silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2015 Este era lui Floyd acuma. Se vede asta foarte bine, pentru cunoscatori.Asa cum a fost si a lui Ali, Tyson, Roy Jones si multi, multi alti boxeri de top, ce au intrat sau vor intra in Boxing Hall Of Fame.
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2015 Ăștia cu "mult" creier, distingeți cinismul meu "humoristic" de cretinismul rujatului ăluia?? Io nu pot sa raspund ca nu fac parte din categoria mentionata!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 6, 2015 Ar trebui sa zic ceva gen "Pă vremea mea.", dar il las pe Picon, el e cu de-astea. Colegul fantomatic, n-o fi el smardoi, dar si-ar dori. Mie-mi plac astia de "ma scot la interval"...mai era unu' tot asa care-si trasese soclul la dacie sa incalzeasca motorul sa ma arda. Cand maraie cate unul pe langa mine, tre' sa-i mai dau si eu cate-un picior asa afectuos sa nu se simta nebagat in zeama. OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Hai ca incep sa sun piconistic si nu-mi place Recunoaste ca esti fanul meu nr. 1! 8 6
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2015 Este era lui Floyd acuma. Se vede asta foarte bine, pentru cuno******ri.Asa cum a fost si a lui Ali, Tyson, Roy Jones si multi, multi alti boxeri de top, ce au intrat sau vor intra in Boxing Hall Of Fame. E o era de kkt! Cu lupte fricoase si pentru multi bani si cu mult marketing! Floyd nu intra in TOP 10 All Time! In box.
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Ăștia cu "mult" creier, distingeți cinismul meu "humoristic" de cretinismul rujatului ăluia??Io sa mor daca te mai recunosc ,inainte erai asa,mai moale ,stii ce zic,acum...parca ai fi Pacquiao .Te-ai insurat cumva intre timp?
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 Io sa mor daca te mai recunosc ,inainte erai asa,mai moale ,stii ce zic,acum...parca ai fi Pacquiao .Te-ai insurat cumva intre timp?Peste vreo 6 ani, cel mai devreme, te invit la nunta mea. P.S.: Daca asta se cere...
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2015 Peste vreo 6 ani, cel mai devreme, te invit la nunta mea. P.S.: Daca asta se cere... Cine cere? PLM! Nunta-i nunta daca vrei! Da' sa-i zici lu' Pisicutz sa-ti recomande lautari! 1 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 6, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 6, 2015 Cine cere? PLM! Nunta-i nunta daca vrei! Da' sa-i zici lu' Pisicutz sa-ti recomande lautari! lautarii si animatoarele vor fi recomandate de el.caut acum un avocat bun sa imi faca un contract de 10000 de euro cu el.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 6, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Mai 6, 2015 Suntem supusi subiectivitatii in aprecierile noastre asupra altor boxeri si, asupra altor persoane in general. Un singur lucru nu este supus subiectivitatii - cifrele. Cu 48 de victorii si 0 infrangeri, cu lupte superbe impotriva unor gladiatori ca De La Hoya, Marquez, Cotto si multi altii, cu victorii meritate ( dragii mei boxul e pe puncte in caz de ati uitat... nu e pe sange, KO-uri sau, numari de pumni dati in garda/aer ) indiferent de perceptia mea sau, a oricaruia dintre noi, Floyd Maywheather Jr. este o legenda in viata , un profesionist desavarsit, un viitor Hall Of Famer si, singurul care poate egala recordul lui Rocky Marciano de 49-0. Ca era ar fi de kkt, ca Floyd ar lupta cu frica , ca ar castiga prea multi bani, ca ar fi castigat Manny ( uitati-va la statisticile loviturilor daca vreti sa va convingeti cine a castigat ), ca e prea mult marketing, ca nu se bat ca berbecii .... astea sunt cancan-uri.
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 6, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 6, 2015 singurul care poate egala recordul lui Rocky Marciano de 49-0.Io sunt de acord cu ce spui da te rog sa nu faci ca toti comentatorii si sa compari mere cu portocale si recorduri care inseamna fix nimic. Marciano era heavyweight. Daca o luam pe-asa, Ricardo Lopez s-a retras cu 52-0-1. Un singur egal. Si daca Julio Cesar Chavez se retragea la timp, avea 87-0 (!!!!!!!!!!!!!).
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 6, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Mai 6, 2015 Compar cifrele iar, pt. mine recordurile inseamna ceva mai mult decat pentru tine. Recordurile sunt pentru o dovada ca cel care le-a stabilit, la un moment in timp a fost exceptional. Cum a spus si un coleg, cei care stabilesc recorduri definesc o era. N-as vrea sa o ard ipocrit pe aici si sa dau verdicte cu privire la calitatea unei ere, a unui luptator sau a unui meci cand 99,9% dintre noi nici nu ne putem imagina munca si sacrificiile necesare stabilirii sau spargerii unui record, mai ales in sporturile de contact.
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 6, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 6, 2015 Compar cifrele iar, pt. mine recordurile inseamna ceva mai mult decat pentru tine. Recordurile sunt pentru o dovada ca cel care le-a stabilit, la un moment in timp a fost exceptional. Cum a spus si un coleg, cei care stabilesc recorduri definesc o era. N-as vrea sa o ard ipocrit pe aici si sa dau verdicte cu privire la calitatea unei ere, a unui luptator sau a unui meci cand 99,9% dintre noi nici nu ne putem imagina munca si sacrificiile necesare stabilirii sau spargerii unui record, mai ales in sporturile de contact. Care cifre? Crezi ca Marciano stia ca a stabilit un record? S-a retras la 32 de ani, ca si-a facut plinul si a murit inainte sa stie ca a stabilit vreun record. Nici eu nu ma apuc sa compar epocile, ca e stupid. Aia se retrageau cu 80 de meciuri la 40 de ani.
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 6, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Mai 6, 2015 Si de la 32 de ani pana la 46 cat a avut cand a murit nu a stiut ca a stabilit un record ? Plm poate suferea de amnezie
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 6, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 6, 2015 Si de la 32 de ani pana la 46 cat a avut cand a murit nu a stiut ca a stabilit un record ? Plm poate suferea de amnezie Cum spui tu, tinere domn Eu te sfatuiam sa nu compari un greu retras prematur in anii 60, cu 49 de victorii in 8 ani, cu un semimijlociu din 2015 si 48 de victorii in 19 ani. Pur si simplu nu vad relevanta. Atat. In alta ordine de idei - hai Morosanu!
silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2015 Io sunt de acord cu ce spui da te rog sa nu faci ca toti comentatorii si sa compari mere cu portocale si recorduri care inseamna fix nimic. Marciano era heavyweight. Daca o luam pe-asa, Ricardo Lopez s-a retras cu 52-0-1. Un singur egal. Si daca Julio Cesar Chavez se retragea la timp, avea 87-0 (!!!!!!!!!!!!!).Stii ca Julio Cesar C. s-a luptat tocmai la al 44-lea meci pentru o centura mondiala ?Asta spune multe.Nu conteaza numai scorul (ca ai `n` victorii si nicio infrangere), conteaza si cu cine ai boxat, adversarii de ce talei erau, daca erau in `prime time-ul` lor (cum zice americanul).Valabil pentru toti pugilistii.
silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2015 Io sunt de acord cu ce spui da te rog sa nu faci ca toti comentatorii si sa compari mere cu portocale si recorduri care inseamna fix nimic. Marciano era heavyweight. Daca o luam pe-asa, Ricardo Lopez s-a retras cu 52-0-1. Un singur egal. Si daca Julio Cesar Chavez se retragea la timp, avea 87-0 (!!!!!!!!!!!!!).Stii ca Julio Cesar C. s-a luptat tocmai la al 44-lea meci pentru o centura mondiala ?Asta spune multe.Nu conteaza numai scorul (ca ai `n` victorii si nicio infrangere), conteaza si cu cine ai boxat, adversarii de ce talie erau, daca erau in `prime time-ul` lor (cum zice americanul).Valabil pentru toti pugilistii.
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 7, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 7, 2015 Stii ca Julio Cesar C. s-a luptat tocmai la al 44-lea meci pentru o centura mondiala ?Asta spune multe.Nu conteaza numai scorul (ca ai `n` victorii si nicio infrangere), conteaza si cu cine ai boxat, adversarii de ce talei erau, daca erau in `prime time-ul` lor (cum zice americanul).Valabil pentru toti pugilistii.Stiu, bre, nu trebuie s-o spui de doua ori
silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 7, 2015 Stiu, bre, nu trebuie s-o spui de doua ori Merge prost netul sau forumul. S-a postat automat de 2 ori. :-)Uita-te la dinstanta intre posturi.
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 7, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 7, 2015 Merge prost netul sau forumul. S-a postat automat de 2 ori. :-)Uita-te la dinstanta intre posturi. Cam 4 centimetri pe monitorul meu, ca ie o reclama intre ele On topic: de asta spuneam ca sunt inutile comparatiile cu tot soiul de "recorduri" in box, mai ales intre categorii si secole diferite. Sunt interesante, sunt impresionante, merita laude da' nu ajuta la nimic. 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 7, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 7, 2015 Mi-a fost dor de tine shahormo. Hai ca ti-am dat un punct maruntis si un dram de atentie, sa nu te simti nebagat in zeama Fedor decupa ursi cu briceagul, tu porci...esti pe drumul cel bun.. Nu fiti melteni ma cu saracii porci. Puneti-le niste spirt in laturi in plm nu ciocane-n cap. Asa scapati amandoi de stres. ps: ma bucur ca papi si tu zeama. Lasa ca-i buna, la vreme de restriste aluneca altfel parizerul din ciocuri si gheare. 1
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Mai 7, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Autor Postat Mai 7, 2015 Cum spui tu, tinere domn Eu te sfatuiam sa nu compari un greu retras prematur in anii 60, cu 49 de victorii in 8 ani, cu un semimijlociu din 2015 si 48 de victorii in 19 ani. Pur si simplu nu vad relevanta. Atat. In alta ordine de idei - hai Morosanu! Eeee am inteles sfatul tau demult Normal ca nu exista relevanta in compararea luptatorilor, poate a erelor sau a stilurilor de lupta cel mult. Postarile mele referitoare la recorduri, ere, si " comparatii " ( desi nu am folosit un grad de comparatie in aceste postari ) nu ti-au fost adresate tie in particular, ci si unor colegi invatati sa judece si, sa dea verdicte mult prea usor.Morosanu are un meci greu dar, a evoluat mult fata de meciurile in care se ducea ca berbecul peste adversar. In opinia mea, meciul e deschis surprizelor. Hai moldovene 1
dönitz Reputație: 606 Postat Mai 7, 2015 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Mai 7, 2015 QuoteMorosanu are un meci greu dar, a evoluat mult fata de meciurile in care se ducea ca berbecul peste adversar. In opinia mea, meciul e deschis surprizelor. Hai moldovene Nu-i dau mari sanse lui Moro dar daca merge peste el ca Overeem in 2008, poate ne face o surpriza. Si nu ma lua in serios, ca mi-s batran si ursuz. Dar am auzit comparatia aia de la toti ilustrii nostri comentatori. Aceiasi care au zis de vreo 3 ori ca Vitali Klitschko e primaru' Moscovei si ca Cristian Ciocan are sanse reale in fata lui Tyson Fury. 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 7, 2015 Sau ca Simona Halep a trecut in turul 3 de Marius Copil,la/in turneul de la Singapore!... 1 3
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Postat Mai 7, 2015 Nu-i dau mari sanse lui Moro dar daca merge peste el ca Overeem in 2008, poate ne face o surpriza. Nu stiu cum poti sa-i compari pe cei 2,mai ales ca Overeem era on gear(pa steroizi) la acea vreme,fizic si forta de gorila
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum