crazyfucker Reputație: 235 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2015 ALINA 27 de ani, 1.70, 55 kg, iti pot oferi terapeutic profesional, tonifiere si intretinere corporala. Zona Dristor Kaufland. Program 9:00-20:00 Cam asa suna anuntul. O sun pe doamna din anunt imi zice serviciile la telefon ( oral protejat / neprotejat / normal protejat), locatia Mihai Bravu, langa Kaufland. Ajuns locatia este o garsoniera curata, am stat un pic de vorba ( m-a asteptat pe tocuri cu o rochie neagra pe ea prin care i se vedea sanii nr.3). Poza confirm ca este reala si este facuta in locatie. Ne ducem amandoi la dus si incepem cu un oral neprotejat cu incercari de deep dar cu multa saliva. Dupa aceea punem prezervativul o pun capra si incep sa o fut in timp ce ii dadeam palme pe curul ei tare. Am bagat un pic si degetul in funduletul doamnei in timp ce statea capra si futeam la ea. Dupa o intorc trec eu peste, o pun pe o parte iar finalizarea am facut-o pe tatele ei cu sfarcurile mari si negre care ma excitau maxim . Oral: 8Normal: 8GFE: 9 Tarif 50 RON / finalizarea. 5
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Aprilie 14, 2015 0763978947 1
alyna elena Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 Buna,sunt Alina,si daca se poate as vrea sa atasez cateva poze mai clare. 3
juicey Reputație: 0 Postat Mai 30, 2015 Oras:mangalia bucuresti Oras:mangalia bucuresti Postat Mai 30, 2015 Swallow?
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30, 2015 Apetisanta domnisoara !
piticu Reputație: -419 Postat Mai 30, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 30, 2015 m-a pierdut la 55kg 1 4
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 30, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 30, 2015 m-a pierdut la 55kg Depinde din ce unghi o privesti . Pozele sunt facute dintr-un unghi care nu o avantajeaza 1 1
piticu Reputație: -419 Postat Mai 30, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 30, 2015 55 la 1.70... Nu cred că ajungi asa doar dintr-un unghi nefavorabil. Sau o avea altă densitate... 1 4
troznitorul Reputație: 755 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2015 Am ajuns si eu pe la fatuca din anunt cu ceva timp in urma, locatia langa Kaufland-ul de la intersectia Vitan cu M.Bravu, o garsoniera relativ Ok,Posesoarea anuntului e cea din poze, desi aici nu se vede burta, maricica dar nu pot sa zic ca e total disgratioasa.Actiunea a decurs banal, notele fiind cam de 7 la tot (oral, normal, locatie, aspect).De testat dar nu de revenit ! 1
ddaannvv Reputație: 15 Postat Iunie 17, 2015 Postat Iunie 17, 2015 Am vizitat-o si eu pe fata, de etnie....cum intri pe racari din b-dul mihai bravu pe partea dreapta, la parter...mie pozele cred ca sunt de acum cativa ani, realitatea e alta...e mult mai grasa, nearanjata minim... in schimb se straduie sa se faca placuta....acum depinde de gusturile fiecaruia, mie nu imi place, nu o recomand....
cristian uiop Reputație: -4 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 Salutare iam facut o vizita fetei din i
cristian uiop Reputație: -4 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 Salutare iam facut o vizita fetei din imaginile de mai sus si a meritat toti banii are o atitudine buna si se descurca binisor latoate capitole per asamblu nota 9
strong Reputație: 1138 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Si la care capitol se descurca bine , nu " binisor " ?
strong Reputație: 1138 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Aha nu la epilog, aaa?
strong Reputație: 1138 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Eu zic ca e pivot
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 19, 2015 Eu cred ca mai are de invatat la ultimul capitol.
amachine Reputație: 262 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Eu zic ca nu are nicio treaba cu pozele. E departe rau de realitate. Tate mari, lasate, burta burta, sunci etc. De etnie dar foarte docila, ascultatoare si deloc obraznica.Am sunat sperand ca e doar chubby. Am ajuns rapid, am vazut-o si sincer am vrut sa plec. Dar oo pline, chef de futut, singur acasa cel putin o saptamana, am zis sa vedem. 50 de lei si duş. Intors, oral protejat cu lins de oo, sub oo, putin anilingus, deep cu limba afara pe coaie. Putin capra (incomod si neplacut) apoi din nou oral cu finalizare pe sani, gat si barbie in timp ce imi dadea limbi pe oo, anus si alte zone adiacente.Note: Locatia: garsoniera la parter, curat, gel de dus (de dama- parfumat!) 7;Aspect: nu vreau sa fiu rau dar 5 e mult si pentru fizic si pentru față;Iginena: nu dus, dar epilata si nu am simtit mirosuri suspecte de la distanta;Oral bun 8 pentru limbi;Normal: mai bine nu era. De recomandat doar pentru oral si pret. 4
mathis27 Reputație: 1227 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2015 Frate cam cate kg are fata asa dupa aprecierea ta ?
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2015 Are lejer 65-70kg, la 55kg la 1.70 trebuia sa fie slim slim.
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 27, 2015 0763978947 ALINA, 27 de ani, 1.70 m, 55 kg, iti pot oferi masaj terapeutic profesional, tonifiere si intretinere corporala. Zona Dristor Kaufland. Program 9:00- 20:00, 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Salutare !Am trecut si eu pe la Alina zilele trecute si pot spune ca nu imi pare rauLocatia cea stiuta pe Racari modalitatea de contact nr de mai sus ,servicile o+n=50 si alte mici fanteziO sun pe Alina stabilim programarea in 15 min ii specific ca nu am prea mult timp la dispozitie ca sunt fugit de acasa, ea fata draguta a respectat programare imi da codul de acces in bloc intru in casa ma asteptat exact imbracata ca in pozele de mai sus prima impresie un cur mare si apetisant bun :Ma cer la dus pt o scurta igenizare ea nu a facut dus in prezenta mea probabil ca facuse inainte pt ca igena era foarte ok. Incep primul ostilitatile o pun pe burta in pat ii trag niste limbi in cur dupa care continui cu pasarika (foarte curata fata) dupa ce ma satur sa ii prestez oral trece Alina la actiune cu pupaturi pe piept abdomen si coboara la pula cu saliva din belsug cu deep la fel a procedat si cu outele supt de ele limbi si coboara cu limba intre picioare si imi face cateva minute bune de anilingus (de vis) la un moment dat montam prezerv ma intreaba cum prefer ii zic caprita si ma apuc de dat din curdar o surpriza neplacuta ca am fost tradat de inaintas si a trebuit sa o revigoreze din nou dar cu un oral atat de bun si cu un masaj deasemenea de bun la oute am decis sa finalizez asa iam spus ca imi vine si am decartat pe sani ei .Am fugit la dus si acasaLocatie 9Alina 8 imi plac grasutele(poze reale)Oral 9 +0.99 anilingusulNormal 6 asta e data viitoare mai bineGfe 9.50 este foarte de treaba si ascultatoareDe recomandat nu o recomand dar eu o sa mai revin la ea pt ca mia placut ! 4
roamer Reputație: -441 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:... Oras:... Postat Decembrie 1, 2015 Strada Racari, primul bloc pe dreapta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum