mathis27 Reputație: 1227 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Exact! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 18, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Februarie 18, 2016 Poze foarte vechi 2013 2 Link spre comentariu
limbutajucausa1 Reputație: -12 Postat Februarie 18, 2016 Oras:iad Oras:iad Partajează Postat Februarie 18, 2016 ce fetita dulcica Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26, 2016 0733.782.6760733782676 Tot ea este. Am vrut sa incerc ceva nou in zona si am recunoscut-o dupa voce. Mi-a confirmat ca ea e. Link spre comentariu
Vizitator damiancont Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 mai e de actualitate? Link spre comentariu
padr3 Reputație: 46 Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 E de actualitate, dar nu ti-as recomanda. Am fost eu dupa ce mi s-a facut chef de dat la buci in Kaufland si am vazut ca era cam singura din zona si nu aveam chef sa bat jumate de oras. E de etnie si are undeva la 70-75 de kg, cu o burta destul de mare. Singurul plus e ca face un oral destul de corect, dar cu nimic special. Ca note dau un 6 pe linie, iar la oral un 7. Link spre comentariu
maverick0000 Reputație: 1 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Salutare, N-a precizat nimeni, macar e buna la pasarica, e stramta, cum e ? Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 12, 2016 In iunie era stramta,acum s-a mai largit 3 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Salutare iam facut o vizita fetei din imaginile de mai sus si a meritat toti banii are o atitudine buna si se descurca binisor latoate capitole per asamblu nota 9dada . asta e spam total . hai ne lasi pe noi sa apreciem ? e plina balta de peste asa ca inca unul sa stea acolo in balta Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 In iunie era stramta,acum s-a mai largitS-a largit autostrada dar fetița asta? 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 14, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 14, 2016 S-a largit autostrada dar fetița asta?Ți-am răspuns fără să mă uit unde sunt.Cunostinta veche fetița asta ,am cunoscut-o în Doamna Ghica apoi în încă vreo cinci locatii 1 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Mai fratiilor,asta e alina nebuna...A activat la A C R BUCUR OBOR...La Alba Iulia intr-o garsoniera+++alte locatii. Link spre comentariu
mariusmke Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 buna ziuaeu si sotia mea ne-am gandit sa gasim o fata pentru sex in 3 este cineva interesata? Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 buna ziuaeu si sotia mea ne-am gandit sa gasim o fata pentru sex in 3 este cineva interesata?https://nimfomane.com/forum/topic/12701-gigolo-din-bucuresti/?do=findComment&comment=2167614Nu am mers treaba de gigolo ? Sau te-a prins sotia ? Link spre comentariu
swork Reputație: 67 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2017 Si...pareri...ceva? Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Martie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2017 Si...pareri...ceva?Varule fata este destul de ok si 50 tragerea chiar bine! Asa ca poti da o tura pe la ea sa vezi ce si cum. 1 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Martie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Martie 4, 2017 Am fost ieri dupa cum spuneam pe un topic. O experienta ok in bani mai mult decat ok. Ca servicii: oral nepr, cim daca termini repede, normal pro, anilingus din partea ei. Am stat 25 de minute, am platit 50, am fost multumit, vedem daca mai revin. Doar daca sunt prin zona. 8 5 Link spre comentariu
john_sheppard Reputație: -29 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 buna ziuaeu si sotia mea ne-am gandit sa gasim o fata pentru sex in 3 este cineva interesata?Ar fi trebuit sa va ganditi la un barbat Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2017 Am fost la ea in urma cu doua saptamani,dimineata pe la 7.30 am sunat-o si am stabilit sa o mai astept 10 minute ca nu ajunsese in locatie.Am stat o finalizare,de fapt un scurt ca eram in drum spre munca.Mi-a facut un oral scurt dar bun cu scuipat,deep,atenta la bijuteriile mele,am pus-o pe spate si am dat in ea pana am terminat.locatie 7gfe 7oral 8normal 7 Link spre comentariu
ulf Reputație: 117 Postat Martie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 28, 2017 Ceva mai grasa decit in poze,sani mari si ceva burta,undeva la cam 35 37 ani,dar foarte amabila.Locatie in blocurile de garsoniere de pe str Racari la parter.Am fost pentru oralul mult laudat pe aici si laudat pe buna dreptateOral neprotejat de calitate cu multa atentie la oo,am finalizat dupa 10 minute pe siniPret 50 lei/finalizarea. 2 Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Depinde din ce unghi o privesti . Pozele sunt facute dintr-un unghi care nu o avantajeaza ba eu cred ca o avantajeaza , e mult mai masiva ca in poze dar cum spuneau uni colegi pe aici , nu este dizgratioasa , sani sunt un pic lasati datorita marimi si gravitatiei dar sunt ok frumusei , de acea si spun ca are in jur de 70 -75 de kg , pei numai tatele au 10 kg :) la 165 , nu 170 asa cum spune . oricum mie mi-a placut , nu m-a dat pe spate dar cel putin mia placut atitudinea , se straduie sa se faca placuta Link spre comentariu
carolanjou Reputație: 597 Postat Aprilie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Am fost la ea in urma cu doua saptamani,dimineata pe la 7.30 am sunat-o si am stabilit sa o mai astept 10 minute ca nu ajunsese in locatie.Am stat o finalizare,de fapt un scurt ca eram in drum spre munca.Mi-a facut un oral scurt dar bun cu scuipat,deep,atenta la bijuteriile mele,am pus-o pe spate si am dat in ea pana am terminat.locatie 7gfe 7oral 8normal 7dupa care fus orar ? Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2017 Salutare am bagat azi o fisa la Alina,locatia pe Racari servicile o+n=50 tragerea,am avut parte de aceleas servici bune pe care le ofera. Am inceput cu vreo 10 min de 69 cu anilingus din partea ei,am continuat alte 5 minute de tragere pe la spate finalizare in prez si fuga acasa.Locatie 7Alina 7Oral 8Normal 8Gfe 9 face ceea ce ii ceri.Halatul 50 finAm fost de 2 ori la ea are servicile ok si face ce ii ceri dar plm cred ca ar trebui sa investeasca mai mult in imaginea ei in garderoba pt ca si acum 2 ani in urma cand am fost la ea avea aceleas haine la primirea clientilor. Eu ii urez mult succes in continuare dar pt mine a fost ultima partida de sex cu ea. 5 2 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Iulie 21, 2017 Poze noi,dar nu știu cât de reale!Știu cei care au vizitat-o! Dristor, buna, doamna bruneta, ofer servicii de calitate, masaj de relaxare si tonifiere, la mine acasa. Locuiesc singura. 3 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 21, 2017 Poze noi,dar nu știu cât de reale!Știu cei care au vizitat-o! Dristor, buna, doamna bruneta, ofer servicii de calitate, masaj de relaxare si tonifiere, la mine acasa. Locuiesc singura.Interesant... :clapp 4 12 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum