Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu stii ce-ai tastat si pe ce ai dat puncte?Macar fa jocul mosului pana la capat daca tot te-ai bagat,nu o fa pe ranitul,se da picon destul.

Băi pula mea, picon e prietenul meu și îi dau câte puncte am io chef, INCLUSIV când îți mai dă peste nas. Am pus întrebarea de mai sus că nu îmi aduceam aminte să mă fi tras de șireturi cu tine și nici să fi mers la furat împreună, ca să mă bagi în discuțiile tale.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Eu nu m-am bagat in niciun joc, dar imi place sa iti bag pula in gat. :(

Băi pula mea, picon e prietenul meu și îi dau câte puncte am io chef, INCLUSIV când îți mai dă peste nas. Am pus întrebarea de mai sus că nu îmi aduceam aminte să mă fi tras de șireturi cu tine și nici să fi mers la furat împreună, ca să mă bagi în discuțiile tale.

Atunci joc de glezne si ciocul mic...sau mare,ia exemplu` spargatorului de seminte de mai sus ;)

Picon nu face decat sa-si dea peste sireturi,pana la a ajunge la nasul altora,ai mai trebuie ceva testosteron.

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Atunci joc de glezne si ciocul mic...sau mare,ia exemplu` spargatorului de seminte de mai sus ;)

Picon nu face decat sa-si dea peste sireturi,pana la a ajunge la nasul altora,ai mai trebuie ceva testosteron.

La nasul meu nu ajunge nimeni, dar pula mea ajunge sub nasul tau. :(

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Hai că deja începi să o ciocănești în vârf. O cauți cu mine și nu știi cum să faci? Zi direct, nu o mai lua pe ocolite.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Takayama n-am nimic cu tine, dar potoleste-te si, urmeaza exemplul lu' blegu' Ion ala galben reinventat, care cauta atentie pe aici ( nu-i dau numele caci presimt ca se va intepa prostu satului si singur  :wink2  ). Ori contribui cu un post concret care sa fie relevant topicului, ori activeaza pe alte topice unde crezi tu ca ai mai multe de oferit decat injurii.  Ok chief?

Noi aici nu suntem interesati de ultimele replici de santier sau de ultimele dume de cartier. Sunte foarte putini useri care vor sa schimbe pareri despre sporturile de contact. Nu suntem zmardoi virtuali sau reali decat daca nu avem de ales si, suntem calcati pe coada. Stiu ca o sa intelegi ce ti zic si o sa imi onorezi rugamintea :138x

• Like 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și uite așa stimate domnule Takamuie, te-ai ales cu pulile noastre în castron.  Cănd eu îți spun că după ce că esti prost, mai sugi și pula, nu mă crezi. Și mai și îinghiți. Să ai poftă!

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:aicisha
Postat

...

Marsh mai "ghengstarule" cocalar si paseaza sticla de Noroc la 3 jumate' prietenilor tai de pe scara in timpul discutiilor voastre filozofice despre care rasa de caini e mai agresiva.

Am zis ca te ignor, dar nu pot sa nu trimit un jet de pisat catre un sclav masochist care uneori se retrage in colt satisfacut de doza si furios pe sine si viata, ca mai apoi sa cerseasca mai mult.

Ia zi, tie ti se spunea ciocan, bujie, nicovala cand erai june cocalar si spaima "scarii B"? Concentreaza-te acolo in a mentine rata de profit a celor de la Nutline sus si nu mai cumpara de la tigani la pahar incercand sa promovezi comertul traditional.

Stiind ca probabil clipesti ca o caprioara prinsa in lumina farurilor iti (s)pun pe limba ta: "Pretenas, vericule, tovarashe' sugi pula".

• Like 2
Postat

Marsh mai "ghengstarule" cocalar si paseaza sticla de Noroc la 3 jumate' prietenilor tai de pe scara in timpul discutiilor voastre filozofice despre care rasa de caini e mai agresiva.

Am zis ca te ignor, dar nu pot sa nu trimit un jet de pisat catre un sclav masochist care uneori se retrage in colt satisfacut de doza si furios pe sine si viata, ca mai apoi sa cerseasca mai mult.

Ia zi, tie ti se spunea ciocan, bujie, nicovala cand erai june cocalar si spaima "scarii B"? Concentreaza-te acolo in a mentine rata de profit a celor de la Nutline sus si nu mai cumpara de la tigani la pahar incercand sa promovezi comertul traditional.

Stiind ca probabil clipesti ca o caprioara prinsa in lumina farurilor iti (s)pun pe limba ta: "Pretenas, vericule, tovarashe' sugi pula".

S-a simtit prostu' satului !!!  :laugh2  Esti la fel de previzibil ca o pula proasta si cacata, razboinicu' pulii mele. Hai marsh mai departe ca ti-am dat maruntisu cautat si, nu uita sa tii ochii in pamant cand mergi pe strada sclavule . Mai intra aici si boraste carabusi ca avem castron si pentru tine, da sa nu vii singur ca ne plictisim sa-ti dam muie doar tie. Ia ambaleaza te tu acuma si demonstreaza cat iti place sa furi curent, 'te-n gura de mumie reinventata.

Postat

S-a simtit prostu' satului !!!  :laugh2  Esti la fel de previzibil ca o pula proasta si cacata, razboinicu' pulii mele. Hai marsh mai departe ca ti-am dat maruntisu cautat si, nu uita sa tii ochii in pamant cand mergi pe strada, futute n gura de sclav .

Who's a good boy? You're a good boy...here's a biscuit for ya'

http://i.ytimg.com/vi/pBAidKOZeok/maxresdefault.jpg

• Like 2
Postat

Who's a good boy? You're a good boy...here's a biscuit for ya'

http://i.ytimg.com/vi/pBAidKOZeok/maxresdefault.jpg

Hmmm slabut selfie ti-ai facut. Se putea si mai bine, am pretentii de la useri veterani ca tine ce naiba? Pana una alta, uita-te la puncte, si vezi ca ti-am mai aruncat un oscior, sa iti refaci capitalul de imagine pierdut. Mai vrei sa-ti dau de halit mititelule? Hai ca de astia ca tine am hranit cu o tata multi, de au ajuns celebri si acuma uita de unde au supt. #Unitireaducemshawormalagloriaitrecuta.

PS: Wipe your mouth, there's still some "inglish" left around it. 

Postat

Stai lejer, presimt ca vor aparea si alti doritori  :laugh2  :wink2 .

Mereu mi-a placut sa ma bag in tabara mai slaba. Cu forta si talentul meu castigau lejer.

"Clanurile" care se simt pierzatoare sa nu ezite sa ma sune.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Hmmm slabut selfie ti-ai facut. Se putea si mai bine, am pretentii de la useri veterani ca tine ce naiba? Pana una alta, uita-te la puncte, si vezi ca ti-am mai aruncat un oscior, sa iti refaci capitalul de imagine pierdut. Mai vrei sa-ti dau de halit mititelule? Hai ca de astia ca tine am hranit cu o tata multi, de au ajuns celebri si acuma uita de unde au supt. #Unitireaducemshawormalagloriaitrecuta.

Esti adanc...plangi cand citesti coehlo? Pari sensibil, de-aia zic

ps: Cand incerci sa traduci ceva incearca sa nu o faci mot-a-mot copiind versuri din parazitii. Lache...

http://archive.lyza.com/wp-content/uploads/2008/11/octopus1.jpg

• Like 1
Postat

Esti adanc...plangi cand citesti coehlo? Pari sensibil, de-aia zic

ps: Cand incerci sa traduci ceva incearca sa nu o faci mot-a-mot copiind versuri din parazitii. Lache...

http://archive.lyza.com/wp-content/uploads/2008/11/octopus1.jpg

Incepi sa ma plictisesti :cry2 am auzit ca erai faimos, venerat si adulat pe forum in timpuri imemoriabile.... probabil ca in timp te-ai InMuiat putin, ca acum esti vai de steaua ta mosule. No points for you this time, better luck next time you stinky little piece of shit.

PS: Ia pula.

• Oras:aer
Postat

Nu mai scrie cu haştag,bai!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Incepi sa ma plictisesti :cry2 am auzit ca erai faimos, venerat si adulat pe forum in timpuri imemoriabile.... probabil ca in timp te-ai InMuiat putin, ca acum esti vai de steaua ta mosule. No points for you this time, better luck next time you stinky little piece of shit.

PS: Ia pula.

Eu nu m-am schimbat, nici macar fanii nu s-au schimbat. Esti la fel de inutil ca si aia din "trecut", saracie. Ca sa fac si eu ca tine: "Nu primesti puncte acum, mai mult noroc data viitoare bucata putitoare de cacat". Vezi cum suna? La fel de analfabetic si agramat ca si incercarea ta de folosire a limbii engleze.

ps: ca sa tinem tonul conversatiei tale "Take a dick". Vezi cat de mic esti? Nu inca? Am dat de-o poza de-a ta...Smekerie!!!

http://www.blogfierbinte.ro/wp-content/uploads/2011/08/smecheri-fail03.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

Te inerveaza si pe tine , este ? :)

Cand te copiaza :)

• Like 2
Postat

:laugh2  Gata boss nu mai scriu . Chiar asa de tare o fi fost colegu' shaormist in era dinainte de Hristos ? Ca acum sunt dezamagit de prestatia lui pe topicul meu ... ba pune selfie-uri incriminatoare, ba cauta poze de pe net si le pune aici doar doar l-o baga si pe el cineva in seama, ba o arde cu anticele vrajeli de doua parale gen " esti agramat/analfabet ". Imi place ca se chinuie saracutul, dar slabut .... :no2  Noroc de lupii tineri la care mai latra si el poate poate il remarca careva. Noroc ca am timp azi sa ma joc cu muppeti ca el. 

Postat

:laugh2  Gata boss nu mai scriu . Chiar asa de tare o fi fost colegu' shaormist in era dinainte de Hristos ? Ca acum sunt dezamagit de prestatia lui pe topicul meu ... ba pune selfie-uri incriminatoare, ba cauta poze de pe net si le pune aici doar doar l-o baga si pe el cineva in seama, ba o arde cu anticele vrajeli de doua parale gen " esti agramat/analfabet ". Imi place ca se chinuie saracutul, dar slabut .... :no2  Noroc de lupii tineri la care mai latra si el poate poate il remarca careva. Noroc ca am timp azi sa ma joc cu muppeti ca el. 

Am destul timp liber,#fortunately! :)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator takayama
Postat

Și uite așa stimate domnule Takamuie, te-ai ales cu pulile noastre în castron.  Cănd eu îți spun că după ce că esti prost, mai sugi și pula, nu mă crezi. Și mai și îinghiți. Să ai poftă!

Avortonul comunist fara pula cere ajutorul,ca de fiecare data,copiilor castrati atat intelectual, cat si fizic;tu nu esti doar prost,esti mort de prost.

Postat

eu cu cine ma cert? :(

Ti-am spus eu frate ca nu vom duce lipsa de doritori de zmardoieli virtuale. Plm, au intrat campionii la olimpiada pt persoanele cu dizabilitati/debile mintal pe saracu' topic. Trist, dar ce ne-am face fara ei, viata n-ar mai avea culoare si farmec.... mai fac un apel la pace pe topic si mantuirea sufletelor pacatosilor.... :no2  :pope  

Postat

Ti-am spus eu frate ca nu vom duce lipsa de doritori de zmardoieli virtuale. Plm, au intrat campionii la olimpiada pt persoanele cu dizabilitati/debile mintal pe saracu' topic. Trist, dar ce ne-am face fara ei, viata n-ar mai avea culoare si farmec.... mai fac un apel la pace pe topic si mantuirea sufletelor pacatosilor.... :no2  :pope  

Etnobotanice? Explica multe...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...