Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mda ... mă rog! În general nu prea mă dau în vânt după sporturile de cafteală. 

• Oras:Timisoara
Postat

Pai n-ai inteles , asta feminin  e TAVALEALA !! :)) nu cafteala , ci dominare / submisionare, care bunaciune-i strange mai tare nasu-ntre craci l'ailalta ! acum ai prins ideea  :) ?

Postat

Am înțeles bre, dar ce să-mi placă la 2 fomei ce se se domină submisionează una pe altă? 

• Oras:bucuresti
Postat

Vai da ce bashtoarca ia plasat Elefantul! Pfuuiii!

Ala micu se miscase bine pana atunci, a facut ce trebuia, sa fuga din corzi si sa-l toace cu niste combinatii de lovituri de picior si lovituri la cap pe dezechilibrul advesarului. Dar se vedea ca e dezechilibru mare. Una singura ii trebuia lu Elefantul si era gata ala micu! Si a venit!

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vai da ce bashtoarca ia plasat Elefantul! Pfuuiii!

Ala micu se miscase bine pana atunci, a facut ce trebuia, sa fuga din corzi si sa-l toace cu niste combinatii de lovituri de picior si lovituri la cap pe dezechilibrul advesarului. Dar se vedea ca e dezechilibru mare. Una singura ii trebuia lu Elefantul si era gata ala micu! Si a venit!

Păi da! Dar așa e....e greu cu Mighty Mo. Lovitura lui era devastatoare. Singura șansă era să nu te prindă în plin. :)

• Like 1
Postat

Păi da! Dar așa e....e greu cu Mighty Mo. Lovitura lui era devastatoare. Singura șansă era să nu te prindă în plin. :)

Cam spre zero sansele micutului! Tantarul si elefantul! Il pisti si enervezi, dar cand te prinde o data te striveste!

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Cam spre zero sansele micutului! Tantarul si elefantul! Il pisti si enervezi, dar cand te prinde o data te striveste!

Asa e dar cu o tehnică adecvată un elefant poate doborî un elefant :) Uite aici cum își ia un KO de toată frumusețea fix elefantul de Mighty Mo :)

• Like 3
Postat

asa-i cand te duci cu capu pe contrasens cu lovitura ca Henderson in ultimul meci 

• Like 1
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Kickboxerii români Cristiana Stancu şi Cristi Spetcu sunt noii campioni mondial în versiunea WTKA Pro, graţie victoriilor obţinute în cadrul galei Superkombat, pusă în scenă de Eduard Irimia la Milano, în Italia.

http://www.click.ro/sport/alte-sporturi/cristiana-stancu-e-campioana-mondiala-la-kickboxing

http://www.click.ro/sites/default/files/stancu_spetcu.jpg

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Are cineva curajul s-o fută pe Cristina?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Are cineva curajul s-o fută pe Cristina?  :laugh2

iti dai seama daca nu dai bine....da ea....si este mai rau  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

RONDA ROUSEY vs HOLLY HOLM

http://forum.mmatd.com/mma-videos--f35/ronda-rousey-vs-holly-holm-t82728-s252.html

Un meci la care nici nu am vrut sa ma uit megastarul feminin al lui UFC Ronda Rousey campioana olimpica de judo neinvinsa in UFC care a spulberat in timp record orice adversar mandra si aroganta mai presus de nori vedeta de televiziune si film lupta cu o gagicutza blonda smerita cuminte si necunoscutra desi campioana mondiala de kickboxing si box * dar cine s euita la box / kickbox feminin ).Singura care parea sa aiba sanse sa o bata e Cristine Santos Cyborg dar nu se intelegeau la ce categorie sa lupte.<br />

Fara nici un chef sa o vad pe zdupesa si trufasa Ronda spulberand inca o tipa aruncata in cusca leului apas totusi pe play. Si ce imi vazura okii ?<br />

Cat de minunat este MMA , inca o dovada . In sportul asta cei mandrii pier cu sunet cand nu se asteapta si inca de mana celor mai cumsecade.<br />

Se spune ca e biggest upset in the UFC history. Pariurile erau 20:1 in favoarea Rondei. UFC plange dupa megastarul disparut peste noapte

Si ca sa comentez tehnic lupta fetelor, Ronda a intrat foarte aroganta in meci. Bine, evolutia ei de pana atunci ii impunea oarecum asta. Priviri crunte, razboinice, s-a dus peste Holms din prima secunda, domina centrul terenului si incerca sa o bage in plasa, sa o inghesuie. Nu s-a asteptat nici un moment la ce a urmat!

Si ce a urmat a fost atat de neasteptat ca nu a stiut sa reactioneze. Ea venise cu o singura tactica deja stabilita. pe atac si dominare. Si cand a inceput sa incasesze, nu a stiut sa reactioneze, pentru ca nu avea si un plan B!

Am vazut la Holms un foarte bun joc de picioare, o buna deplasare in teren si multa atentie! A stiut sa se foloseasca de loviturile de maini in prima repriza si i-a plasat cateva lovituri tari care au muiat-o pe Ronda! la pauza trebuia sa fii schimbat ceva Ronda, dar nu a reusit. A continuat si in inceputul reprizei a doua sa faca pe cocosul si sa incerce sa domine, dar era deja moale. Si-a mai luat una buna in moaca, apoi a venit eschiva aia a lui Holms, care a dezechilibrat-o si ...lasat-o cam masca pe Ronda. Atunci s-a vazut clar ca bateriile ei sunt pe final. S-a cam impleticit un pic la iesirea de la plasa! Finalul era aproape. Si avenit cu o super lovitura la gat si apoi un bombardament total! End of story!

Si am observat ca nu a avut eschive absolut deloc Ronda. Oricum la cat de mici sunt manusile in ufc garda nu prea te apara, asa ca raman eschivele si distanta ca mijloace de aparare .... niciuna folosite de fosta campioana. 

• Like 4
  • Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani
Postat

Eu sunt un iubitor al sporturilor de contact, dar astea cu manusi si cu barbati nu imi plac

Postat

Eu sunt un iubitor al sporturilor de contact, dar astea cu manusi si cu barbati nu imi plac

Dar ce ti-ar placea tie? Fete cu manusi de matase,nu ? :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...