-uri decat servicii proprii castigate! 1 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 Chiat lupta Halep! Are 2-1 in set 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 JJ pare ca cedeaza in fata Kvitovei! 2-4 si conduce PK pe serva ei!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2015 Am vazut meciurile Alexandrei și Simonei din 2 în 4 la serviciu. Alexandra a făcut un meci mare și daca o ține tot așa, are șanse să ajunga pe undeva pe 30 mondial. Simona a defilat cu Venus care a fost jalnică. Un bun antrenament pentru Simona, daaaaar ... primul serviciu tot cam 60%. Nu merge cu o jucătoare bună! Mai trebuie lucrat. Am revăzut în schimb dupa ceva timp, reverul ăla din săritură. Fabulos! Aștept măine meciul dintre ele. Cred că ai dreptate nea Cosmine - cred că e o premieră 2 romance să joace un sfert de finală la un turneu de așa anvergură. Să sperăm că e un început! 7 6
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 15, 2015 Tocmai ce am vizionat meciul romancutelor noastre! Ma asteptam la mai mult de la Dulgheru, dar e mare lucru ca a ajuns si pana aici! M-a bucurat "prestatia" Simonei si mai ales procentajul imbucurator de la primul serviciu. Si-a turat motoarele. O sa aiba nevoie in urmatoarele meciuri. Bravo ei!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum