ginapoenaru62 Reputație: 10 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Aprilie 7, 2015 Am revenit acasaaaaa! Va pup pe toti. Ce mai faceti? Saptamana asta sunt cumintica, dupa sarbatori urmeaza sa-mi fac de cap.
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 7, 2015 bine ai revenit pe forum Gina! Chiar vorbeam de tine acum cateva zile cu o alta fata, Lana !
ginapoenaru62 Reputație: 10 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:romania Oras:romania Autor Postat Aprilie 7, 2015 Asta-i foarte tare. Probabil o sa iasa discutii ca suntem vorbite sau una si aceeasi tipa. I-am vazut cateva postari, nimic mai mult. O pup ca stiu ca-i plac fetele.
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2015 Cu cine iti faci de cap dupa sarbatori !?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2015 Cu cine iti faci de cap dupa sarbatori !?Gina sau bagabontu'?
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2015 Dupa logica ta Domnule, trebuia sa intrebi Gina, Pisicuts sau Bagabontu' !?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2015 Postat Aprilie 7, 2015 Dupa logica ta Domnule, trebuia sa intrebi Gina, Pisicuts sau Bagabontu' !?Si dupa a mea la fel.........da' m-am abtinut
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 7, 2015 Dupa logica ta Domnule, trebuia sa intrebi Gina, Pisicuts sau Bagabontu' !?Nu e chiar așa
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 7, 2015 Cine e gina? Ea pune poze?
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Aprilie 7, 2015 Cine e gina? Nu vrei sa stii... crede-ma!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2015 http://i58.tinypic.com/2hgbc3t.jpg
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 7, 2015 Asta-i foarte tare. Probabil o sa iasa discutii ca suntem vorbite sau una si aceeasi tipa. I-am vazut cateva postari, nimic mai mult. O pup ca stiu ca-i plac fetele.Deja au fost discuții că eu sunt tu și tu esti eu ) te pup si eu☺️
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 7, 2015 Nu vrei sa stii... crede-ma! Pai? Te-ai intalnit cu ea, si e shemale, sau doar din auzite? 3
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Aprilie 7, 2015 Pai? Te-ai intalnit cu ea, si e shemale, sau doar din auzite? Din citite. Poti cauta topicul ei, dar sa nu zici ca nu te-am avertizat. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 7, 2015 Din citite. Poti cauta topicul ei, dar sa nu zici ca nu te-am avertizat. Nu-mi pierd timpul.Te cred direct!
andrei" Reputație: 180 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Aprilie 7, 2015 Care Gina ?
ciucurel Reputație: -294 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 7, 2015 Gina Pistol!
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Aprilie 7, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Aprilie 7, 2015 Cine e gina? Ea pune poze? ... nesolicitate
litiu ion Reputație: 37 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:/ Oras:/ Postat Aprilie 7, 2015 Daca derulezi filmul nimfomane.com cu doi ani in urma, o sa dai de doamna ginapoenaru care cauta sa se razbune pe sotul ei.Ei bine, s-a razbunat, sotul a aflat si a lasat-o singura cu un copil.Acum cauta sa isi piarda timpul, unde oare, acolo unde s-a razbunat pe el, doar ca nu mai putea sa revina ca si doamna ginapoenaru parasita de sot. Hai ca daca o sa cautati si voi asemanari intre Lana si Gina veti gasi, eu v-am dat doar un impuls.Te pup gina si iti dau un sfat: Mai lasa dreacu forumul si ai grija mai multa de pitic, nu-l lasa multtimp singur ca ti-l sufla alta. Cat de proasta sa fii, ca dupa ce te aduce cineva in discutie, dupa mai mult de un an sa revii cu acelasi cont la interval de doua zile. Gino- Lano, tu esti aur, sau sa spun "Haur" pentru bagabontii de internet, pentru pierzatorii de timp, pentru labagii virtuali.Vezi ca o sa patesti exact ca acum 1 an si ceva cand ai terminat brusc ( stii tu din ce motiv). Era bine daca invatai ceva din ce a fost, dar o bagaboanta nu are cum sa se schimbe, sangele de bagaboanta te-a invins.Te pup si, daca tot ai revenit, poate ne mai intalnim prin zona Dedicatie https://www.youtube.com/watch?v=RLGX8-E5ivo
litiu ion Reputație: 37 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:/ Oras:/ Postat Aprilie 7, 2015 Pont pentru bagabonti: Se fute bine, baga-ti-va ca este loc, dar maxim 200/h, mai mult nu face, este pitica si are semne pe fatza.
litiu ion Reputație: 37 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:/ Oras:/ Postat Aprilie 7, 2015 Asta-i foarte tare. Probabil o sa iasa discutii ca suntem vorbite sau una si aceeasi tipa. I-am vazut cateva postari, nimic mai mult. O pup ca stiu ca-i plac fetele. Cum ai venit ai aflat, in cateva minute, ca lui Lana ii plac femeile
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2015 Gina vrem poze cu tine!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2015 Am revenit acasaaaaa! Va pup pe toti. Ce mai faceti? Saptamana asta sunt cumintica, dupa sarbatori urmeaza sa-mi fac de cap. Ne doare fix la 10 m in fata pulii! 7 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum