Sari la conținut

Loc pentru iubitorii sporturilor de contact

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Este era lui Floyd acuma. Se vede asta foarte bine, pentru cunoscatori.

Asa cum a fost si a lui Ali, Tyson, Roy Jones si multi, multi alti boxeri de top, ce au intrat sau vor intra in Boxing Hall Of Fame.

Postat

Ăștia cu "mult" creier, distingeți cinismul meu "humoristic" de cretinismul rujatului ăluia??

Io nu pot sa raspund ca nu fac parte din categoria mentionata! :)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ar trebui sa zic ceva gen  "Pă vremea mea.", dar il las pe Picon, el e cu de-astea. Colegul fantomatic, n-o fi el smardoi, dar si-ar dori. Mie-mi plac astia de "ma scot la interval"...mai era unu' tot asa care-si trasese soclul la dacie sa incalzeasca motorul sa ma arda. Cand maraie cate unul pe langa mine, tre' sa-i mai dau si eu cate-un picior asa afectuos sa nu se simta nebagat in zeama.

OT: Si sporturile de contact nu prea mai sunt ce-au fost. Cand intervin prea multi bani la mijloc se duce pe pula totul si sfarsim cu dansuri in jurul banilor incercand sa culeaga cat de mult pe cat mai putine bucati inghitite. Hai ca incep sa sun piconistic si nu-mi place :)

Recunoaste ca esti fanul meu nr. 1! :laugh2

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Este era lui Floyd acuma. Se vede asta foarte bine, pentru cuno******ri.

Asa cum a fost si a lui Ali, Tyson, Roy Jones si multi, multi alti boxeri de top, ce au intrat sau vor intra in Boxing Hall Of Fame.

E o era de kkt! Cu lupte fricoase si pentru multi bani si cu mult marketing! Floyd nu intra in TOP 10 All Time! In box.

Reputație: -585
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ăștia cu "mult" creier, distingeți cinismul meu "humoristic" de cretinismul rujatului ăluia??

Io sa mor daca te mai recunosc ,inainte erai asa,mai moale ,stii ce zic,acum...parca ai fi Pacquiao :laugh2 .Te-ai insurat cumva intre timp?

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Io sa mor daca te mai recunosc ,inainte erai asa,mai moale ,stii ce zic,acum...parca ai fi Pacquiao :laugh2 .Te-ai insurat cumva intre timp?

Peste vreo 6 ani, cel mai devreme, te invit la nunta mea.  :laugh2

P.S.: Daca asta se cere... :(

Postat

Peste vreo 6 ani, cel mai devreme, te invit la nunta mea.  :laugh2

P.S.: Daca asta se cere... :(

Cine cere? PLM! Nunta-i nunta daca vrei! Da' sa-i zici lu' Pisicutz sa-ti recomande lautari! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Cine cere? PLM! Nunta-i nunta daca vrei! Da' sa-i zici lu' Pisicutz sa-ti recomande lautari! :laugh2

lautarii si animatoarele vor fi recomandate de el.

caut acum un avocat bun sa imi faca un contract de 10000 de euro cu el.

• Oras:Undeva in viitor
Postat

Suntem supusi subiectivitatii in aprecierile noastre asupra altor boxeri si, asupra altor persoane in general. Un singur lucru nu este supus subiectivitatii - cifrele. Cu 48 de victorii si 0 infrangeri, cu lupte superbe impotriva unor gladiatori ca De La Hoya, Marquez, Cotto si multi altii, cu victorii meritate ( dragii mei boxul e pe puncte in caz de ati uitat... nu e pe sange, KO-uri sau, numari de pumni dati in garda/aer ) indiferent de perceptia mea sau, a oricaruia dintre noi, Floyd Maywheather Jr. este o legenda in viata , un profesionist desavarsit, un viitor Hall Of Famer si, singurul care poate egala recordul lui Rocky Marciano de 49-0. Ca era ar fi de kkt, ca Floyd ar lupta cu frica :laugh2 , ca ar castiga prea multi bani, ca ar fi castigat Manny ( uitati-va la statisticile loviturilor daca vreti sa va convingeti cine a castigat ), ca e prea mult marketing, ca nu se bat ca berbecii .... astea sunt cancan-uri.

• Oras:Grünau
Postat

singurul care poate egala recordul lui Rocky Marciano de 49-0.

Io sunt de acord cu ce spui da te rog sa nu faci ca toti comentatorii si sa compari mere cu portocale si recorduri care inseamna fix nimic. Marciano era heavyweight. Daca o luam pe-asa, Ricardo Lopez s-a retras cu 52-0-1. Un singur egal. Si daca Julio Cesar Chavez se retragea la timp, avea 87-0 (!!!!!!!!!!!!!).

Postat

Compar cifrele iar, pt. mine recordurile inseamna ceva mai mult decat pentru tine. Recordurile sunt pentru o dovada ca cel care le-a stabilit, la un moment in timp a fost exceptional. Cum a spus si un coleg, cei care stabilesc recorduri definesc o era. N-as vrea sa o ard ipocrit pe aici si sa dau verdicte cu privire la calitatea unei ere, a unui luptator sau a unui meci cand 99,9% dintre noi nici nu ne putem imagina munca si sacrificiile necesare stabilirii sau spargerii unui record, mai ales in sporturile de contact. 

Postat

Compar cifrele iar, pt. mine recordurile inseamna ceva mai mult decat pentru tine. Recordurile sunt pentru o dovada ca cel care le-a stabilit, la un moment in timp a fost exceptional. Cum a spus si un coleg, cei care stabilesc recorduri definesc o era. N-as vrea sa o ard ipocrit pe aici si sa dau verdicte cu privire la calitatea unei ere, a unui luptator sau a unui meci cand 99,9% dintre noi nici nu ne putem imagina munca si sacrificiile necesare stabilirii sau spargerii unui record, mai ales in sporturile de contact. 

Care cifre? Crezi ca Marciano stia ca a stabilit un record? S-a retras la 32 de ani, ca si-a facut plinul si a murit inainte sa stie ca a stabilit vreun record. Nici eu nu ma apuc sa compar epocile, ca e stupid. Aia se retrageau cu 80 de meciuri la 40 de ani. 

Postat

Si de la 32 de ani pana la 46 cat a avut cand a murit nu a stiut ca a stabilit un record ? Plm poate suferea de amnezie  :laugh2

Postat

Si de la 32 de ani pana la 46 cat a avut cand a murit nu a stiut ca a stabilit un record ? Plm poate suferea de amnezie  :laugh2

Cum spui tu, tinere domn :) Eu te sfatuiam sa nu compari un greu retras prematur in anii 60, cu 49 de victorii in 8 ani, cu un semimijlociu din 2015 si 48 de victorii in 19 ani. Pur si simplu nu vad relevanta. Atat.

In alta ordine de idei - hai Morosanu! :P

Postat

Io sunt de acord cu ce spui da te rog sa nu faci ca toti comentatorii si sa compari mere cu portocale si recorduri care inseamna fix nimic. Marciano era heavyweight. Daca o luam pe-asa, Ricardo Lopez s-a retras cu 52-0-1. Un singur egal. Si daca Julio Cesar Chavez se retragea la timp, avea 87-0 (!!!!!!!!!!!!!).

Stii ca Julio Cesar C. s-a luptat tocmai la al 44-lea meci pentru o centura mondiala ?

Asta spune multe.

Nu conteaza numai scorul (ca ai `n` victorii si nicio infrangere), conteaza si cu cine ai boxat, adversarii de ce talei erau, daca erau in `prime time-ul` lor (cum zice americanul).

Valabil pentru toti pugilistii.

Postat

Stii ca Julio Cesar C. s-a luptat tocmai la al 44-lea meci pentru o centura mondiala ?

Asta spune multe.

Nu conteaza numai scorul (ca ai `n` victorii si nicio infrangere), conteaza si cu cine ai boxat, adversarii de ce talie erau, daca erau in `prime time-ul` lor (cum zice americanul).

Postat

Asta spune multe.

Nu conteaza numai scorul (ca ai `n` victorii si nicio infrangere), conteaza si cu cine ai boxat, adversarii de ce talei erau, daca erau in `prime time-ul` lor (cum zice americanul).

Stiu, bre, nu trebuie s-o spui de doua ori :lol:

Postat

Stiu, bre, nu trebuie s-o spui de doua ori :lol:

Merge prost netul sau forumul. S-a postat automat de 2 ori. :-)

Uita-te la dinstanta intre posturi. 

Postat

Merge prost netul sau forumul. S-a postat automat de 2 ori. :-)

Uita-te la dinstanta intre posturi. 

Cam 4 centimetri pe monitorul meu, ca ie o reclama intre ele :lol:

On topic: de asta spuneam ca sunt inutile comparatiile cu tot soiul de "recorduri" in box, mai ales intre categorii si secole diferite. Sunt interesante, sunt impresionante, merita laude da' nu ajuta la nimic. 

• Like 1
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

:laugh2  Mi-a fost dor de tine shahormo. Hai ca ti-am dat un punct maruntis si un dram de atentie, sa nu te simti nebagat in zeama :laugh2

Fedor decupa ursi cu briceagul, tu porci...esti pe drumul cel bun..

Nu fiti melteni ma cu saracii porci. Puneti-le niste spirt in laturi in plm nu ciocane-n cap. Asa scapati amandoi de stres.

ps: ma bucur ca papi si tu zeama. Lasa ca-i buna, la vreme de restriste aluneca altfel parizerul din ciocuri si gheare.

• Like 1
Postat

Cum spui tu, tinere domn :) Eu te sfatuiam sa nu compari un greu retras prematur in anii 60, cu 49 de victorii in 8 ani, cu un semimijlociu din 2015 si 48 de victorii in 19 ani. Pur si simplu nu vad relevanta. Atat.

In alta ordine de idei - hai Morosanu! :P

Eeee am inteles sfatul tau demult  :wink2 Normal ca nu exista relevanta in compararea luptatorilor, poate a erelor sau a stilurilor de lupta cel mult. Postarile mele referitoare la recorduri, ere, si " comparatii " ( desi nu am folosit un grad de comparatie in aceste postari ) nu ti-au fost adresate tie in particular, ci si unor colegi invatati sa judece si, sa dea verdicte mult prea usor.

Morosanu are un meci greu dar, a evoluat mult fata de meciurile in care se ducea ca berbecul peste adversar. In opinia mea, meciul e deschis surprizelor. Hai moldovene :first  

• Like 1
Postat

Morosanu are un meci greu dar, a evoluat mult fata de meciurile in care se ducea ca berbecul peste adversar. In opinia mea, meciul e deschis surprizelor. Hai moldovene :first

Nu-i dau mari sanse lui Moro dar daca merge peste el ca Overeem in 2008, poate ne face o surpriza.

Si nu ma lua in serios, ca mi-s batran si ursuz. Dar am auzit comparatia aia de la toti ilustrii nostri comentatori. Aceiasi care au zis de vreo 3 ori ca Vitali Klitschko e primaru' Moscovei si ca Cristian Ciocan are sanse reale in fata lui Tyson Fury.

• Like 1
Reputație: -439
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Sau ca Simona Halep a trecut in turul 3 de Marius Copil,la/in turneul de la Singapore!...

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Nu-i dau mari sanse lui Moro dar daca merge peste el ca Overeem in 2008, poate ne face o surpriza.

Nu stiu cum poti sa-i compari pe cei 2,mai ales ca Overeem era on gear(pa steroizi) la acea vreme,fizic si forta de gorila :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...